REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Pacienți cu tumori maligne, operați la Spitalul Județean Constanța de prof. dr. Irinel Popescu

Pacienți cu tumori maligne, operați la Spitalul Județean Constanța de prof. dr. Irinel Popescu

Replica API 9 iunie 2019 | 23:09 812

Vineri, 9 iunie a.c., la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța s-a desfășurat workshop-ul “Chirurgia hepato-bilio-pancreatică. Prezent și viitor”.

Evenimentul a debutat cu un curs susținut de către prof. dr. Irinel Popescu. După finalizarea cursului, prof. dr. Irinel Popescu a efectuat două intervenții chirurgicale alături de medicii din cadrul Spitalului Județean Constanța. Este vorba despre doi pacienți cu tumori maligne de colon și rect, cu metastaze care trebuiau eliminate din ficat.

Intervențiile au fost urmărite de medicii chirurgi specialiști și rezidenți din cadrul SCJU, fiind transmise live în sala de raport a secției Chirurgie I. Acțiunea de vineri se datorează parteneriatului dintre Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța și Asociația Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic. Colaborarea va fi extinsă, astfel de evenimente urmând să fie organizate și în viitor.

Echipa condusă de prof. dr. Irinel Popescu a efectuat primul transplant hepatic din România, în iunie 1997. Prof. dr. Irinel Popescu este șeful Centrului pentru Boli Digestive si Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni și Președintele Academiei de Ştiinţe Medicale din România.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IRINEL POPESCU ok ok daaa,nu dealde taietori de apendici precum GRASA CATALIN.Acu sluga politica si atiit.Eu pot sa spun aici sa ma pupe in mitra dar dar nu nu spun.Nemeeeernicule.
1
0
tare prost tre sa mai fii. Irinel merge si opereaza unde vrea putza lui pe planeta asta. oriunde. Pe 99% din planeta l-ar ruga pe un medic de talia lui sa opereze.m Ce dracu sa priceapa un perdant ca tine, care se bucura cand face de-o shaworma ...
3
0
Prostane ai idee cati oameni inca mai traiesc datorita interventiilor medicului?
4
1
mai constanteanule sa te fereasca domnul de o suferinta grea sa vezi cum ii cauti pa medici sar parea ca esti tanar si sanatos dar nu stii cand vine necazul.
5
0
Prostitutie medicala... acest profesor Irinel nu se mai satura nu ii mai ajunge si cauta noi elestee din care sa isi pescuiasca pacienti! Nu ii mai pupati in cur pe acesti moguli asa zisi profesori!!!
2
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102