REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Pagini Aurii a lansat ghidul PagiTur

Pagini Aurii a lansat ghidul PagiTur

Replica API 3 august 2012 | 00:00 136

La Mamaia

La Mamaia

Pagini Aurii a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, lansarea noii ediţii a ghidului PagiTur, ce vine în ajutorul turiştilor de toate vârstele, care doresc să-şi organizeze o vacanţă liniştită, la mare la munte sau în orice altă zonă a ţării. Ghidul cuprinde date despre unităţi de cazare, obiective turistice, trasee, baruri şi restaurante, benzinării, centre comerciale, bancomate, saloane de înfrumuseţare, taxiuri şi altele, dar şi o colecţie impresionantă de hărţi din toată ţara.

"Pagitur are 11 ediţii, este un ghid de informaţii şi servicii turistice la nivel naţional, un ghid de călătorii tipărit într-un tiraj de 3 1000 exemplare, cu o distribuţie gratuită prn intremediul târgurilor şi pruduselor de profil, agenţilor de vânzări Pagini Aurii, prin clienţii noştri Horeca, totul ca să vină în intâmpinarea călătorului. Se editează în format B6 şi se tipăreşte anual. Conţine anunţuri şi informaţii de interes turistic, domenii ca hoteluri până la spitale şi policlinici, practic orice domeniu de activitate de care un călător are nevoie", au declarat reprezentanţii Pagini Aurii. A fost lansat şi un site special pentru oamenii de afaceri, cu o bază de date complexă şi clară, site care vine în completarea ghidului PagiTur. "A fost lansat motorul de căutare paginiaurii.ro. Un produs cu identitate proprie, anunţuri proprii şi bază de dată reală şi actuală pentru începerea unei afaceri şi dezvoltarea acesteia. Pachetul de produse online a fost recent îmbunătăţit cu alte două aplicaţii, pagini albe.ro, o bază de date pe care o publicăm de la Romtelecom, precum şi pagitur.ro, un site care vine în completarea ghidului. Un alt produs sunt cupoanele de reduceri care cuprind atât în ghiduri cât şi pe site-ul cupoane.paginiaurii.ro reprezintă o altă noutate ca răspuns la solicitarea clienţilor, dar şi a pieţei de publicitate actuală. CD-ul auriu a fost reeditat anul acesta şi cuprinde toată baza de date a pagini aurii, toată munca agenţilor de vânzări, şi a departamentelor de copii, de adunare a informaţiilor şi a bazelor de date şi de reactuializare a acestora", au mai declarat reprezentanţii Pagini Aurii.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212