REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
11.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Palatul Buckingham a angajat un cabinet de avocatură care o va ancheta pe Meghan Markle

Palatul Buckingham a angajat un cabinet de avocatură care o va ancheta pe Meghan Markle

Replica API 18 martie 2021 | 00:00 1288

Buckingham Palace a angajat un cabinet de avocatură să ancheteze cu privire la acuzaţii potrivit cărora ducesa de Sussex a intimidat membri ai personalului regal, relatează CNN, informează news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Meghan Markle

Palatul a anunţat că acest cabinet urmează să ancheteze în urma unor dezvăluiri în presa britanică, la începutul lui martie, potrivit cărora asistenţii regali au depus o plângere împotriva lui Meghan Markle în 2018.

Doi funcţionari de rang înalt au dezvăluit că au fost intimidaţi de soţia prinţului Harry, iar un membru al personalului a acuzat-o de ”umilire”.

”Angajamentul nostru de a examina circumstanţele acuzaţiilor unor foşti membri ai personalului ducelui şi ducesei de Sussex se concretizează, însă nu vom face comentarii publice cu privire la acest subiect”, a declarat luni pentru CNN un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Cuplul nu a comentat cu privire la această anchetă, însă un purtător de cuvânt al acestuia a respins aceste acuzaţii de intimidare, pe care le-a catalogat drept ”defăimătoare”.

Aceste investigaţii intervin în contextul în care familia regală britanică se confruntă cu o criză majoră, în urma unor declaraţii zgomotoase ale prinţului Harry şi Meghan Markle într-un interviu acordat la 7 martie lui Oprah Winfrey.

În acest interviu, cei doi s-au declară victime ale unor denigrări orchestrate de membri ai familiei Windsor, pe care o acuză de rasism.

Unii membriai familiei regale britanice şi-ar fi exprimat îngrijorarea faţă de faptul că copilul cuplului ar ava ”pielea închisă la culoare”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Meghan este o tiganca ordinara care vrea sa mulga de bani familia regala. Asa se intampla xand bagi tiganii in casa.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272