REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Palatul Copiilor, la cuțite cu firma care a deținut patinoarul! Video

Palatul Copiilor, la cuțite cu firma care a deținut patinoarul! Video

Replica API 8 februarie 2022 | 00:03 3546

Terenul pe care, altădată, se auzeau râsetele și bucuria copiilor veniți să patineze a ajuns acum plin de bălării din cauza lipsei fondurilor. Terenul a fost, ani la rândul, mărul discordiei între Palatul Copiilor și SC ALT TREND M.G. SRL, firma care închiriase terenul și îl transformase în patinoar. Din nefericire, legea s-a modificat iar Palatul Copiilor a trebuit să evacueze firma, deoarece nu mai putea închiria terenul pentru privați. SC Alt Trend M.G. refuzat evacuarea deoarece a susținut că au fost făcute investiții considerabile în terenul respectiv, în amenajări și a cerut restituirea lor.

Procesul a ajuns la Curtea de Apel Constanța

La acest moment procesul încă nu s-a încheiat, Alt Trend M.G. depunând recurs la sentința Tribunalului Constanța prin care Palatul Copiilor era obligat să plătească suma de 106.686 lei reprezentând lucrările cu caracter permanent respectiv: montare/demontare borduri, reparații/completare/reabilitare gard împrejmuitor și instalația de nocturnă, efectuate de către reclamantă și identificate de către expertul tehnic.

„Palatul Copiilor Constanța are calitatea de pârât în procesul cu S.C. Alt Trend S.R.L.. Este vorba de un dosar mai vechi în care S.C. Alt Trend S.R.L solicită despăgubiri pentru lucrările efectuate pe terenul unde a funcționat patinoarul, lucrări care nu au fost solicitate de către instituția noastră și care au fost realizate doar pentru buna funcționare a patinoarului. Instanța a amânat pronunțarea pentru o dată ulterioară. Avem încredere în justiție și sperăm că instanța va lua decizia corectă după analizarea tuturor aspectelor și documentelor.”, a declarat Roxana Mitan, directoarea Palatului Copiilor.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218