REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

PALAZ așteaptă DEMISIA lui Colesniuc, directorul MUZEULUI de ISTORIE

PALAZ așteaptă DEMISIA lui Colesniuc, directorul MUZEULUI de ISTORIE

Replica API 1 iulie 2020 | 10:30 2435

Majoritatea consilierilor județeni reuniți marți, 30 iunie, în ședință ordinară a CJC, a decis să nu aprobe rezultatul evaluării anuale a managementului lui Sorin Marcel Colesniuc, directorul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Acesta a obținut ca rezultat al evaluării finale nota 9,60.

„Directorul MINAC are o moralitate îndoielnică și voi prezenta aceste fapte”

Claudiu Palaz, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, așteaptă demisia directorului MINAC, acuzându-l pe acesta de o moralitate îndoielnică și că și-ar fi rotunjit veniturile în mod dubios prin funcția dobândită.

Claudiu Palaz

„Este a doua oară când el nu se mai bucură de încrederea și de sprijinul consilierilor județeni. Eu cred că ar fi corect și normal să-și dea demisia. La această oră nu putem vorbi doar de un simplu vot, pentru că este destul de clar că este o analiză corectă și pertinentă a consilierilor județeni și nu se mai bucură de încrederea pentru a ocupa această funcție. Din materialele pe care le am, dânsul are și alte fapte care sunt de o moralitate îndoielnică și voi prezenta aceste fapte. Mai exact, în activitatea pe care o desfășoară nu este atât de integru cum vrea să pară prin mimica feței. Concret, mă refer la modalitatea în care își rotunjește veniturile. Nu știu de ce nu i s-a cerut demisia din partea președintelui CJC.”, a declarat, pentru “Replica”, Claudiu Palaz, vicepreședintele CJC.

Marius Horia Țuțuianu

„Ar fi o pierdere de timp să le mai explic unor consilieri PNL...”

În replică, Horia Țuțuianu, președintele CJC, este convins că unii consilieri liberali n-au călcat în viața lor în Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și le readuce aminte consilierilor județeni că s-a implicat în problematica instituțiilor din subordine, fapt ce ar fi condus la creșterea calității vieții constănțenilor.

„Consider că ar fi o pierdere de timp să le mai explic unor consilieri PNL, care au gândit strict politic, ce a reușit să realizeze Sorin Coleșniuc pentru muzeu și îi invit și la MINAC, instituție în care am convingerea că nu le-au călcat picioarele nici măcar înaintea votului de astăzi (n.r. marți, 30 iunie). Vreau să va mai spun că dacă atitudini precum cele de astăzi (n.r. marți, 30 iunie) înseamnă unificarea dreptei, cu regret și strângere de inimă îi anunț pe cetățenii județului Constanța că posibilitatea ca acest hibrid politic să preia frâiele administrative se va dovedi o catastrofă în toate aspectele vieții lor.”, a precizat Horia Țuțuianu, președintele CJC.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa spuna muzeul de ce nu l-a pensionat la 65 de ani pe Custurea, cum zice legea pensionarii personalului de cercetare si dezvoltare? Hai cu controlul la muzeu si veti afla raspunsul
2
0
Agramatule, se scrie fiii si mai pune mana pe carte, boule. Cat despre spaga invocata, atatia bani sa ai tu si familia ta, cati bani au luat ei, vreodata. Mars!
4
2
Aviz Dobrinescu si Bajenaru; Bai fii ploii chiar credeati ca nu se stie in oras despre spagile care se iau in Muzeu, cand l-ati avertizat pe prostu' de CSM sa fie atent pe cine baga in Muzeu? Pai se perpetueaza traditia de pe vremea lui Cliante, Lungu, Papuc.
3
3
palaz hotul,afara din consiliu
4
3
Palaz nu este baiatul care fura curent?
7
3
Palaz ar trebui sa taca din gura. Acest sobolan racordat la cascavalul de la stat. Nu este in masura sa vorbeasca despre cultura din moment ce lui ii sticlesc ochii doar dupa banii din institutiile locale!
9
2
Si noi asteptam explicatii de la palazu, cum a desfiintat el Aleea Pescarusului si si-a marit el curtea?
10
1
Cine vorbeste de moralitate, Palaz basistul, cei mai morali romani. Oare asa repede am uitat perioada aia sinistra. Acum se urmareste si distrugerea autoritatilor locale. S-a inceput cu distrugerea tarii si cu saracirea romanilor de la nivelul Cotrocenilor si a Guvernului, indatorarea tarii pe zeci de ani cu cele mai mari dobanzi, cresterea somajului, afaceri infloritoare cu materiale sanitare, alocari de miliarde clientelei politice, unul e Micula, etc. Si vor sa dea afara profesori-doctoranzi pt. ai inlocui cu sefi de carciumi, vamesi, ca liberalul ala de ieri care a luat 3 la bacalaureat.
16
2
cate viii si terenuri mai ai pe la cunoscuti ? au inceput sa te toarne fraiere....da-ti tu DEMISIA
12
2
............... sa ne cacam pe Terasa ta de pe Faleza si magariile care se fac acolo ! Aaaaaa .... si pe tine , pitic hranit cu lapte de tactu cisternagiul de la ICIL !
11
1
Amaratul asta de Tutuianu, el nu stie cu ce se ocupa muzeul, are ce are cu directorii de pe acolo. intai l-a distrus pe Custurea acum i s-a nazarit pe Colesniuc. Mare om Tutuianu asta?! Si ce probleme are el!?
5
4
vreau tot o lifta pagana ca mine director
8
1
Si noi asteptam demisiile voastre... Insa nu mereu obtinem ceea ce vrem...
9
0
In primul rand e Colesniuc nu cu sh. In al doilea rand omul e praf aredoctoratul luat pe naspa si e pus politic de PSD.
8
6
Iorga care scria dividente pe declaratia de acerevii cete demisia domnului sla care este doctor si cercetator stiintific!!! De tot rasul cum machidonii analfabeti au ajuns sa decida soarta oamenilor cu carte
12
2
Hai lasa-ne cu realizarea. Muzeul e in haos
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272