REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Palaz: Catargul de la Pavilionul Expoziţional nu are autorizaţie din cauza constructorului!

Palaz: Catargul de la Pavilionul Expoziţional nu are autorizaţie din cauza constructorului!

Replica API 12 februarie 2020 | 00:00 257

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanta, Claudiu Palaz, a prezentat proiectele inițiate de el la sediul PMP Constanța. Unul dintre acestea, vizează preluarea în patrimoniul Consiliului Județean a celebrului catarg din fața Pavilionului Expozițional prin însușirea și acceptarea actului de donație pe care constructorul l-a făcut către Consiliul Județean.

”Ca urmare a tensiunilor, ținând seama de neregulile care au fost, mai exact, nerespectarea execuției lucrării așa cum trebuia să fie făcută prin caietul de sarcini, cu toate că i s-a pus de nenumărate ori în vedere constructorului să remedieze problema, soluția era una singură: desființarea contrucției, readucerea la starea inițială, iar societatea nu putea să primească niciun ban. Constructorul a preferat ca acest obiectiv să fie donat CJC. A dat declarații notariale în acest sens. În ședința de consiliu din data de 18, am supus proiectul prin care acceptăm această donație”, a declarat Claudiu Palaz.

Reamintim faptul că în ședința CJ din 30 octombrie 2019, consilierii i-au cerut explicații lui Claudiu Palaz, după ce au aflat că renumitul catarg a fost amplasat fără autorizație. Marian Crușoveanu l-a întrebat pe Claudiu Palaz, referitor la construcția catargului de lângă Pavilion, dacă are autorizație de construire. Vice președintele CJ i-a răspuns că nu a fost obținută, însă au demarat procedurile pentru intrarea în legalitate. Faptul că nu are autorizație lucrarea nu este din culpa CJC, ci a constructorului care ar fi trebuit s-o solicite, spunea Palaz la acea vreme.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta da problema mare ptr oras cu un stalp...! dar constructiile care se fac fara autorizatii si apoi chipurile intra in legalitate ? dar carciumi care au primit autorizatii de functionare de la fatalau fara a avea autorizatii de constructie...?!?
2
0
Autorizatia de construire o cere cel care un drept asupra terenului, nu constructorul. Palazu mic, minciuna mare!
3
0
Ca sa acopere manariile facute,Palaz nu stie ce sa mai inventeze si cum sa mai ameninte oamenii!
3
0
Asta e cu adevarat problema orasului, un cacat de catarg, fara autorizatie. Palaz to the rescue!!!
3
2
Acest Palaz este o jigodie. In cateva luni vom scapa de acest individ infectat de virusul coruptiei. PS: Cand ti se tranteste usa politicii in nas sa-l iei cu tine si pe prostul de Mironescu alta bestie cu chip de om.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108