REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Palaz: "Ceea ce s-a întâmplat în şedinţa consiliului local este un semnal pozitiv"

Palaz: "Ceea ce s-a întâmplat în şedinţa consiliului local este un semnal pozitiv"

Replica API 9 iulie 2011 | 00:00 121

Referitor la scoaterea de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Constanţa a Proiectului de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitaţie publică a bunului imobil format din teren în suprafaţă de 3108 mp şi clădire cunoscută sub numele de Cazino Contanţa, ce aparţine domeniului privat al municipiului Constanţa, iniţiat de primarul Radu-tefan Mazăre, prefectul judeţului Constanţa face următoarea declaraţie:

"Ceea ce s-a întâmplat astăzi în şedinţa consiliului local este un semnal pozitiv, chiar dacă reprezintă doar un prim pas înapoi pe care administraţia locală constănţeană îl face în demersul său de a vinde Cazinoul, căci cel puţin s-a amânat luarea unei decizii atât de păgubitoare pentru imaginea Constanţei. Sincer, sunt dezamăgit de atitudinea primarului Radu Mazăre care se ascunde în spatele constănţenilor pe care îi invocă pentru a decide soarta acestui simbol al municipiului nostru, deşi sunt convins ca aceştia îşi vor dovedi respectul pentru istoria şi cultura noastră, aşa cum trebuie s-o facă toţi aleşii locali, în frunte cu primarul. Mi-aş fi dorit ca Radu Mazăre să se exprime la fel de hotărât ca atunci când a anunţat "scoaterea la mezat" a Cazinoului, să-şi recunoască în al doisprezecelea ceas gafa de a călca în picioare emblema Constanţei şi să-şi declare măcar dorinţa de a reda constănţenilor, căci lor le aparţine, Cazinoul, şi nu să ne anunţe că această clădire o să cadă în doi ani. Îl asigur că nu va fi aşa. Soluţii există, nu ştiu însă dacă Mazăre nu vrea, sau nu este capabil să le găsească", a declarat Palaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212