REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Palaz: Guvernul Cioloş e slab, alcătuit nu din tehnocraţi, ci din neafiliaţi politic

Palaz: Guvernul Cioloş e slab, alcătuit nu din tehnocraţi, ci din neafiliaţi politic

Replica API 18 noiembrie 2015 | 23:12 292

Consideră că PSD e marele câştigător

Consideră că PSD e marele câştigător

Guvernul lui Dacian Cioloş este unul slab, întrucât este alcătuit nu din tehnocraţi, aşa cum se spune, ci doar de către persoane neafilitate politic, fără altă experienţă. „Guvernul de azi nu e alcătuit din tehnocraţi, care înseamnă altceva, ci din neafiliaţi politic. Nu e un guvern bun, e slab. Vom vedea în curând doar continuarea politicilor PSD. PSD va avea numai de câştigat de acum, le-a aruncat, PNL-ului şi lui Cioloş, un cartof fierbinte al guvernării, pe care nici ei nu-l puteau mânca. Vor sta pe margine şi vor critica încontinuu, urmărindu-şi însă în continuare interesele lor de partid şi de afaceri, îşi vor păstra combinaţiile în guvern, prin secretarii de stat şi ceilalţi şefi care rămân în funcţie”, a spus declarat ieri Claudiu Palaz, liderul PMP Constanţa. Acesta îi recomandă premierului Cioloş să numească la conducerea instituţiilor acei profesionişti din eşalonul 2 şi 3, „care ştiu ce se întâmplă acolo şi fac oricum toată treaba directorilor numiţi politic”.

„Ce treabă are, de pildă, Râşnoveanu (Cristian Marin- n.red.), de la poliţia locală, la Mediu? Geniul poliţiei locale pe care îl băgam eu în dubă la alegeri”, a completat Palaz. În altă ordine de idei, liderul PMP a cerut demisia prefectului Constantin Ion, care dă dovadă de incompetenţă în exercitarea atribuţiunilor. Palaz a vorbit şi despre primarii din Oltina şi Mircea Vodă, Gheorghe Chirciu, respectiv Dumitru Dedu, care au contestat decizia prefectului de încetare a mandatelor, cu invocarea unor erori materiale. În aceste condiţii, prefectul a făcut doar jocul PSD, urmărind readucerea acestuia la conducerea localităţilor respective.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272