REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Palaz i-ar schimba pe toţi din Comandamentul pentru situaţii de urgenţă de la Prefectură! Ce mesaj îi transmite lui Orban

Palaz i-ar schimba pe toţi din Comandamentul pentru situaţii de urgenţă de la Prefectură! Ce mesaj îi transmite lui Orban

Replica API 27 noiembrie 2019 | 04:21 423

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Palaz, cere ca premierul Ludovic Orban să "taie în carne vie" în cazul incidentului cu nava răsturnată în Portul Midia: "Acum să-l vedem cât de hotărât este sa “taie in carne vie” premierul Orban"! Este incredibil cum salvatorii intervin VOLUNTAR, iar cei care au în atribuții aceasta activitate, DORM PE EI! Nici o măsură clară în comandamentul pentru situații de urgentă! Nimic!", spune Palaz.

"Este nevoie să se implice tot cetăţeanul! Incredibil! Dar ce să-i faci? “Au fost alegeri și asta era prioritar”! Să se țină de mână toți decizionalii, că doar-doar vor scăpa de schimbări! Cum sa lași animalele să moara de 3 zile fără sa faci nimic!? Ce dracului aţi făcut în comandamentul ăla?! V-aţi bătut de muscă și în rest nimic concret! (...) Aţi dormit în COMANDAMENTUL ĂLA LA PREFECTURĂ ȘI AŢI ARUNCAT RESPONSABILITATEA DE LA UNUL LA ALTUL! PE TOȚI V-AS SCHIMBA! Pe toți cei care trebuia sa luați decizii și v-ati dovedit INCOMPETENȚI! RUȘINE SĂ VĂ FIE!", a mai transmis Claudiu Palaz, care a deţinut, în trecut, funcţia de prefect.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciupanhot!!!!
1
1
pupincurism ieftin
10
1
vorbeste hotul
11
1
pai orban nu trebuie si el pupat in dos poate mai mancam si noi ceva in aceasta guvernare.pleaca ai nostri vin ai nostri .
13
1
palaz-cel mai mare hot inca in libertate.afara...
15
1
Cand erai prefect ai dat toate terenurile de la mare incepand de la negru Voda pana la Corbu fara temei legal. Ar fi bine sa iti scoata putin dosarele din prefectura! Un HOT de curent asta esti Palaj
17
1
Da sa ii scoata odata toate dosarele ca prea se da cocos. A tepuit toate firmele de distributie de ingrasaminte
16
1
Taci sefu ca daca se supara astia pe noi ne scot din prefectura toate hartiile noastre si intram la belea.
13
1
Palaz asta nu este cel care este asociat la cantina de la pavilionul Expozitional unde foloseste suptrafata mai mare decat plateste. Un mare excroc care mai si fura curent. Palaj asta este cel care a dat 50000 de euro pe steagul arborat in fata pavilionului.
13
1
Prietene Palaz sa ne aducem oare aminte cate terenuri ai manglit tu prin judet si pe litoral cand erai prefect??!! Si cum ai facut blat cu psd ul pt un scaun caldut la CJC?? Dai acum lectii de moralitate?! Cat tupeu jegos!!!
13
1
Uite cine vorbeste ala care fura curent pt barul de pe plaja!!! Bai papitoiule mars cu declaratiile tale populiste ca te stim cu totii de ce esti capabil!!! Combinatii si furaciuni. Atat!!!
13
1
Daca nu sunteti la current cu legea, nu mai comentati, schimbare total! Incompetent a crasa in comandantul ala, haos, lipsa de coordonare, ca la noi!
3
6
Niste incompetenti de directori facuti la apelul bocancilor cu diplome cumparate De duminica de la pranz pana luni la pranz au tinut o in sedinte cand se puteau salva toate animalele vii Au asteptat sa inceapa vantul sa se eschiveze de vreme rea Unde esti tu Tepes Doamne
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212