REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Palaz îi ia în derâdere pe cei de la ALDE, dar S-A SUCIT și le votează proiectul de schimbare a lui Learciu din funcție!

Palaz îi ia în derâdere pe cei de la ALDE, dar S-A SUCIT și le votează proiectul de schimbare a lui Learciu din funcție!

Replica API 3 iulie 2019 | 01:39 298

PMP Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, va susține în cazul în care va fi propus pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Județean Constanța, schimbarea din funcție a vicepreședintelui CJC Learciu Daniel- ALDE. Anunţul a fost făcut de liderul PMP Constanţa.

”Ne menținem poziția pentru a demonstra micimea organizației ALDE Constanța. Această mini-formațiune este total neimportantă pentru Călin Popescu Tăriceanu. ALDE Constanța nu contează în nicio ecuație politică pentru Tăriceanu, acesta neimplicându-se pentru a își susține un membru în Consiliul Județean Constanța. Nu este în stare sau nu vrea să-i ajute pe cei de la ALDE Constanța să-și numească oameni în funcții. Cei de la ALDE Constanța sunt vânduți la masa verde de Tăriceanu, iar membrii organizației județene sunt fără busolă, nefiind luați în seamă de către conducerea centrală. Liderii ALDE Constanța (senatorul Ioan Popa și directorul Oil Terminal Gabriel Daraban) sunt pe post de praf pe tobă pentru Tăriceanu și nu sunt luați în seamă de nimeni. O dovadă în acest sens este refuzul celor de la PSD Constanța de a susține propunerea ALDE pentru funcția de vicepreședinte CJC, iar ca să închidem cercul să le arătăm celor de la ALDE Constanța că sunt praful de pe toba lui Tăriceanu și că acesta nu-i bagă în seamă, ne prezentăm public poziția noastră față de schimbarea și înlocuirea actualului vicepreședinte CJC Learciu Daniel cu un alt membru de la ALDE.

Motivele pentru schimbarea din funcție a acestuia sunt gârlă, doar să vrea PSD-ul să-l schimbe. Dar acest lucru nu se va întâmpla, micimea conducerii ALDE Constanța (senatorul Ioan Popa și directorul Oil Terminal Gabriel Daraban) fiind deja dovedită! Cei doi nu sunt decât lustruitori de clanţă la uşa lui Tăriceanu. Atât!", a declarat Palaz.

M.P

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PMP Constanta este la fel de mic, debusolat si neimportant pt PSD ca si ALDE. Exista totusi o diferenta: PMP -ul e condus de un TRADATOR!
2
0
Eu sunt ceti cel voinic , sunt cel mai bun pitic, secretar de secretar, tariceanu e la mana mea si palas la basica mea. Daraban e prost mare, ca tariceanu e tare
0
0
Cat mai trebuie sa-l halim pe duplicitarul acesta?
8
0
Cum adica Palaz ii ia in deradere pe cei de la ALDE dar le voteaza proiectul.Pai politica adica vorbaraia e vorbaraie si bani sunt bani sau ati uitat cati PSDisti care erau contra lui Dragnea s-au calmat instant dupa ce au primit un post platit bine de statul Roman.
2
0
Personaj ieftin, trebuie sa dispara definitiv din viata publica.
14
0
Cu ce prostii incearca sa distraga atentia! Sa dea mai bine explicatii despre bransamentul la curent!
17
0
Nici nu stii cat de mic incepi sa devii!
15
0
Azuma Azuma Azuma
10
0
Asta nu e ala care isi trecuse numele pe masinile prefecturii? Abia astept sa vina alegerile locale sa scapam si de el
18
0
Pentru un banal hot de curent, mahalagiul este chiar spiritual.
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272