REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Palaz, înfuriat la culme după ce PSD a 'trântit' la vot proiectul reabilitării Teatrului de Vară

Palaz, înfuriat la culme după ce PSD a 'trântit' la vot proiectul reabilitării Teatrului de Vară

Replica API 25 iulie 2019 | 01:47 419

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, reacţionează după eşecul din şedinţa de miercuri, 24 iulie. Proiectul susţinut de acesta nu a trecut de votul aleşilor locali, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, explicând că există varianta ca Ministerul Culturii să aloce fonduri pentru reabilitarea Teatrului de vară, căci depre acest proiect a fost vorba.

În schimb, Palaz a susţinut, după şedinţă, că este un proiect "trântit" pe baza unor promisiuni fără acoperire. "Acesta este proiectul de reabilitarea al TEATRULUI DE VARĂ din Mamaia, care astăzi este într-o stare de degradare de neimaginat! Aceste este proiectul pentru care m.am zbătut sa-l aduc la acest nivel iar AZI ÎN ȘEDINȚA CJC, la sugestia președintelui CJC, cu “ PROMISIUNEA SPIRIDUȘULUI DE LA CULTURA, BREAZ”, că va finanța proiectul la “ SFÂNTUL AȘTEPTA”, acest proiect a fost “ PICAT LA VOT” de către PSD! Judecați și dumneavoastră constănțenii, dacă este normal o astfel de atitudine? Proiectul trebuia votat pentru a se obține avizele și restul documentelor care ar fi fost valabile INDIFERENT DE SURSA DE FINANȚARE! Este al doilea proiect pe care MINISTRU PSD, ÎL “ OMOARĂ” cu buna știință! Să.l “salutați” dragi constanțeni când îl veți întâlni pentru “ ajutorul adus proiectelor județului Constanța! Asta se întâmpla când crezi în SIRIDUSII DE LA GUVERN! “Felicitări” pentru cei care au TRÂNTIT LA VOT PROIECTUL TEATRULUI DE VARA DIN MAMAIA!", a transmis Palaz, el prezentând şi desenul cu proiectul teatrului, după reabilitare:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parca nu traiti in Constanta si nu aveti catusi de putin bun simt fata de nevoile Constantei, fata de locuitorii ei care v-au pus in in functiile pe care le ocupati degeaba.. uitand de promisiunile facute.Sunteti complet indolenti si nu vedeti cum arata Str.Stefan cel Mare, Cazinoul,faleza ,partea insulara,tetrul Sovelja,lacul Tabacarie plin de mizerie si plauri care sufoca viata acvatica, parcul elevilor cu imobile insalubre care stau sa cada, de complexul sportiv Badea Cartan, te complexul tatrului de vara din Mamaia si cate si mai cate... Ne-am saturat de voi toti indiferent de culoarea po
6
0
si stroe si psd nu vor mai sti pe unde sa fuga dupa alegeri, vom vedea
7
0
La constructia de poze manarite pe calculator suntem nr 1. In curand vom trai in realitatea virtuala. Realitatea "reala" devine din ce in ce mai deprimanta si greu de suportat.
6
0
Mai PALAZ si mai Tutuianu ce aveti de gand cu investitia de milioane a gropii de gunoi de la Tortoman ?
7
0
Bai Replica de tot kkatul! pai tu nu te-ai infuria cand vezi psd-eii HOTI ca arunca bani in stanga si-ndreapta banii contribuabililor, cad ingrase cu pensii speciale godacii psd, si teatrul de vara arata ca o tiganie!!? Nu vine Replika si la Teatrul de vara din Neptun sa vada paragina!! Nu tot tu, Replika psd-ista mai anul trecut anuntai ca tot psd-ul reabiliteaza tsi modernizeaza toate gradinile de vara!!! Mergi la Saturn si la Neptun sa vezi cum costreiul a crescut printre sipcile bancuteleor de nici nu se mai vad! SHEET!
6
1
muie palaz care nu ne arata cum arata teatrul acum !!! Si multa muie cu cacat porcului hot stroe !!!
6
1
Horica Presedinte? L-au intrebat ziaristii in conferinta de presa de dupa Sedinta CJC daca candideaza la sefia Organizatiei PSD Cta iar el perversu' in loc sa spuna, CUM SA CANDIDEZ CAND PRESEDINTE TREBUIE SA RAMANA FELIX STROE, DACA DANSUL NU MAI DORESTE ACEASTA FUNCTIE, DA MA POT GANDI SI SFATUI CU, CONDUCEREA !?! Asta vrei Horica ? Sa-i dai vant lui tata Stroe ? O sa ramai soferul lu' nen'tu Nicu! Ha ha ha
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272