REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Palaz n-are loc de Chiru. Ce îi cere lui Dragomir şi cum îi răspunde senatorul

Palaz n-are loc de Chiru. Ce îi cere lui Dragomir şi cum îi răspunde senatorul

Replica API 4 iunie 2015 | 08:39 89

Iar s-au luat la păruit

Iar s-au luat la păruit

Claudiu-Iorga Palaz

Preşedintele PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a încercat, miercuri, să arunce o petardă în grădina PNL, amintindu-şi de vechile răfuieli cu senatorul PNL, Christian Gigi Chiru.

Cazul Dan Şova s-a dovedit a fi prilejul ideal, iar Palaz n-a ezitat să-i aplice lui Chiru noi lovituri.

„Partidul Mişcarea Populară Constanţa, prin preşedintele Claudiu-Iorga Palaz, cere demisia de onoare din funcţia de senator PNL a lui Gigi Chiru, care, prin atitudinea sa, la votul din senat în cazul Dan Sova a făcut unul din cele mai grave lucruri lipsind de la serviciu, neavând nici măcar curajul de a fi prezent la dezbaterea din senat în speţa amintită mai sus”, se arată în comunicatul emis de PMP Constanţa şi semnat de Palaz, care îl face „părtaş” pe Chiru cu… Şova!

„Prin absenţa acestuia, Gigi Chiru l-a favorizat pe infractorul PSD, Dan Şova, dovedind încă odată că PNL are înţelegere cu PSD. Solicităm totodată membrilor conducerii PNL Constanţa, în special deputatului Gheorghe Dragomir şi a co-preşedintelui organizaţiei municipale PNL, Robert Boroianu să iasă public şi să se delimiteze de senatorul Gigi Chiru şi de atitudinea de protecţie pe care acest senator a arătat-o în cazul infractorului Dan Şova. Lipsa unei reacţii din partea celor menţionaţi mai sus ne va arăta foarte clar că alianţa PSD-PNL funcţionează perfect şi că USL trăieşte!”, a mai spus Palaz.

Replica lui Chiru nu s-a lăsat aşteptată, acesta susţinând că va oferi explicaţii în faţa conducerii partidului, dacă se va cere acest lucru.

„Mă aflu într-o deplasare privată, în afara ţării, programată din bani personali, cu câteva luni înainte de acest vot. Voi prezenta dovezi în acest sens şi voi oferi explicaţii în faţa conducerii partidului, dacă se va cere acest lucru. Pe de altă parte, resping vehement asocierea mea cu PSD şi vă spun că este o temă total falsă şi fără fundament. (...) Mai mult, subliniez faptul că, la votul precedent în cazul Şova, am votat pentru încuviinţarea reţinerii, aşa cum aş fi făcut şi în cazul votului de ieri, dacă aş fi putut fi prezent în sală. (...) Sunt de părere că PSD-ul nu ar trebui să-l ascundă pe senatorul Şova în Parlament, ci să-l dea pe mâna justiţiei”, a spus Chiru.

Amintim că Senatul a respins, marţi, cererea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a lui Dan Şova cu 72 de voturi împotrivă şi 66 pentru.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272