REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Palaz: „Panourile publicitare trebuie DEMOLATE URGENT! Este o GOLĂNEALĂ ECONOMICĂ!”

Palaz: „Panourile publicitare trebuie DEMOLATE URGENT! Este o GOLĂNEALĂ ECONOMICĂ!”

Replica API 4 iulie 2019 | 00:53 553

Panourile publicitare montate de firma Seaview Media, prin tot municipiul Constanța, trebuie demolate urgent, având în vedere că a expirat contractul de panotaj din Primăria Constanța și firma „prietenă a lui Mazăre”, a subliniat Partidul Mișcarea Populară, prin vocea președintelui Claudiu Iorga Palaz. Iar cei care continuă să își facă reclamă pe panourile respective, „nu fac altceva decât să gireze o ilegalitate și să prejudicieze bugetul local”.

Partidul Mișcarea Populară nu susține amplasarea de panouri publicitare în municipiul Constanța. Începând de marți, 2 iulie a.c., contractul de panotaj dintre Primăria Constanța și firma prietenă a lui Mazăre, care a dus la amplasarea celor 647 de panouri publicitare în tot municipiul, s-a încheiat.

„Acest contract, ce a adus o imagine urbanistică dezastruoasă timp de 15 ani, a fost total defavorizant pentru Primăria Constanța. Sumele mari de bani încasate pentru publicitatea afișată pe aceste panouri s-au dus în buzunarele firmei prietene a lui Mazăre (Seaview Media) și mai puțin în bugetul administrației locale”, a subliniat președintele PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz.

În consecință, politicianul atrage atenția că se impune demolarea de urgență a panourilor, mai ales că acestea ar reprezenta un pericol.

„Am susținut și am avut ca obiectiv de campanie demolarea tuturor panourilor publicitare din municipiul Constanța, panouri care, din punct de vedere urbanistic lasă de dorit și pun în pericol circulația auto și pietonală, precum și viețile omenești (fiind distruse din cauza vremii, multe dintre ele rupându-se și căzând la pământ de-a lungul timpului).

Consider că acestea trebuie demolate urgent de către administrația locală și nicidecum să i se permită apropiatului lui Mazăre să amâne demolarea celor 647 de panouri, iar între timp să încaseze sute de mii de euro pe publicitate, iar Primăriei Constanța să nu i se transfere nimic, deoarece contractul este încheiat.

Este inadmisibil ca această ”golăneala economică” să funcționeze pe spatele constănțenilor. Consider că toți cei care au la această dată afișaj pe panourile aparținând lui Seaview Media, firma apropiată grupării Mazăre, nu fac altceva decât să gireze o ilegalitate și să prejudicieze bugetul local.

Sunt sigur că locuitorii Constanței vor înțelege că începând de azi, toți cei care afișează reclame pe panourile publicitare nu fac altceva decât să susțină economic această firmă care prejudiciază bugetul local (acționarii firmei Seaview Media: Elena Geraldina Neagoe, Carmen Antoanela Stăncescu, Emilian Schwartzenberg, Sorin Ionuț Barbu și Oana Mihaela Schwartzenberg).

Partidul Mișcarea Populară va susține desfășurarea activității de publicitate doar în relație directă cu Primăria Constanța, în așa fel încât sumele mari provenite din publicitate să intre în casieria primăriei, nicidecum în buzunarele unor grupări care ”sug” din bugetul local.

Totodată, considerăm că panotajul stradal trebuie să aibă un nou regulament, astfel încât să fie spart monopolul unei singure firme, iar locațiile în care se vor amplasa aceste panouri să fie aprobate individual în Consiliul Local și numai după un regulament de urbanism stabilit în mod profesionist.

Poziția mea și a consilierilor Partidului Mișcarea Populară este de a spune NU panotajului stradal din municipiul Constanța, considerând a fi o poziție corectă față de constănțeni”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

F.B.

Citește și: Ionuţ Barbu trebuie să DEMOLEZE panourile publicitare din oraş. A expirat contractul cu primăria

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotul de curent A uitat ce a facut el! Cel mai mare nenorocit. Clar acest individ trebuie arestat
1
0
ce ne-am face noi fara baiatul asta?!?
2
1
Ma nu mai vin alegerile alea odata sa putem, in mod democratic, sa ii aratam odata pentru totdeauna cine este latraul asta!
3
1
Ii doare-n pu-la pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
7
1
Cum zic si altii: Pana acum, Palaze, de ce nu ai comentat? Era an electoral acum spe mii de ani cand apareau anchete pe tema Seaview si n-ai zis nimic, desi candidai!
4
1
Parca lucrai la Consiliul Judetean , nu la Primarie... de unde stii tu cand expira, cat costa, care sunt prietenii? Doar cand te intereseaza sa faci o combinatie tu atunci dai cu ciocul!
5
1
De cate jdemii de ani sunt panourile Seaview prin Constanta? De cat timp esti, Claudiu, in administratia publica? Pana acum ai avut limba taiata?
7
1
EL CARE FURA CURENT SA SI TINA PLAJELE? SICTIR PITICULE
9
1
Derbedeul asta are casa construita in mijlocul drumului. Nimeni nu vede? Cum e posibil asa ceva? Cat despre panouri... da, trebuie indepartate imediat. Constanta este sufocata de uratul acestor fiare vechi.
10
1
Lasa panourile si spune-ne cum ai facut bransamentul! Ce crezi? Ca am uitat? Nicio sansa! Viitorul candidat! Ha ha ha!
11
2
din panourile astea isi creste raduleasca puradelul
6
1
Bravo Claudiu !--lupta ptr orasul asta paradit de Mazare !
7
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272