REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Palaz scrie pe blog că "Mazăre e mincinos"

Palaz scrie pe blog că "Mazăre e mincinos"

Replica API 20 ianuarie 2012 | 00:00 180

Prefectul Claudiu Palaz, postare pe blog, după ce primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a organizat joi şi a mers la proteste în Capitală:

"Mazăre s-a dat iar în spectacol, cu o atitudine şi mai deşănţată, şi mai ipocrită. S-a prezentat îmbrăcat în uniformă kaki, cu beretă roşie pe cap şi cu planglicile fluturând ştrengăreşte, a se citi ridicol!, la locul de întâlnire al manifestanţilor care urmau să plece la Bucureşti. Dar ceea ce mi se pare cel mai grav este că l-a trimis la înaintare pe propriul copil, încă elev, care şi-a adus grupul de prieteni, copii de bani gata, sosiţi la locul de întâlnire cu maşini personale, care mai de care mai scumpe, toţi membri ai Tineretului Social Democrat - filiala Constanţa. I-a îmbrăcat pe toţi la fel, după modelul Che Guevara în care se deghizează el însuşi, i-a aliniat ca la UTC, i-a inspectat, i-a urcat în microbuze şi i-a trimis la Bucureşti.

Iată, în schimb, ce declară, de parcă nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, minţind cu neruşinare chiar în faţa fiului său şi ai prietenilor acestuia, cu toţii colegi de distracţie în club cu însuşi primarul, şi în faţa jurnaliştilor locali, cărora le sfidează inteligenţa, vânzându-le gogoşi: "Tinerii aceştia i-am găsit în faţa Primăriei, demonstrau... Ei au demonstrat singuri şi au zis că vor să vină la Bucureşti.... Eu i-am găsit organizându-se şi m-am bucurat extraordinar de tare... şi erau în faţa Prefecturii." Viaţa primarului este o perpetuă mascaradă, în care de dragul imaginii se face că nu-şi cunoaşte nici propriul copil, nici tinerii din propria organizaţie de partid", scrie Palaz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212