REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Palaz, supărat pe firma care deține panourile publicitare din municipiu. Iată cum îi răspunde Ionuț Barbu

Palaz, supărat pe firma care deține panourile publicitare din municipiu. Iată cum îi răspunde Ionuț Barbu

Replica API 10 octombrie 2017 | 00:00 232

Președintele Partidului Mișcarea Populară Constanța, Claudiu Iorga Palaz, a reclamat faptul că din cauza furtunii care s-a năpustit asupra orașului panourile de publicitate au fost puse la pământ și că va cere rezilierea contractului cu municipalitatea. De altfel, Ionuț Barbu, de la Seaview Media, a precizat că acele panouri au fost demontate de către ei pentru a nu pune în pericol cetățenii.

Vântul puternic din Constanța a pus la pământ până și panourile de publicitate aflate pe străzile constănțene. Asta a susținut liderul PMP, Claudiu Iorga Palaz, care s-a arătat revoltat pe firma care se ocupă cu montarea panourilor în municipiu și le declară război. Printr-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Palaz anunță că va cere rezilierea contractului cu firma respectivă. „NOI, PMP, vom cere reanalizarea contractului de publicitate si rezilierea acestuia! GATA! Ajunge cu incompetenta si hoția!”, a scris liderul PMP Constanța.

Pe de altă parte, Ionuț Barbu, reprezentant al firmei Seaview Media, susține că panoul pus la pământ nu a fost afectat de furtună, făcând referire la afirmațiile făcute de către Palaz. „Pe timpul furtunii echipele noastre au fost pe teren, iar acolo unde au constatat că există situații riscate, au demontat panourile. Panoul fotografiat ca fiind dat jos de furtună era de fapt dat jos de noi din motive de siguranță. Tot despre acest panou vă pot spune că la un momentdat cineva a încercat să îl fure, fiind tăiat un stâlp de susținere”, a declarat Ionuț Barbu.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Darimate toate panourile publicitare. Sint puse ca buba in cur, in locuri unde incurca circulatia pietonilor si impiedica si vizibilitatea soferilor, plus ca uritesc orasul si asa prost intretinut.
5
2
Ionut Barbu, sluga lui Strutinsky si a lui Mazare care ia dat exclusivitate pe 15 ani. Primaria sa ii anuleze contractul si sa liciteze anual locatiile.
10
2
Petitie pentru desfintarea panourulor publicitare stradale
14
3
Alea trebuie scoase ne am saturat de atatea reclame reclama la radio reclama la tv suntem inconjurati de reclame si pe strazi ne am saturat
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108