REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Palaz vrea 2,5 hectare din Parcul Tăbăcărie în administrarea Consiliului Judeţean

Palaz vrea 2,5 hectare din Parcul Tăbăcărie în administrarea Consiliului Judeţean

Replica API 30 octombrie 2017 | 12:08 486

Consilierii judeţeni sunt convocaţi luni, 30 octombrie, în şedinţă. Pe ordinea de zi figurează mai multe proiecte privind rectificarea unor bugeturi de venituri şi cheltuieli ale unor instituţii subordonate CJC, stabilirea tarifelor Regiei Judeţene de Drumuri Constanţa pentru acţiunile de deszăpezire, dar şi o iniţiativă a vicepreşedintelui Claudiu Palaz care se referă la Parcul Tăbăcărie. Palaz doreşte nici mai mult, nici mai puţin decât transferarea a 2,5 hectare din terenul parcului, de la Primăria Constanţa, la Consiliul Judeţean.

Iată cum sună proiectul: „aprobarea formulării unei solicitări de transmitere a dreptului de administrare asupra terenului adiacent Pavilionului Expozitional Constanţa, teren aflat în proprietatea publică a municipiului Constanţa”.

Potrivit lui Palaz, terenul este adiacent Pavilionului Expoziţional (care aparţine de CJC) şi se întinde până în zona Satului de Vacanţă. Vicepreşedintele CJC consideră că instituţia pe care o reprezintă ar putea avea grijă mai bine de această porţiune de parc decât o face în prezent municipalitatea.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai din randul doi teoria este una realitatea lui palaz este alta palaz este un cal troian otravit dar pentru constanta
0
0
Sa te duci dracu cu toata gasca lui Mazare. O sa va dam foc la casa incurand
1
0
vor sa faca 2-3 vile pe malul.lacului si o paecare mare mare...adio spatiu verde. iesiti in oras amaratilor de constanteni. muie tututror de acolo.
12
0
un jegos Palas asta numai cu minciuni si cu masinatii feritiva de omul asta e un nimic politic si ca om e zero
13
0
Pai parcu e deja vandut jumate de mazare ce sa mai dea si de unde sa ia de la privati sa il cumpere inapoi
8
0
ca Palaz are restaurant din Parcel Tabacarie, cel de pe colina. Oare cum a pus ghera pe el? Nu cumva l-a primit de la prietenul Mazarica? Interesati-va si o sa vedeti ca asa stau lucrurile si nu mai puneti botul la ipocrizia ieftina, desteptati-va!
14
1
ce motive puerile pt a talhari un teren !
15
2
Ar putea" zic sa poata sa isi vada de treaba.Asta asa sa fie multumig ca ii bugetar la stat.Dupa pdl dupa unpr si dupa dupa sa stea pitit in iarba.dak nu erau inocenti sa il voteze azi era as social.acu mai piue ii jalnic trompeta lui base.
13
1
petre, se transfera dreptul de administrare a terenului, nu dreptul de proprietate . iar terenul este in domeniul public, deci nu poate fi vandut . in rest, toate cele bune
7
12
Este o metoda de plimbare si schimbare a proprietarului pentru a putea fi instrainat acolitilor.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614