REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Pamela Anderson a găsit elixirul tinereții! La 55 de ani, a pozat în rochii minuscule

Pamela Anderson a găsit elixirul tinereții! La 55 de ani, a pozat în rochii minuscule

Replica API 13 septembrie 2022 | 00:00 1106

Pamela Anderson are 55 de ani, dar ar putea oricând să defileze pe podium. Vedeta a fost protagonista unei ședințe foto de promovare a celei mai noii linii vestimentare semnate de Marc Jacobs, iar imaginile sunt unele spectaculoase.

Pamela Anderson

Pamela Anderson era considerată un adevărat sex simbol în anii '90, iar pictorialele nenumărate pe care le-a realizat pentru Playboy sunt cunoscute de o lume întreagă. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor și rare sunt ocaziile în care acordă interviuri, Pamela face din când în când câte o excepție și ne reamintește de ce este considerată una dintre cele mai frumoase femei de pe mapamond, scrie click.ro.

Actrița a pozat pentru campania de promovare a celei mai noi colecții Marc Jacobs. Îmbrăcată în rochițe și fuste mini, Pamela și-a etalat picioarele tonifiate și bustul generos. Desigur, cel mai seducătoare armă a vedetei rămâne în continuare zâmbetul care nu ar putea să lase pe nimeni indiferent.

Pamela Anderson a luat o decizie radicală după ce serialul Pam & Tommy, care spune povestea mariajului ei cu toboșarul Motley Crue, Tommy Lee, a fost difuzat de către Hulu.

Pamela a fost deranjată de faptul că producătorii au exploatat un moment sensibil din viața sa și nu au făcut nimic altceva decât să o facă să retrăiască o experiență traumatică. Serialul prezintă momentul în care o casetă cu conținut sexual, în care protagoniști sunt Tommy și Pamela ajunge să circule și să fie copiată de mii de oameni.

După lansarea serialului, Pamela Anderson a decis să-și șteargă toate postările de pe pagina de Instagram, promițând că, într-o bună zi, adevărul va ieși la suprafață, iar ea își va spune partea de poveste.

Este greu de crezut că Pamela Anderson, una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume, nu se uită la propria ei reflecție. Se știe că Anderson are eizotrofobie, o frică de oglinzi și suprafețe care ar putea reflecta imaginea. În plus, Pamela Anderson a declarat, în numeroase rânduri, că nu-i place să urmărească la televizor emisiunile sau filmele în care apare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272