REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Până și florile s-au scumpit, la Constanța!

Până și florile s-au scumpit, la Constanța!

Replica API 14 martie 2022 | 22:13 466

Scumpirile se țin în lanț. Consumul exagerat al combustibilului reprezintă un motiv și pentru vânzătoarele de flori, pentru a mării prețul plantelor. Acestea dau vina pe distribuitori, că percep taxe mai mari pe motivul creșterii prețurilor la carburanți. Numai că, vânzătoarele au dublat prețul produselor.

Odată cu 8 martie, respectiv Ziua Femeii, florăriile din Constanța și-au etalat produsele care mai de care mai colorate pentru a lua ochii trecătorilor. Acestea au mărit și prețurile, pe care bineînțeles nu le-au scos la vedere, să poată atrage clienții.

În ziua de marți, 8 martie, vânzătoarele de flori din Constanța au scos la vedere buchete care mai de care mai speciale pentru a atrage privirile doritorilor. Numai că, acestea au ales și prețuri pe măsură. În timp ce, un buchet simplu de flori, în trecut costa 20 lei, iată că, de Ziua Femeii costă 40 de lei.

Întrebate de reporterii Replica de Constanța de ce sunt prețurile atât de mari, vânzătoarele au arătat că și-au făcut temele de acasă. Acestea au dat vina pe costul combustibilului care a crescu peste măsura. Dacă litrul de combustibil a crescut în ultima perioadă, este normal ca și prețul produselor să crească, chiar mai mult de jumătate din valoarea lui anterioară. Acestea au dat vina pe distribuitori.

S-a scumpit motorina, deci cât îmi pune mie pe floare, că eu nu mă duc după ea, mi-o aduce aici, local. Chiar dacă m-aș fi dus eu după ea, tot aceeași motorină o consum”, a declarat o vânzătoare de flori din zona Casa de Cultură, din Constanța.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272