REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PANDELE de la Doraly Mall și-a EXTINS afacerile în centrul BRĂILEI

PANDELE de la Doraly Mall și-a EXTINS afacerile în centrul BRĂILEI

Replica API 22 martie 2021 | 13:45 8598

Daniel Pandele, de la Doraly Mall, și asociatul său Gheorghe Iaciu, vor să-și extindă afacerile la Brăila. După mall-ul pe care l-au ridicat pe strada Transilvania, cei doi intenționează să pună bazele unui imobil cu mai multe etaje pe Faleza Dunării, mai exact pe bulevardul Al. I. Cuza, nr 1. Numai că, o casă veche, de patrimoniu, le cam pune bețe în roate. Direcția Județeană de Cultură din Brăila și Comisia Zonală a Monumentelor Istorice nu le-au dat avizul de demolare. Doraly Mall S.R.L. a cerut efectuarea unei expertize tehnice judiciare în domeniul urbanismului şi patrimoniului.

Afaceristul Pandele și asociatul său, Gheorghe Iaciu, intenţionează să deschidă un imobil cu 7 etaje și un restaurant pe bulevardul Cuza din Brăila, pe Faleza Dunării.

Asta înseamnă demolarea unei case vechi din zona de protecţie a centrului vechi al municipiului, însă instituțiile brăilene le cam pun bețe în roate.

Doraly Mall nu a primit avizul pozitiv de la Direcția Județeană de Cultură Brăila pentru demolarea imobilului, fiind inclus în categoria monumentelor istorice.

Gheorghe Iaciu

Se va face expertiză tehnică în domeniul urbanismului

Doraly Mall a contestat actul administrativ, emis în mai 2020. Pe 19 martie, magistrații au încuviințat cererea firmei deținută de Daniel Pandele și asociatul său, de efectuare a unei expertize tehnice judiciare în domeniul urbanismului şi patrimoniului.

Precizăm că cei doi asociați au deschis, al Brăila, în 2011, Doraly Mall, investiția ridicându-se la 1,5 milioane de euro într-un centru comercial în Brăila.

Daniel Pandele

Doraly Mall SRl din Constanța are sediul pe bulevardul Aurel Vlaicu și este deținută de Daniel Pandele, cu 40 % din acțiuni, și Gheorghe Iaciu, cu 60 % din acțiuni. Cifra de afaceri a societății este de peste 10 milioane de lei. În 2016, profitul a fost de 3 296 744 lei, iar datoriile au fost de peste 6 milioane de lei.

Cei doi mai dețin, printer altele, și SC Impact Developer & Contractor SA, cu cifra de afaceri din proiecte imobiliare de aproximativ 161 de milioane de lei și profit de 154 de milioane de lei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pandele asta e dovada vie ca Darwin nu s-a inselat, chiar ne tragem din maimute.
4
0
din justitie. nevastasa judecatoare el contrabandist si evazionist cu protectie de la procurori colegii nevestei.machedoneala din justitia constanteana afecteaza siguranta nationala dar sri constanta este in retea cu ei.fura toti de mana.
8
2
cu judecatori si procurori in retea si functionari anaf.este un grup organizat infractional.
6
2
Ai dreptate ma,machidoni fiind neam de hoti ca si tigani se sprijina uni pe alti,sunt uniti in furaciuni,pecand romani au mai multi muncitori decat hoti si din cauza asta urasc toti hoti chiar si pe-ai lor,caci asa este viata pentru ca hotul sa fure trebuie sa aiba si deunde caci altfel s-ar fura hoti intre ei ori lucrul asta nu se poate pentru ca hot pe hot cand s-a furat si dracu s-a mirat.
4
6
Urecheatul a facut primii bani din contrabanda cu tigari, la inceputul anilor 90. Era urmarit de politie si a fost prins la semaforul de la posta din Tomis III. A fost trimis la Bucuresti unde, chipurile, se afla dosarul si, la scurt timp, a revenit si si-a vazut de treburile lui "cinstite".
12
1
Asta este maimuta sau om?
13
2
Mokanel tzigoina muye cu lopata neam de zdrente si secaturi
8
16
Urecheatul asta cipan pe care alt cimpanez l-a imbogatit cu Piata Tomis 3 si care are MAGAZIA aia din tabla ondulata de pe Sos. Mangaliei , numita pimpuos Mall Doraly , este ca o plaga ! Au infectat Constanta cu blocuri ! Spurcata natie ! Cum fac ceva bani din evaziuni ... cum se apuca de spalat banii cu blocuri ! Acum a inceput si oaia cracanata cu curul spart de mos Tiriac : Halepa ! O rupe la pariuri si le ies bani !
19
7
Ba fratilor, eu sunt in Braila, unde si-au deschis astia mall pe Strada Transilvaniei? Nu exista mall-ul, au ridicat doua blocuri in locul lui. Proabil pentru ca langa e un complex Jumbo, Carrefour si Brico. Au facut bani cu blocurile probabil de mai ridica inca unul.
12
4
Gata...nu mai este loc in cta....primar mache jos,vice jos,machedonii din primarie stau la cutie in joc de glezne....v-ati dus la braila...este mai aproape de tulcea....sper sa nu fie asa de fraieri ca noi....
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468