REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PANICĂ! Blindate americane au distrus grâul şi porumbul la Feteşti; militarii au tras cu gloanțe oarbe!

PANICĂ! Blindate americane au distrus grâul şi porumbul la Feteşti; militarii au tras cu gloanțe oarbe!

Replica API 22 iunie 2019 | 03:02 582

Mai multe blindate americane au distrus grâul şi porumbul la Feteşi, joi, 20 iunie. Când au început să tragă, oamenii au fugit îngroziţi, muncitorii din staţia de taxare de la Podul de autostradă lăsând totul baltă şi ascunzându-se, potrivit observator.ro.

sursa foto: digi24.ro

”Joi, 20 iunie, în jurul orei 14, în zona Insulei Ialomiței, pe timpul desfășurării unor activități de instruire din cadrul Exercițiului Multinațional Saber Guardian 19, militari ai Armatei SUA, care se deplasau în condiții meteo nefavorabile, au traversat, din eroare, cu tehnica de luptă blindată din dotare o zonă agricolă, rezultând distrugerea unor culturi. Zona în cauză nu era situată pe traseul de deplasare convenit cu autoritățile locale și cu agenții economici care au în proprietate terenuri în zonă. O comisie formată din reprezentanți ai M.Ap.N și armatei SUA cercetează împrejurările în care s-a produs incidentul. În jurul orei 18.30, s-a desfășurat la primăria localității Stelnica o întâlnire a reprezentanților comisiei cu cei ai primăriei Stelnica și proprietarilor terenului, pentru evaluarea pagubelor, stabilirea valorilor despăgubirilor și a modului de acordare a acestora, în conformitate cu legislația națională și acordurile bilaterale în vigoare”, potrivit reprezentanților MApN.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cumpara il ia ! BOULE!
0
0
Nu cumpara nimeni rinichi de tigan , boule !
0
2
Ne-au omorat ei oameni pe treceri de pietoni si ne-a durut unde-i pupam. Pentru niste culturi agricole chiar crede cineva ca se va intampla ceva ?
2
0
poponarilor nu scrieti nimic de fetita Sorina? asa rable sunteti ? Muie replica muie la toata lumea din guvern si muie la toate televiziunile ziiarele care nu scriu despre fetita Sorina, in curand va ajunge in US si acolo va ramane fara un rinichi
1
3
La rusi se scufunda submarine si nave de razboi americanii gresesc parcela....Greu cu jandarmii astia planetari!
7
1
taxare care au lasat totul balta adica au lasat spagile din taxare care trebuia sa mearga la smecherii din CNAIR...FRECTII LA PICIORUL PODULUI LUI ANGHEL SALIGNY...ARTICOL DE CACAT MARCA REPULICA.CAND SUNTETI INCOLTITI INCHIDETI RUBRICA DE REPLICI.NISTE NIMICUR ZERO BARAT MARCA JOHANNIS
4
2
Cand au fos satanistii astia de la NATiO cu cruciadele lor si cavaleri blindati, au descalecat pe pamanturile BASARABILOR. Au vrut sa-si faca nevoile si au intrebat CHISH la care basarabeanul ia zis NO si asa a luat fiinta cetatea CHISINOU. Asa ca nu mai are cine sa le-o traga daca a fugit PLAHONIUC cu banii lor.
3
2
Exagerariii din tantar ...armasar!
4
4
Cand vezi civilii , langa tancuri , in zona de exercitiu militar , nu ar trebui sa opreasca tot exercitiu ? Daca foloseau munitie de razboi , adevarata ? Iesea un macel . Normal ca angajatii de la taxare , sau ascuns , cand vezi pe camp tancuri , care incep sa traga . Fiindca treaba era serioasa si nu o parada militara .
4
1
Nu ma astia sunt militari de elita si intrarea in mijlocul lanului a fost plan tactic vor plati 3 tone de grau si gata.Ce numai avocati sa vina cu explicatii de genul S.F. la procese sau politicieni care si-au cumparat masini de 120.000 euro sa spuna ca sunt bani adunati de mama care a muncit in industria usoara.Ia spuneti dl.MARIAN OPRISAN nu am dreptate.
9
0
Si au vazut ca vin rusi.
6
0
eroi nu asa, pai daca au pus pe fuga si casierele de la pod care printre altele nu s-au ferit nici macar din calea unui transportor greu cat despre pierderea recoltei se vor declara pierderi cauzate de vreme, de tornade precum la facaieni si drajna
7
1
americanii fac razboiul lor in alte tari bine ne face daca am vrut americani na ca ne da la uie
10
5
americanii au dreptul sa faca orice in coloniile lor. vezi cazul teo peter
16
1
Ati vazut yancheu destept,,nooo,,,prosti de dau in gropi.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212