REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PANICĂ în TRAFIC, în zona Casei de Cultură, din cauza unui COPIL care se juca cu PISTOLUL

PANICĂ în TRAFIC, în zona Casei de Cultură, din cauza unui COPIL care se juca cu PISTOLUL

Replica API 15 septembrie 2021 | 09:27 3903

După incidentul petrecut în zona Delfinariu, în cursul serii de marți, 24 august, în care un individ a agitat un pistol, pe stradă, iată că un incident asemănător s-a petrecut și în cursul zilei de luni, 13 septembrie. Se poate observa cum o persoană aflată într-un BMW, cu numere de București, a scos pe geam un pistol. Menționăm că nici o plângere nu a fost depusă la Poliție cu privire la acest incident, dar oamenii legii au făcut verificări pentru identificarea bărbatului. La scurt timp, șoferul a fost identificat și situația lămurită: Cel care flutură pistolul este un copil, care se juca.

În cursul zilei de luni, 13 septembrie a.c., în jurul ore 14:00, o persoană a scos pe geamul mașinii un obiect ce pare a fi un pistol și i-a amenințat pe cei din jur. Incidentul s-a petrecut pe strada I.G. Duca, în zona Casei de Cultură, în apropierea cofetăriei Crizantema. Un lucru e cert, acesta a reușit să provoace panică printre cei prezenți.

Menționăm că nici o plângere nu a fost depusă la Poliție cu privire la acest incident, dar oamenii legii au făcut verificări pentru identificarea bărbatului.

Update:

La scurt timp a fost identificat șoferul autovehiculului, iar situația a fost lămurită. Acesta și-a luat copilul de la școală, iar cel mic a început să se joace cu un pistol artizanal.

Un individ a stârnit panică și în zona Delfinariu

Vă reamintim faptul că, cazul nu este unul singular. Recent, mai exact în luna august, un individ a stârnit panică printre șoferii dar și pietonii din zona Delfinariu, după ce a agitat un pistol, pe stradă. Preț de câteva clipe, circulația rutieră s-a oprit pentru ca acest individ să traverseze carosabilul, pe trecerea pentru pietoni, el îndreptând arma spre vehicule. În urma imaginilor publicate de cotidianul Replica de Constanța, polițiștii din cadrul Secției 1 s-au sesizat din oficiu. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 25 august, au fost declanșate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește și: PANICĂ în zona DELFINARIU! A AMENINȚAT cu ARMA ȘOFERII din TRAFIC! Video

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"record criminal"?
0
0
Andreea ce inseamna un pistol artizanal? De jucarie vrei sa spui?
5
0
bmw-u e de vina !!!
3
1
Din din sursa externa in politie ,pai voi stiti citi ministrii de interne si ministrii de la aparare din inainte de 90 si dupa 90 au record criminal daca a-ti afla va -ti cruci.
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108