REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Papanași cu mucegai? Iată ce reclamă mai mulți constănțeni că au cumpărat

Papanași cu mucegai? Iată ce reclamă mai mulți constănțeni că au cumpărat

Replica API 6 ianuarie 2018 | 00:20 2202

Papanașii! Un deliciu pentru iubitorii de desert: cocă moale, smântână proaspătă și dulceață de casă. Dar ce te faci când te duci să cumperi dintr-un restaurant, iar când te apuci să mănânci imaginea gogoșilor perfecte este stricată de prezența mucegaiului? Asta reclamă mai mulți consumatori din Mangalia că ar fi cumpărat de la un celebru restaurant din localitatea de la malul mării. Mai precis, ei spun că papanașii erau vechi, mucegăiți. Pe de altă parte, mai multe persoane i-au contrazis spunând că de la dulceața de afine a prins culoare coca.

În cursul zilei de joi, o tânără din Mangalia a postat pe o rețea de socializare mai multe imagini cu papanașii cumpărați de la Cafe del Mar din Mangalia. Aceasta a precizat că erau mucegăiți, nu doar din faptul că era schimbată culoarea gogoșilor, ci și avea un miros suspect și o textură învechită. Sute de persoane au comentat și au povestit că au trecut prin experiențe similare, o altă persoană chiar postând o imagine cu papanași cumpărați în aceeași zi, în aceeași stare.

Pe de altă parte, multe persoane le-au transmis clienților nemulțumiți că datorită texturii dulceții de afine, coca prinde culoare albăstruie. Unul din clienții nemulțumiți a anunțat că a sesizat organele competente, Protecția Consumatorului primind un e-mail în cursul zilei de joi, 4 ianuarie.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Revin, lasa-ne! Lucrezi acolo, ce te tit dai chimista. Lada, am invatat si noi la gimnaziu, nu ne mai trata de sus!!!
1
0
Dupa cum am mai spus, repet pentru cei cu piatra ridicata: nu disculp, ci asa cum este prezentata stirea, vad o casoleta de unica folosinta in care sunt niste papanasi patati la culoare in interior, deci, care au ceva vreme de la iesitul din tigaie si am explicat de unde ar putea proveni acea culoare, tinind cont ca mucegaiul este o ciuperca si ar fi trebuit sa aiba alt aspect, dar dupa cum am vazut, nu am fost inteleasa. Dar sa stiti ca bicarbonatul amestecat cu branza va va aduce succesul papanasilor! E putina chimie, dar.. nu disculp pe nimeni!
0
1
Nu cautati scuze ! La papanasi se pune praf de copt , iar bicarbonatul nu poate sa albastreasca coca sau brinza ! Bicarbonatul are reactie de acest gen doar la carne si asta daca pui mai mult daca e necesar asa ca lasati- o balta !
2
1
anchisa carciuma sa simta la buzunar nu vrajeala de doi bani
1
0
Ma lasi, faci si tu ca aia cu pixelul albastru...
3
0
Nu pot contesta ce au vazut unii, insa recomand sa incercati o reteta adevarata de papanasi si nu gogosi, acasa, dintr-un aluat cu branza proaspata si oua si sa sa-i garnisiti cu dulceata de afine sau de cirese amare! Veti gasi acea culoare de albastru-verzui din poza. Este data de cantitatea de bicarbonat de sodiu care este folosita ca afanator in papanasi -de aceea ies asa pufosi, la fel cum daca ati facut o prajitura cu miez de nuca intreg si ati folosit bicarbonat ca agent de crestere, veti vedea nuca innegrita.
1
3
Pe naiba restaurant celebru...... , o gainarie condusa de niste neaveniti in domeniu , personal de toata jena ... O MIZERIE
8
0
am patit si eu acelasi lucru cu papanasi mucegaiti la popasul din Valu lui Traian, iar replica ospataritei a fost "nu sunt mucegaiti, este gemul care a patruns cand ati taiat"....cu obraznicie care se citea pe fata ei...desigur mi-a adus alta portie inghitind in sec...pacat ca nu am facut poza...
7
2
traditional pentru mangalia,de la blue market poti cumpara macrou semisricat si semiafumat cu o provenienta si termen de valabilitate neprecizata
5
1
Mai mincati la restaurant ! Dehh, prostia si fudulia se plateste cu banii vostri !
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108