REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

'PARANGHELIE', FINALIZATĂ CU FOCURI DE ARMĂ, la Mangalia! Un bărbat a MURIT! Mascaţii au folosit o grenadă lacrimogenă

'PARANGHELIE', FINALIZATĂ CU FOCURI DE ARMĂ, la Mangalia! Un bărbat a MURIT! Mascaţii au folosit o grenadă lacrimogenă

Replica API 20 august 2019 | 22:21 625

Iată numele celor implicaţi!

Iată numele celor implicaţi!

Panică pe o stradă din Mangalia! Mai multe scandaluri au izbucnit în timpul unei petreceri, care dura de mai multe zile, într-o familie de etnici romi, iar ultimul a fost de-a dreptul desprins din filme, în sensul că s-au tras focuri de armă, iar un bărbat a murit.

Alarma s-a dat luni, 19 august, când cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină la Mangalia, pe strada Farului, acolo unde două persoane fuseseră împușcate. Ambele au fost duse cu mașinile la spitalul din Mangalia, una dintre ele, rănită grav, fiind transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. La scurt timp, a decedat. Persoanele aflate la fața locului, fiind vorba și de locuitori ai zonei, au precizat că este vorba de o petrecere (posibil botez), într-o familie de etnie romă, care dura de mai multe zile, în cele din urmă lăsându-se cu scandal și cu focuri de armă. Se pare că un membru al familiei a scos o armă de vânătoare și a tras către cei aflați la petrecere. ”E a treia zi de paranghelie continuă. Ieri (duminică – n.r.) s-au bătut pe zi, apoi noaptea. O voce de femeie din curtea lor urla ca să vândă de acum droguri în altă parte. De cealaltă parte s-a auzit acuze că și ei ar vinde același lucru. După anii 90 erau traficanți de carne vie, prostituție, având chiar și persoane cu probleme psihice pe care le duceau la cerșit în Spania, Madrid. De câțiva ani nu mai au femei prin curte, vedem puști care ies și intră în fiecare oră. La colț de stradă, se vând brațări. Așa le zic ei, se pare, la drogurile pe care le vând”, a spus o persoană care locuiește în zona cu pricina.

Persoana care a folosit arma, identificată! Scandalul a continuat la spital

Polițiștii constănțeni l-au identificat imediat pe bărbatul care a făcut uz de armă, fiind vorba, potrivit informațiilor noastre, despre Florin Buruiană. Aceștia au precizat că, în urma unui apel 112, în jurul orei 12.30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împușcate cu o armă de vânătoare. Astfel, polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia, care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbați, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior (Asan Isment), celălalt în abdomen. Victimele au fost transportate la spital. Cel rănit mai grav, Mustafa Ghiunaidîn, a decedat la scurt timp. Potrivit unor surse, ar fi şi o a treia persoană rănită, Muscel Rafat, în vârstă de 36 de ani.

Menționăm că, la fața locului au fost trimiși si luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte, mai cu seamă că scandalagiii au continuat cearta şi la spital.

În zona unde a avut loc altercaţia a fost utilizată, de către uptătorii SAS, o grenadă care împrăștie gaze iritant lacrimogene. Nici o persoană nu a fost rănită. Gestul luptătorilor SAS a venit în contextul în care, în timpul activităţilor desfăşurate de poliţişti, la un moment dat un bărbat ar fi împiedicat, prin manifestarea unui comportament agresiv, desfășurarea normală a activităților de cercetare. Persoana în cauză a fost încătușată.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Liliana CHIRU, A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma da pe manka fratele lu florin buruiana dece nu lau audiat si retinut si pe iel ca din cite a.m inteles iel ia adus arma lu fratisu si a tras iel dece a fost retinut
1
0
Numai clanuri de tigani in mangalia arestatii pe toti.
0
0
De ce imi folosesti numele!Te oftici ca eu vand droguri si tu nu poti sa vinzi?Eu sunt smecher nu ca tine...saracule!Vand cat vrea pl mea ca ma tine am relatii!
0
0
O sa va vina randa
1
0
Cristi Muia vinde droguri pentru Buruiana Florin!!!Sta pe Callatis!Atentie d.i.i.c.o.t trebuie arestat si asta!
3
1
Ce turci sau tatari visezi ma prostule? Aia sunt tigani 100% !
2
0
Voi astia romani care vorbiti aurea ziceti ca sunt tiganii sa sti ti ca sunt de Etnie turka asa ca nu mai vorbiti aurea
0
0
Pacat ca nu am avut decat doua cartuse. Trebuia sa iau si o grenada sa va casapesc pe toti Da lasa ca es eu si va casapesc
8
1
Ca se omoara interlopii intre ei nu-i rau. Este rau ca ei exista si ca mangaliotii nu au sanse sa scape de ei,chiar daca se mai intampla ca uneori presa sa arate ca situaita e nasoala si ca oamenii efectiv nu au siguranta in afacerile lor,pe strazi,in casele lor din cauza ca autoritatile sunt doar de forma. Ma rog,autoritatile te pot amenda din motive inventate,abuziv,ca sa fie ceva ,pot intimida tot pe cei ce nu fac probleme ,pe cei ce oricum respecta legile dar nu se supun pupincuristic autoritatilor si nu sunt interlopi.Autoritatile si interlopii impreuna sunt impotriva noastra.
10
0
Luati-l si pentru crima si pentru trafic de droguri si pentru proxenetism. Inchisoare pe viata merita Florin Buruiana!!!
11
4
nenea klaus nici voi n-ati reusit ce am inceput la inchisitie.las ca vine islamizarea
2
4
de la droguri care sunt in case mangalia colcaile de droguri !!
12
2
SS and Gestapo Wehrmacht Company , se ocupa de deratizarea orasului dumneavoastra . Avem sediu la Auschwitz Birkenau , cu o eficenta garantata .
7
5
se vand in mangalia de tigani spurcati moarte tiganilor!!!
20
1
Tot neamul lu buruiana sa va duceti la puscarie si tuvichi
18
2
RROMania patria tiganilor
16
1
pacat dumnezeu sa il ierte!!
4
12
Da, bravo, bre. Oamenii isi iau din timp sa va comenteze voua articole pt ca voi sa le stergeti ulterior? Fain, denota mult respect pt cititori. Si asta ca sa ce? Sa "creezi" un alt articol cu o informatie noua adicanumele celor in cauza si un citat dintr-un comentariu al unui cititor? Samoreo, ce misto e in jurnalism...
10
0
Buruiana Florin asta vinde de 20 de ani droguri politia din cta stia de el da il acopereau
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367