REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PARANGHELIE până în zori, fără MASCĂ și DISTANȚARE, la Bucks Caffe. VIDEO

PARANGHELIE până în zori, fără MASCĂ și DISTANȚARE, la Bucks Caffe. VIDEO

Replica API 20 martie 2021 | 11:04 8565

Deși numărul cazuri de Covid-19 creștea alarmant în fiecare zi, iar mai multe localități din județ au depășit rata de incidența de 3 la mia de locuitori, la Năvodari nu se mai ține cont de de pandemie și de reguli și de organizează petreceri pe bandă rulantă. De exemplu, chiar în cursul zilei de joi, în jurul orei 18.30, polițiștii din secția de pe raza orașului au descins la o petrecere organizată într-o cafenea, acolo unde au aplicat amenzi în valoare totală de peste 200.000 de lei. Însă, cetățenii acuză faptul că amenzile s-ar da preferențial și că există alte locații ce organizează petreceri fără a fi vizitate de polițiști.

A curs cu amenzi în valoare de peste 200.000 de lei în cursul zilei de joi, 18 martie a.c., în Năvodari. Oamenii legii din cadrul secției de Poliție de pe raza orașului au descins la o petrecere, la o cafenea, acolo unde au constatat că este vorba despre un majorat, la eveniment participând peste 96 de persoane. Toate au fost legitimate și sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt.

Totodată, a fost identificat și sancționat contravențional administratorul societății comerciale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei. Din informațiile noastre, este vorba despre localul Moss Cafe. Aici ar fi fost prezent și manelistul Cristi Mega.

Amenzi preferențiale. Un alt local a avut petrecere, dar n-a fost amendat?

Gura târgului vorbește că nu ar fi singurul local de acest gen în care organizează astfel de petreceri private, doar că până la acest moment nu ar fi intervenit nimeni pentru stoparea acestora sau aplicarea de sancțiuni. Mai mult decât atât, aceștia sunt de părere că amenzile s-ar aplica preferențial și că există și alte locații ce organizează petreceri fără a fi vizitate sau deranjate de polițiști.

De exemplu, și la localul Bucks Caffe s-ar organiza frecvent tot felul de evenimente la care participă mai multe persoane de diferite vârste. Doar că acest local se bucură de câteva privilegii, spun unii.

,,Petrecerile de genul acesta au loc în tot orașul, cu precădere la Bucks Caffe. Lăutari, muzica la maxim, și totuși, nu se intervine. Duminică dimineață, la ora 06.00, bubuia muzica, nici nu am putut să ne odihnim, dar așa se întâmplă când ai o vorbă pusă acolo sus. Probabil că asta este și cauza pentru care își permit să facă astfel de petreceri în fiecare weekend.”, a declarat acesta.

Petreceri cu lăutari pentru tinerii năvodăreni

Pentru tinerii năvodăreni a devenit o obișnuință să se ,,rupă” pe ritmurile amețitoare ale muzicii lăutărești. Imaginile surprinse vorbesc de la sine. În weekendul ce a trecut, zeci de persoane au încălcat regulile de distanțare și au organizat sau participat la petreceri private, chiar dacă aceste sunt interzise. În plus, nimeni nu se obosea să poarte mască de protecție.

Petrecerile sunt interzise!

Vă reamintim că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.). Pentru siguranța tuturor, autoritățile recomandă cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.

VIDEO:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in mortii tai de plod facut la pariu cu vecinii, tu nu ai habar sa pui virgula-n fraza, dar emani pareri? cand dau coltul parintii tai ajungi la sapa de lemn.
2
2
Asta este diferenta dintre tarile civilizate si romani ca boschetarul asta,acolo daca ni iti convine demonstrezi dar nu sfideaza nimeni legea in halul asta ca in Romania,mai merg oameni fara masca si ia o amenda dar nu organizeaza nici un patron de restarunt petreceri pe timp de pandemie.
3
1
Ba lacheilor , stati ca detinutii in casa si ii dati la cap tristilor. Va uitati cu pofta la lumea care petrece si din spatele monitorului manjit cu sloboz dati cate un comentariu cu ce le-ati face voi. Ma saracilor, ma ratatilor, va bat lingurile in stomac, aveti chiloti de la mr big din carrefour, baga-ti-va ma capul in wc ca strutu.
4
12
maleta cu lant peste nu se mai poarta din anii 90 cind veneau ghertzoii dupa un an de munca in strainatate cu un benve din 82 si 200 de euro hehe
10
1
Liber la bahaos! La muie cu virusul puli si cu masca lady gogu! Ba multi care scriu pe aici ar trebui sa plece in Corea de Nord!
4
11
Bravo lor, fricosilor botnita pe fata si la culcare ca e ora 22
4
14
era sa-mi filmez moartea !! cautati pe utube si vedeti ce face politistul Navodarean
3
2
Si primarul a chefuit dar acasa la el, la Eforie unde-i pasa nu la Cta unde atatia prosti si-au pus speranta. V'an gura cu politica voastra
7
3
legea e slaba; putin la racorica pentru dl. patron, 30 de zile maxim si nu-i mai trebuie sa faca chefuri in pandemie. Ca imbecilii care beau si danseaza nu inteleg pericolul!
17
2
Nu ne intereseaza de poamele tabularasa atostiutoare care sfideaza legea,bunul simt
13
1
Toata Romania este un imens Las Fierbinti. In jurul nostru vedem doar mitocanie, incultura, lene si prostie. In jurul nostru vedem doar personaje care ii imita pe Giani si pe Bobita. In jurul nostru vedem doar personaje care se limiteaza la expresiile:" ba iesti prost ceai facut bobita sti ce zic?"
26
0
De Hanul cu Peste si Sarago nici nu vor sa auda cei de la Politia Navodari. Seful titular de acolo si nu copilul ala, face pe fata mare in Constanta si in ograda lui bubuie muzica si se rup in 2 petrecerile
13
2
Luati exemplul din China unde fiecare nu face ceea ce vrea!Sunteti slabi!
8
7
cocalari jegosi , imputiti si analfabeti !
21
3
Bossule, locuri de parcare sunt! nu sunt in fata cafenelei, salonului de pensat sau bancomatului unde vrei tu sa opresti fix in fata. Nu e lipsa crasa de locuri de parcare, e o lene crasa prezenta in voi, ca va este lene sa parcati 5 min de mers mai incolo si sa va faceti treaba. asta este poporul, pute, dar pute rau a lene si ipocrizie!
15
6
problema este ca bouarii astia vin covidati in spitale.daca crapa in colibele lor sau in pomide unde au coborit,nu se supara nimeni.tiganii morti sint o bucurie ptr noi!
20
0
De astia n-avem noroc sa arda ca sobolanii in interior?
17
2
Petrecere de cocalari, unde se bea Red Bull cu whisky, se asculta manele-hip-hop de kkt. Vai plua voastra. Cica ei sunt cool. Uitati-va la ei cum sunt imbracati. Mai bine facea mamica ta un avort decat sa apuci 18 ani in stadiul in care te afli.
32
0
In imagini se vad scursurile societatii, curvele, tiganii si analfabetii!
36
1
Ce pretentii sa ai,cand asta-vara un sef al politiei din Navodari petrecea cu Vali Vijelie? Ce se mai aude despre caz?
32
1
parazitii societatii,copii de parinti intretinuti fara loc de munca.Asa se prezinta societatea romana in secolul 21 pentru ca"munca este pentru utilaje,masini,tractoare" !.
34
0
Cocalari si pitzipoance ! Si te mai miri ca nu mai sunt locuri la ATI ! Dar cu o asa POLITIE LOCALA a Primariei din Navodari , care habar nu are de munca cu informatii , ca se putea stopa din fasa acest eveniment si care politisti locali doar stau la panda si se furiseaza ca hotii pe langa autoturismele si soferii care opresc pt. 3 min. din lipsa crasa de locuri de parcare ... nu ai nici o pretentie ! Cu un Sef de Politie Locala ... amator , dar platit cu 8.000 de lei pe luna , "este grele" ! Ce opinie aveti tov. Primar Chelaru cu ce se intampla in urbea Dvs. ?
34
3
Da patronul ar trebui sa se duca la puscarie ca incearca sa tina o afacere pe picioare si sa plateasca niste salarii si niste taxe si impozite. Ce cretini sunteti, ma mir ca aveti destul creier cat sa apasati pe taste sa scrieti mesaje
13
38
Lipsa educatiei duce la astfel de comportamente. Pur si simplu asta e majoritatea in RO. Trendingul de pe youtube asta e .. manele, cocalarie si zero responsabilitate. Patronul ar trebui sa se duca la puscarie ..
43
5
ce natie de handicapati am ajuns... sa va iau petrecerile pwla!
37
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468