REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Sâm., 22 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6768
24.6° Constanța Sâmbătă, 22 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6768
 

Parapetul de protecție al podului IPMC, smuls din „rădăcini“. Video

Parapetul de protecție al podului IPMC, smuls din „rădăcini“. Video

Maria GRĂMĂTICU 24 mai 2024 | 00:00 2360

Separatoarele montate pe podul IPMC nu au mai fost recondiționate sau înlocuite de ani de zile. Parapeții îndoiți au ajuns să îngreuneze destul de mult deplasarea pietonilor, iar balustradele ruginite, care se află fix la intrarea pe pod, contribuie la peisajul neplăcut. Șeful Direcției Generale De Drumuri și Poduri Constanța, Marian Ichim, a vorbit posibilele măsuri care s-ar putea lua pentru soluționarea problemei.

Parapetul de protectie al podului IPMC, smuls din „radacini“. Video
Starea parapetului care desparte zona pietonală de partea carosabilă este deplorabilă, a fost distrus, aproape smuls din „rădăcini“, iar pietonii trebuie să îl „escaladeze” întrucât acesta zace pe trotuar.

Parapetul de protectie al podului IPMC, smuls din „radacini“. Video

În urmă cu 10 ani, statul a plătit o firmă, Vega 93 SRL, cu aproape  zece milioane de lei pentru realizarea lucrărilor de reabilitare. De atunci, nu s-a mai investit mare lucru. De-a lungul timpului, pasajul Filimon Sârbu a fost transferat de mai multe ori, de la Primăria Constanţa către Ministerul Transporturilor şi invers, iar lucrările de reabilitare au rămas blocate. În iulie 2012, Guvernul României a aprobat trecerea în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a pasajului rutier.

Parapetul de protectie al podului IPMC, smuls din „radacini“. Video

Ce a spus directorul DRDP Constanța?

Directorul DRDP Constanța, Marian Ichim, a declarat faptul că are în vedere executarea lucrărilor de reparații. „Una dintre măsuri este deja în curs, anume predarea primului parapet către municipalitate. Iar la ce de-al doilea este un parapet care nu se mai găsește pe piață la ora actuală, dar totuși este în curs de achiziție. Sper ca în cel mai scurt timp să reușesc să îl achiziționez ca să îl și montez. Imediat când voi avea parapetul pe stoc, atunci îl voi și schimba”, a  spus Ichim.

Parapetul de protectie al podului IPMC, smuls din „radacini“. Video

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propaganda , fac publicitate electorala bulangii astia de la riplicahandel ! DNA , stati cu ochii pe fraieri astia! ca si-au luat`o in cap
2
0
vorbeste la persoana a I a! sa-l am, etc. barosan! numit politic?
2
0
mai sunt si gropi cum cobori podul spre dobrogea... HAI CHITAC CA VREI MANDAT NOU
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018