REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Parapetul de PROTECŢIE de pe PODUL IPMC, SMULS din „RĂDĂCINI“

Parapetul de PROTECŢIE de pe PODUL IPMC, SMULS din „RĂDĂCINI“

Replica API 8 aprilie 2021 | 00:22 2380

Noi probleme au apărut pe Podul IPMC. Cetăţenii care locuiesc în zonă au atras atenţia asupra faptului că parapetul de protecţie, care desparte zona pietonală de partea carosabilă a podului, este distrus, încurcând circulaţia. Constănţenii au sesizat autorităţile locale care au promis că vor semnala problema companiei care are în administraţie pasajul.

Parapetul de protecţie de pe Podul IPMC, distrus

Pe Podul IPMC, reabilitat în urmă cu câțiva ani, au apărut din nou problemele. Cetăţenii au semnalat de această dată faptul că parapetul de protecţie, care desparte zona pietonală de partea carosabilă, a fost distrus, aproape smuls din „rădăcini“, iar pietonii trebuie să îl “escaladeze” întrucât acesta zace pe trotuar şi blochează accesul. “Cine trebuie să taie fierătania asta care ne încurcă pe podul de la IPMC, pe sensul de mers către fabrica de pâine? Cu toate că această problemă este insignifiantă, pe lângă toate celelalte cu care se confruntă oraşul, sperăm ca cineva să se ocupe și de ea”, transmite un cetăţean Primăriei Constanţa.

Problema va fi transmisă către CNAIR

Întrucât podul, cunoscut şi sub numele de “Pasajul Filimon Sârbu”, se află în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a precizat că va trimite o adresă către Companie. “Mulţumesc pentru că mi-aţi semnalat problema. Voi trimite o adresă către CNAIR care are în administraţie pasajul Filimon Sârbu”, a transmis primarul Vergil Chiţac.

Lucrările de reabilitare a podului au început în 2012

Amintim că lucrările de reabilitare a Podului IPMC au început în 2012, având o durată de doi ani. Cei care s-au ocupat de reabilitarea Pasajului Filimon Sârbu sunt gălăţenii de la Vega 93 SRL. Lucrările au constat în reabilitarea în totalitate a podului, de la refacerea zonelor de beton degradat la refacerea structurii şi la montarea de borduri înalte.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand e facuta poza? Ca din ce observ inca frunza la copaci nu a dat
1
0
Sa se planteze altul. Din puieti, butasi sau chiar seminte.
5
0
Nu stiam ca parapetul are radacini?! Foarte interesant!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108