REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Părăsit de nevastă, un tânăr din 2 Mai şi-a pus ştreangul de gât

Părăsit de nevastă, un tânăr din 2 Mai şi-a pus ştreangul de gât

Replica API 18 decembrie 2013 | 00:00 151

Sfârşit tragic

Sfârşit tragic

Situaţie incredibilă în localitatea constănţeană 2 Mai, acum, înainte de sărbători. Un tânăr a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa, pentru că l-a părăsit soţia. A coborât în boxa casei şi s-a spânzurat, nu înainte de a consuma câteva pahare cu băuturi alcoolice, pentru a prinde curaj. Trupul neînsufleţit a fost găsit de tatăl acestuia, care a alertat autorităţile.

Noaptea de 16 decembrie a fost şi ultima pentru un tânăr de 28 de ani, Daniel Puiu, care locuia în localitatea constănţeană 2 Mai. Acesta s-a spânzurat de o grindă, în boxa casei. "În noaptea de 16.12.2013, poliţiştii Postului de Poliţie Limanu au fost sesizaţi despre faptul că P. Daniel, de 28 ani, din satul 2 Mai, s-a sinucis în boxa locuinţei sale. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat faptul că bărbatul nu prezintă urme de violenţă pe corp, în cauză poliţiştii deschizând o anchetă", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem se leagă de faptul că soţia îl părăsise în urmă cu o zi. Potrivit vecinilor, cei doi nu se împăcau tocmai bine pentru că Daniel obişnuia să consume băuturi alcoolice şi să facă scandal mai mereu. Din câte se pare, femeia l-a avertizat de mai multe ori că va pleca, dar de data aceasta chiar a vorbit serios. Daniel iar a consumat băuturi alcoolice şi a izbucnit o ceartă. Femeia a pus piciorul în prag, şi-a luat copilul minor şi a plecat la părinţii ei, care locuiesc în Albeşti. De supărare, Daniel a încercat s-o aducă acasă şi, cum nu a reuşit, a hotărât să-şi ia viaţa. După ce a băut, a coborât în boxa casei şi s-a spânzurat de o grindă. La scurt timp, tatăl lui, care locuia în aceeaşi casă, văzând că fiul lui nu este de găsit, a început să-l caute, iar când a ajuns în boxă mai că i-a stat inima în loc. A alertat autorităţile, la faţa locului sosind atât ambulanţierii cât şi poliţiştii. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru Daniel Puiu, decât să i se constate decesul. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108