REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Parcare peste un loc de joacă din Constanţa?! Primarul neagă acest aspect, chiar dacă printr-un răspuns oficial reprezentanţii instituţiei spun altceva

Parcare peste un loc de joacă din Constanţa?! Primarul neagă acest aspect, chiar dacă printr-un răspuns oficial reprezentanţii instituţiei spun altceva

Replica API 29 decembrie 2017 | 21:39 310

Sursă foto: Locuri de joacă din Constanța, Facebook

Cotidianul „Replica” de Constanța a prezentat un material cu privire la situația locurilor de joacă din municipiu. Potrivit unui răspuns din partea Primăriei Constanța, în urma unei solicitări pe baza legii 544/2001, reprezentanții instituției au precizat că există un loc de joacă construit pe un teren care are, potrivit certificatului de urbanism, destinație de „parcare”. Întrebat încadrul conferinței de presă care a precedat ședința de Consiliu Local din data de 28 decembrie a.c., edilul Constanței neagă că pe vreun loc de joacă din Constanța se va construi parcare.

Este vorba de locul de joacă din Tomis II, situat pe aleea Nicolae Tonitza bloc 6 – L5, construit înainte de anul 2001, care potrivit documentului transmis de municipalitate, „momentan este prevăzut în planurile de urbanism cu destinație de parcare”. Potrivit Primăriei Constanța, locul de joacă urmează să fie dezafectat. Ce se va întâmpla după cu el? Nu se știe... doar că Primăria spune că nu va exista nicio parcare peste vreun spațiu de joacă.

„Nu, din ce știu eu nu. Exclus! Din toate locurile de joacă pe care le-am inventariat, și am atacat acest subiect la toate conferințele de presă, o parte dintre locurile pe ste care erau amplasate locurile de joacă aveau situație incertă. Însemna că terenul era fie revendicat, fie era grevat de alte sarcini. Tocmai de aceea am separat locurile de joacă și am mers către cele 36 pe care avem toate actele în regulă. Am organizat licitația.

Deschiderea ofertelor va avea loc pe 25 ianuarie, după care va avea loc partea de evaluare, declarare de câștigător, contestații, semnare de contract și trecem la treabă. Sper ca în cursul anului 2018 să identificăm și diferența pentru amplasarea locurilor de joacă și vom merge mai departe cu demararea procedurilor de licitații. Le-am promis constănțenilor până la finele acestui mandat vom avea 100 de locuri de joacă”, a punctat edilul Constanței.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hot ordinar
2
0
In parcuri avem biserici si locuri pentru boschetari , ca ei sunt , mai nou , cei mai buni pravoslavnici , in afara de Spagoveanul , Pomohaci , Barladeanul , Tanasescul , Macarie et comp. In spatiul gandit de comunisti pentru locuri de joaca , au aparut buticuri , parcari , spalatorii auto , ateliere reparatii s.a. Bai , astia din primarie , chiar credeti ca nu ne vom intalni candva , cand nu veti mai fii la putere ? Credeti ca vom uita curand acest afront ?
5
0
Constanta plange dupa parcuri, arbori, nu zambilici de'ale Pomaconst-ului, dupa curatenie, dupa asanarea orasului de cersatori si boschetari si dupa locuri de joaca pt nepotii si copii nostrii. Din pacate, Fafadau nu are curaj sa spulbere abuzurile si deciziile paguboase pt Cta ale lui Mazare, Constantinescu si Strutinschy. Fagadau este dator acestor javre iar pe Stroe nu are curaj sa-l dea naibii de securist si tupeist ce este javra asta. Nimic in Cta nu se misca fara acordul puscariasilor si drogatilor lui Mazare. Iar Fagadau se caca pe el de frica pt ca golanii il au la mana.
7
1
Gheorghe, esti bolnav. Poate te iei de mana cu Xman si dati o fuga la Palazu Mare. La multi ani!
8
1
Comunismul este egal cu fascismul si terorismul.Totusi ceausescu a construit 4 milioane de case iar tigani evrei si romani l-au impuscat in 1989.Ii recomand dlui primar sa nu faca numic pentru populatia constantei sa lase asa cum a dat mazare autorizatiile de constructie ,chiar daca binele il arunci pe garla tigani evrei si romani tot te vor elimina.Mai este cazul evreului arsinel cel care se stramba la emisiunile TV ,Dr.Lucan i-a inlocuit un rinichi,si totusi evreul arsinel la turnat la securitate la nevoie.Morala sa nu faci nimic,altfel evrei te elimina.Romania este ocupata de evrei din 1944
4
4
Strada Nicolae Tonitza nu se afla in cartierul Tomis 2 !
7
0
Bai fagadau de ce sa platim taxe si impozite mai mari .Pentru incompetenta ta si a guvernului care-l sustii si pentru hotii cari aperi si le iei partea de smecher.VEZI CATI VINE RANDU SI ATUNCI CINE TE SCAPA DE PARNAIE PLANGACIOSULE DACA AI FI BARBAT AI AVEA UN DIALAOG LA TV DAR VI CU INTREBARILE FACUTE INAINTE CA DE NU STI SA VORBESTI.PROSTULE.
8
1
Fiul si urmasul lui Mazare. Sictir,scarba,panarama rosie !
12
1
Draga domnule Xman... Daca potenta d-voastra lasa de dorit sau daca orientarile d-voastra nu duc catre procreerea vre-unui copil sau daca pur si simplu ati avut o copilarie nefericita, lasati-ne pe noi copii sa ne bucuram de aceste mici, urate si murdare locuri de joaca ce inca mai subzista in acest oras sufocat de betoane si oameni posomorati ca d-voastra. Va multumesc !
15
1
Gresit, ai crescut cu MULT MAI MULTE locuri de joaca decit generatia de acum.
17
1
Asta este cea mai mare problema cu care se confrunta comunitatea,locurile de joaca? Noroc ca sunt aceste locuri ca sa aiba si animalele un de sa-si faca nevoile ca copii nu am vazut prea multi! Terminati odata cu aruncat banii publici pe rahaturi pt ca noi am crescut fara locuri de joaca si am ajuns oameni,nu o generatie avida de bani,femei,masini scumpe si bautura ca degeneratii de azi!
5
20
de parca incompetentul asta de-i spuneti primar ar avea habar de ce se intampla in oras!
19
4
o sa ne trezim ca e C-ta cumparata integral si vom fi trimisi la plimbare de portarei.
18
1
Pe locul de joaca se face parcare pentru ca exista un teren unde au fost garaje si urmeaza sa se faca un bloc
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920