REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Parcările centrelor comerciale, CONTROLATE de poliţiştii constănţeni

Parcările centrelor comerciale, CONTROLATE de poliţiştii constănţeni

Replica API 20 decembrie 2017 | 00:00 363

Acțiuni de amploare în Constanța! Polițiștii constănțeni împreună cu reprezentanții Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța au luat la rând parcările centrelor comerciale, și nu numai, pentru a verifica accesul persoanelor cu handicap. S-a lăsat cu amenzi și avertismente.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța și Biroului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune de control, împreună cu reprezentanții Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, la data de 19 decembrie a.c., pentru verificarea asigurării accesului persoanelor cu handicap în spațiile de parcare de pe lângă clădirile de utilitate publică și a existenței elementelor de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități. Oameniil legii au acționat inclusiv în parcările centrelor comerciale, cum ar fi Selgros, Carrefour sau Kaufland. Polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 2100 de lei, dar și avertismente, conform art. 100 din Legea 448/2006 republicată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar daca nu tine de jurisdictia lor, totusi oamenii aia nu au ce cauta acolo. Nu stiu cum pentru unii locurile alea pentru handicapati sunt considerate locurile lor de parcare. Cand intru in parcare, acele locuri nu exista pentru mine, poate fi si parcarea plina, pur si simplu astept pana se elibereaza alt loc decat sa parchez acolo. Problema e ca sunt bizoni care au impresia ca locurile li se cuvin.
0
0
votati votati votati. Ca parchezi ca un bou ti-o iei cam rau, ca furi un ou, puscarie ca un bou. Morala: parlamentarii au cate trei oua. Ce facem insa cu boii care stau la coada pentru un ou moca cand nu sunt la carciuma?
0
0
in parcarea pivata nu este legea junglei
4
1
acolo nu au dreptul ei sa actioneze nu este drumul lor este parcare privata deci doar angajatii acelor centre pot da amenzi! astia nu stiu de unde sa mai scoata bani! si cine ne cere sa respectam legea,tocmai acesti politisti,vezi cazul dobrescu si popartac de la mangalia,ce corecti au fost ei saracutii
1
4
e nevoie de bani banishori
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212