REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Parcul de fitness, de pe plaja Modern, a fost vandalizat

Parcul de fitness, de pe plaja Modern, a fost vandalizat

Virgil STOIAN 5 iunie 2023 | 00:00 3513

Constănțenii beneficiază, din 16 august 2021, de un spațiu modern, echipat corespunzător, în care să poată face fitness în aer liber. Un proiect inițial bine primit de către constănțeni, însă iată că, la nici doi ani de la inaugurare, acesta deja a fost vandalizat. Niște inconștienți și-au pus mintea cu rezistența aparatelor reușind pur și simplu să le rupă și să le arunce pe unde le-a venit.

Parcul de fitness, de pe plaja Modern, a fost vandalizat

Ne plângem că nu avem parcuri, spații de agrement, locuri de joacă pentru copii... dar nu suntem în stare să păstrăm și puținul care se face. Pe unii pare că i-a încurcat parcul amenajat în 2021 pe plaja Modern, așa că s-au luat la trântă cu aparatele, pe care le-au făcut praf. 

Parcul de fitness, de pe plaja Modern, a fost vandalizat Le-au rupt, efectiv, din sudură. Sau poate cine știe, aparatele au fost mult prea slabe pentru forța lor herculeană și nu au rezistat în timp ce le-au folosit. Sperăm ca aparatele să fie reparate în cel mai scurt timp!

Date despre proiect

Amenajarea spațiului de fitness a durat 2 săptămâni, costurile fiind de peste 250.000 de euro. Toate aparatele și tartanul sunt tratate special ca să reziste aerului salin.

Parcul de fitness, de pe plaja Modern, a fost vandalizat

Parcul a fost dotat cu 47 de aparate de fitness, o pistă pentru alergat și a fost înfrumusețat cu arbori, arbuști și flori. Cei doritori pot face sport și seara existând stâlpi de iluminat.

Parcul de fitness, de pe plaja Modern, a fost vandalizat

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia locala?? Alti frecangii taietori de frunza la caini precum rofesorii, numai bugetari paraziti, total inutili societatii.
3
0
Din aia 250.000 euro , cati au ajuns in acel parc? Ala e un jeg de parc, au pus cateva fiare si hai constanteni la miscare... Bataie de joc. Ce a distrus Fagabou a continuat Chitakaka.
3
4
Politia locala ce face ?
7
0
250 mii cam exagerat pretul
5
0
Poti sa scoti PNL din muuie dar nu poti sa scoti muuia din PNL!
5
2
Muuuie PNL
6
2
Ma ...nu incercati sa ne prostiti ca fiarele astea nu fac o cepa degerata.Nemernicii astia spun peste 250 000 de euro? Ba nemernicilor cu banii astia si cu alti multi bani furati pe dale,strazi modermizate de voi primaria lui c***t construiati un spital pentru cetatenii Constantei.De 34 de ani ne furtati nemernicilor toti toate partidele care s-au perindat la putere.Constanta este cel mai corupt oras din tara pe locul 1 in tara.Asa ca nu incercati sa ne tampaiti si sa ne prostiti in fata cu spitalul modular boli infectioase.Bagati-va "madularele" in mamele vostre ala nu este spital.Constantenii chiar nu au dreptul la viata la un adevarat spital? Spital "modular"? Nu va este rusine hotilor di primarie cati bani sifonati ? Sa nu va aud ca spuneti ca suntem platiti de alte partide ca facem rau" primarului" sa iasa primarul Constantei si sa ne spuna constatenilor de aceast e sume furate? Daca nu ne spun noua da banii furati sa le spuna toti si neamul lor la DNA,la procuratura.
10
3
Cra cra cra
12
0
Au fost trimisi de firma care le-a construit, ca sa se aboneze din nou la banii din taxe si impozite. Foamea e mare si nu se atinge niciodata
9
0
Trebuie sistem de supraveghere video
15
0
Parcul a fost realizat si donat de catre Nordis. Asa ca.. mai usor cu spagile, ca nu prea au ecistat!!!
10
5
Herculeean* dacă tot vă apucați de cuvinte complexe.
11
0
La o așa investiție trebuia să fie montate camere de luat vedere, sau a contat mai mult șpaga.
23
2
Vrem o țară ca afarâ jungla e seară de seară Într-o tară fară poliție camere de luat vederi pe străzi și bulevarde jaful e la ordinea zilei In vest sânt camere de luat vederi și dacă arunci o hârtie pe stradă ai luat amenda In r*mânia țara bananierâ se vrea să numai funcționeze nimic Probabil se vrea ca tara să fie vândută complet in câțiva ani Guvernul face datorii zilnic până într-o zi
22
2
Pai si cine a pus-o pe managera vietii sa arunce cu bani si sa faca loc de joaca inutil, in loc pustiu?? Sa plateasca ea!
11
14
ca sa le rupa niste betivi obositi. Cine si-a tras spaga ??? Mwie hotilor !!!
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614