REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Parcul de la Teatrul „Oleg Danovski” va fi reamenajat! Făgădău: „Pentru fiecare copac tăiat se plantează alți cinci!”

Parcul de la Teatrul „Oleg Danovski” va fi reamenajat! Făgădău: „Pentru fiecare copac tăiat se plantează alți cinci!”

Replica API 13 aprilie 2019 | 00:33 494

Autoritățile locale pregătesc procedurile de licitație pentru reamenajarea parcului din zona Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Dar până la desfășurarea lucrărilor, a afirmat Decebal Făgădău, parcul va fi igienizat. „Parcul de la teatru, așa cum îl știe toată lumea, beneficiază de un proiect, urmând să organizăm procedurile de licitație. Asta nu înseamnă că până atunci noi nu trebuie să ne facem treaba, să nu măturăm, să nu punem băncuțe, să nu reparăm iluminatul public; dar în orice caz, pentru fiecare copac tăiat se plantează cinci. Se realizează Registrul spațiilor verzi, pentru prima dată în istoria orașului nostru.

Se refac aliniamentele stradale și cred că ați văzut pe toate bulevardele pe care noi intervenim sau în zona veche a orașului că refacem casetele și plantăm. Mărturie este strada Traian, iar dacă mergem de la primărie până înspre gară, veți vedea magnoliile înflorite. Ele nu existau în urmă cu doi ani de zile. S-au reparat trotuarele, s-au plantat pomi și continuăm toate aceste lucruri”, a afirmat primarul Decebal Făgădău.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
7
0
Igienizarea parcului ar trebui inceputa prin daramarea cafenelelor dintre copaci.
0
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29 -31.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
11
0
Fara taiat pomi nu se poate? Mai e loc de plantat in alte parti. Cei deja crescuti frumos sa ramana.
5
0
Orasul are nevoie de locuitori gospodari, politicosi, cinstiti, harnici , nu de voi. Voi stricati tot, furati tot, faceti mizerie si galagie. Tiganilor!
0
3
Din glorioasa administrare a eruditului absolvent de ASE au mai ramas bani doar de cativa pomi amarati. Fagadau, ce-a reusit sa faca marele birou de STRATEGIE si dezvoltare sic! URBANA ? Ca in loc de BARCELONA sau BERLIN, CONSTANTA se apropie din ce in ce mai mult de FERENTARI.
4
0
Bravo fatalau ca stii sa-i minti pe prostii orasului ! La cate terenuri ti-a dat mascariciul dereglat psihic , nici in pula nu te doare de oras , tractorist cu freza de ginere mort...
4
1
fagadau muistule o sa plantati copaci ca la citty parc mall. Muie hotul fagadau, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
3
1
Ce realizare: dupa 4 luni de la reabilitare s-au trasat dungile pe strazi. Noroc cu magnoliile ca altfel nu mai aveam cu ce sa ne laudam. La mai mult!
5
1
Eu zic sa faceti un mall si in parcul ala ce sa facem cu parchetul ala focar rasa a dracu
3
1
Alo domn IONESCU daca nu sustii mutarea ambasadei pentru jindari nu o sa te bage nimeni in seama nici la votare. Nu pe bune ai vazut matale o filmare de numarare voturi. Chiar cu acea tableta cu craci in sus. Nu vezi ca e o cacealma manaria asta de votare. Atita timp cit nu avem arme suntem a doua PALESTINA.
3
2
In acest registru al spatiilor verzi treceti si parcul de la pod butelii,arata deplorabil,banci scorojite si rupte,un singur cos de gunoi pus pe jos sprijinit de un gard.Jardinierele sunt pline de buruieni,cei care ocupa spatiile de la parterul blocului SR5 nu au nici o obligatie? Copacii sunt netoaletati dar sunt porumbei,cu asta semanam si noi cu occidentul!In concluzie este jalnic dar nimeni nu observa!Sperati sa mai cistigati primaria domnule Fagadau?Eu personal nu va voi vota,Constanta are nevoie de un primar gospodar,independent caruia sa ii pese de cetateni!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108