REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Parcul Tăbăcărie, între JEG și REALITATE!

Parcul Tăbăcărie, între JEG și REALITATE!

Replica API 10 iunie 2020 | 00:00 2517

Parcurile din Constanţa (câte au mai rămas) şi-au deschis porţile odată cu intrarea în starea de alertă, prilej pentru constănţeni să dea iama în acestea în căutarea unui petec de verdeaţă. Probabil că restricţiile impuse în starea de urgenţă i-au făcut pe locuitorii de la malul mării să uite cele mai elementare reguli de bun simţ, şi să arunce gunoaiele peste tot. Cu toate că recipientele pentru gunoi sunt amplasate la distanţă mică unele de altele, unii constănţeni s-au gândit că gunoaiele stau mult mai bine pe iarbă.

Dacă Marea Neagră e albastră... lacul din Tăbăcărie se încăpăţânează să rămână verde

Cu toate că este curăţat destul de des, conform spuselor celor îndrituiţi, lacul din Tăbăcărie are o culoare de smarald, culoare dată de ierburi şi de alge care emană un parfum specific. Pe lângă aceste alge luxuriante care au înflorit din cauza căldurii, pe ”luciul” apei există și gunoaie aruncate probabil de tineri a căror educație a rămas la ”genunchiul broaștei”.

Coșurile de gunoi, pline până la refuz de resturi de la McDonalds și cutii de bere

Perioada în care au fost siliți să stea in casă i-a făcut pe tinerii constănțeni să ducă dorul unui meniu de la McDonalds sau KFC, astfel că momentul relaxării i-a făcut să dea buzna și să își cumpere apetisantele meniuri. Cu toate acestea nu se explică și nesimțirea de care au dat dovadă, coșurile care de gunoi înconjoară City Park fiind pline până la refuz cu asemenea resturi, iar în jurul lor sunt de asemenea gunoaie.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da spaga infractorului fagadau. Restul se vede !
3
1
intai las locul parloaga, apoi o sa va dau posibilitatea sa va cumparati apartamente in parc, extind si mall-ul, dar parcari tot nu va fac, ca nu renteaza.
3
0
....cei care au obtinut licitatia pentru mobilier stradal in Constanta sunt de mai mare rasul...canapele de tabla si cosuri de gunoi total improprii... subdimensionate...ce sa mai vorbim...ne intoarcem iar la acest primar -inca - care nu iese din birou sa vada realitatea strazilor...ca ochelari am vazut ca are.....
2
0
Primarule, gaseste alta firma sa faca curatenie, sa toaleteze copacii, sa planteze flori, sa mature, sa ude ... ne-am lamurit cu astia, nu vor face decat sa incaseze banii de la Primarie. Apropos, de cand nu ai mai calcat prin parc ? Crede-ne, o sa-ti fie rusine !
14
0
In parc nu se face curatenie, nu sunt golite zilnic cosurile de gunoi. Legat de gunoiul din apa, este si vina oamenilor care arunca, dar si vina celor ce nu colecteaza gunoiul din pubele pe care ulterior vantul il imprastie peste tot. ABADL nu a adunnat mai nimic din apa, in zona podetelor sut peturi cu etichete decolorate de soare, au cel putin 2-3 ani acolo. Lacul Tabacarie este abandonat. Faleza din zona Satului de vacanta este crapata, sparta de 20 de ani.
13
0
Eu merg aproape zilnic in parc. Gunoiul nu a mai fost ridicat de cel putin o saptamana. Cosurile pline de gunoi sunt peste tot. Vantul puternic din zilele trecute a imprastiat gunoiul, iar cei necivilizati au aruncat si ei la intamplare. Dar si sa vrei sa arunci in cosul de guniu, nu ai cum pentru ca este plin. Gardieni nu am mai vazut in parc, asa ca fiecare face ce vrea! Singurul parc mare din oras arata jalnic, la fel ca intreg orasul. Primaria are grija numai sa puna dale pe strazile principale si cam atat.
20
0
Lasati ne cu balta voastra!am scos 2 remorci de mizerie, dupa j'de zeci de ani..,va m aruncat praf in ochi!avem alte prioritati de a cheltui toate TAXELE,luate pe 245 km de plaja,pe toate PERMISELE DE INTRARE in Delta,si multe ,multe altele...
9
0
SARACII ,CAT AU SUFERIT CA NU AU MANCAT UN MC PE MALUL LACULUI...DE CE POLITIA NU TRECE PE ACOLO SI SA APLICE SANCTIUNI,SA VEZI CE SE LINISTESC ... UN ORAS MIZERABIL IMBACSIT DE COCALARI SI PITIPOANCE.. rusine!!
13
0
Cel mai mare jeg e in ograda POMACOST de langa tara Piticilor.Au distrus spatiul verde pentru parcarea rablelor vechi de 40 ani care polueaza intreg orasul.Fraierii fac ITP anual dar astia oare cum il obtin cand se vede fumul si funinginea cu ochiul liber.Ne gazeaza efectiv cu cisternele lor de udat si tractoarele cu remorca.Au umplut toate aleile invecinate cu pamant si praf pe care nu-l matura nimeni.Repara utilajele, le spala si schimba uleiul acolo.Totul se deverseaza in spatiul verde,intre pinii din parc.Garda de mediu ii protejeaza ca doar Rasnoveanu e de-al lor.Aloo...DNA!Autosesizare!
23
0
Toata Constanta este un jeg. Primaria si firma de curatenie nu isi face treaba, ar trebui ca toate fast food-urile sa asigure curateania pe o raza de 200 m in jurul lor
24
5
Ce fac gardienii lui Fagadau?
18
1
pe nesimtiti? Unde sunt autoritatile statului?
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272