REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Parimatch, un brand ucrainean de pariuri și iGaming, vrea să facă din România principalul centru regional al companiei

Parimatch, un brand ucrainean de pariuri și iGaming, vrea să facă din România principalul centru regional al companiei

Valentina CAMARA 9 martie 2023 | 00:00 266

Parimatch, unul dintre cele mai cunoscute nume în domeniul jocurilor de noroc din Europa de Est, a aplicat pentru licență în România, aşteptând acum decizia autorităţilor. Sergii Molchanov, Chief Operating Officer al Parimatch Europa de Est, susține că decizia membrilor companiei de a lansa Parimatch pe piaţa din România a fost luată datorită potențialului mare al țării în ceea ce privește tehnologia și jocurile de noroc, dar și a deschiderii oamenilor față de afacerile ucrainene. Acesta susține că deschiderea noului centru regional din România va aduce locuri de muncă pentru sute de oameni și o contribuție importantă la stat pe termen lung.

Parimatch, un brand ucrainean de pariuri si iGaming, vrea sa faca din Romania principalul centru regional al companiei

Grupul Parimatch este un brand ucrainean cu peste 20 de ani de experiență pe piața internațională, având propria platformă inovatoare pentru divertisment online, mecanică de gamificare și personalizare a conținutului pentru jucători, şi contracte globale cu echipe și sportivi celebri.

Ce este Parimatch

Parimatch a fost fondat în Ucraina în 1994, iar toţi acţionarii sunt ucrainieni. Pornind de la case de pariuri, Parimatch a evoluat ulterior într-o platformă internațională de divertisment la scară largă, cu sediul în Cipru şi reprezentată în țări de pe 4 continente: Marea Britanie, Cipru, Ucraina, Kazakhstan, Tadjikistan, Tanzania, Kenya, Nigeria și Ghana.

În 2022, ca urmare a invaziei ruse în Ucraina, Parimatch a donat zeci de milioane de dolari pentru a susține cauze de apărare şi umanitare în Ucraina, în timpul războiului, şi va continua să susţină ţara de origine şi în 2023.

Parimatch și-a prezentat modelul de afaceri responsabil la una dintre cele mai mari evenimente tehnologice din lume - Web Summit 2022, prin care a demonstrat importanța colaborării cu statul și cum susține economia și angajații din întreaga lume. La Forumul Economic Mondial de la Davos din ianuarie 2023, Parimatch a atras atenția internațională asupra Ucrainei și a oportunităților pe care afacerile ucrainene le pot aduce țărilor UE. Anul acesta suntem pregătiți să colaborăm cu afaceri românești și diverse evenimente.

Care sunt planurile Parimatch în Europa de Est și România

Europa de Est este considerată o piață ofertantă pentru operatorii de jocuri de noroc, cu un potențial imens de creștere, iar tot mai multe companii caută să-și construiască avantaje strategice în regiune.

“Devenind a treia țară europeană în care Parimatch activează, după Ucraina și Marea Britanie, România a fost aleasă ca pas următor datorită potențialului mare al țării în ceea ce privește tehnologia și jocurile de noroc, a deschiderii oamenilor față de afacerile ucrainene și a potențialului de a aduce venituri și noi locuri de muncă pentru sute de români. Urmărim cu interes lansarea pieței din România și credem că acum este momentul potrivit pentru a participa la dezvoltarea acesteia.” a declarat Sergii Molchanov, Chief Operating Officer al Parimatch Europa de Est, într-un interviu recent.

Parimatch își propune să contribuie la dezvoltarea marketingului sportiv în România și vrea să aducă fanilor noi experienţe de divertisment și acces exclusiv la sportivi, precum campionul mondial de box ucrainean, Oleksandr Usyk.

Investițiile au început deja, iar acum Parimatch își propune să facă din România principalul centru regional. Pe lângă sute de locuri de muncă, Parimatch plănuiește și un amplu program de investiții de capital pe termen lung, care ar transforma compania într-un contribuabil notabil pentru statul român.

Ce planuri are Parimatch pentru viitor și cum susține jocul responsabil

Parimatch are planuri de creștere ambițioase pentru 2023, atât în privința echipei, cât și pentru investiții. Brandul îşi doreşte să îmbunătățească produsul prin utilizarea de machine learning, pentru un conținut personalizat și o experiență mai bună pentru utilizator.

Parimatch plănuieşte să investească în continuare și în dezvoltarea sportului la nivel național și regional, dar și în proiecte de divertisment la scară largă.

Siguranța jocurilor de noroc este o prioritatea pentru Parimatch. Brandul doreşte să ducă jocul responsabil la un nou nivel, cu ajutorul instrumentelor de pe platformă, îmbunătățirea serviciilor AI și colaborarea cu vedete cunoscute ale sportului.

Împreună cu Oleksand Usyk, Parimatch vrea să contribuie la o cultură a jocurilor de noroc mai sigură și își propune să crească nivelul de conștientizare a jucătorilor. Parimatch a lansat primul suport psihologic gratuit oferit de Gordon Moody, prin care oferă sfaturi practice gratuite și sprijin emoțional persoanelor afectate de jocurile de noroc. De asemenea, utilizatorul are posibilitatea să-și restricționeze temporar accesul la joc prin apăsarea unui buton special.

Pe lângă investițiile în promovarea unui joc mai sigur, brandul cu origini ucraineane investește continuu în sport și programe de responsabilitate socială, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102