REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Părinți revoltați, după ce o învățătoare a lansat kitul de cadou pentru profesori

Părinți revoltați, după ce o învățătoare a lansat kitul de cadou pentru profesori

A.F. 17 decembrie 2022 | 10:37 17351

Părinții au luat foc pe rețelele de socializare și spun că a fost inventată linia de lux pentru șpagă în școli. Totul după ce o învățătoare a lansat kitul de cadou pentru Crăciun, care îi poartă și numele. Setul inventat pentru a fi oferit profesorilor este mai scump decât alocația elevilor.

Profesoara a inventat setul cadou care conține: o agendă, o ciocolată albă și o șampanie cu foiță de aur. Prețul acestui set este 236 de lei și este disponibil într-un magazin online.

La descrierea chitului  se specifică faptul că este destinat ”profesoarelor pretențioase și elegante”. Părinții au luat foc pe rețelele de socializare și consideră că acest kit este de fapt ”o șpagă” pentru profesoare. Aceștia s-au adresat chiar și școlii la care predă cadrul didactic menționându-i directoarei că profesoara îi face de râs.

Imediat directoarea a mers să-i ceară profesoarei explicații, însă s-a lovit de un răspuns la care nu se aștepta, și anume că în timpul liber aceasta poate face ce vrea. Asta nu e tot. După toate acestea, cadrul didactic vrea să dea școala în judecată. Între timp, părinții își strigă revolta pe internet.

„Mi se pare cam ieftin. O tovarășă merită mai mult. Poate două seturi?! Cred că se duce școala de râpă urgent în ritmul asta. Nu se poate face performanță cu 236 de lei!”, a comentat cineva  cu ironie.Un alt părinte a reacționat imediat și a menționat că mai bine de suma respectivă, profesoara ar fi lansat un produs educațional.

„Un produs educațional pentru copii de Crăciun, n-ar fi scos pe piață, stimabila, dacă tot o roade antreprenoriatul”, a menționat indignat părintele.

Cadrul didactic se pare că nu ar fi la prima abatere de acest tip, iar școala unde aceasta predă, vrea să se dezică de ea.

Sume uriașe strânse de părinți pentru cadourile profesorilor

Se apropie Crăciunul, iar părinții au început deja să cumpere cadouri pentru profesori cât mai sofisticate. Unii părinți  nu sunt de acord cu această practică și se opun vehement. O femeie a ținut să posteze un mesaj în mediul online, prin care subliniază insistența cu care sunt ceruți banii.

„Postez pentru prima dată și vă rog să mă corectați dacă greșesc, dar acest mesaj de pe grupul de părinți m-a scos din sărite de-a dreptul! Din câte știu eu, ca părinte dacă dorești și binevoiești să faci un cadou de sfintele sărbători către cadre nu cred ca este o crimă, însă să cerșești să cotizeze fiecare, chiar și părinții ai căror copii, poate din motive medicale sau alte cauze pentru că nu contează prea mult, absentează, cu suma de… mie mi se pare revoltător! În ce lume trăim? Oare chiar totul se rezumă la material?”, a scris femeia pe grupul Părinții elevilor din România, scrie romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Profesorii isi doresc doar elevi bine crescuti, constiinciosi, atenti la ore. Multi parinti isi dau seama de carentele copiilor lor si nu fac altceva decat sa cumpere bunavointa si generozitatea profesorilor. Credeti-ne ca mult mai mult valoreaza desenul facut de manutele unui copil cu bun simt , o floare ofetita cu drag de un copil silitor, o imbratisare sau un ' va iubim, doamna', dar uneori e mai usor sa dai niste bani sau sa cedezi presiunii mamicilor cu initiativa. Si mai am o obiectie- cadoul nu e spaga, nu mai folositi cuvintele aiurea. Niciun profesor nu conditioneaza actul didactic de primirea unui cadou. Nu cred ca vreun profesor cere parintilor acel cadou, ci acestia i-l ofera din proprie initiativa. Asadar cautati vinovatii in alta parte , da?
0
0
Victorița dragă, turnătoare de profesie, deschide și tu măcar o dată la 6 luni DEX-ul ( e o culegere de sfaturi pentru gospodine) și ai să afli că nu există în limba română cuvântul " servici" . Dacă ești capabilă pregătește-ți singură copilul acasă, cum procedează majoritatea părinților și mai ales, educă-i să nu ajungă turnători și mincinoși ca mămica lor...!
0
8
fraiera de profa rupta in coor viseaza sampanie cu aur.aurul e un metal fa,de ce sa.l bei,sa ccaci staniol??
5
0
In articol nu apare nici judetul,orasul,unitatea de invatamant,nume invatator/profesor! Am vazut despre cine este vorba pe un alt site!
7
0
Sa te f.... cu replica... cenzura
7
0
scapati de machedonimea din scoli! aici este problema!
17
3
boschetara infometata vroia sampanie cu aur,tuica din borfot ii statea in git descultzei!
8
3
La școală din Eforie nord e o învățătoare Spatariuc care daca ii iei cadou mai simplu îl azvârle zicând că ce i dam pocarii și îl dă femeilor de servici cat sa jignească părinții accepta doar bani in plic.Plus că ne cere mai mereu să facem mese de protocol profesorilor când are loc dif.evenimente în școală .Casiera ne cere bani că doar nu vrem sa o supărăm pe Doamna că se răzbună pe copii.Cand vor termina cu prostiile astea?Și mai ales cu meditațiile care ne costă o avere ,meditații făcute cu aceiași învățătoare l*****a Spatariuc care le și p***a la clasa.
11
5
Asta nu e nimic! Sa vedeti Lorica ce cere!! Nu se mai satura! O parvenita si o c… vrea sa devina mare doamna! Mai nou ii vedem pe la serbari prin judet! Cu asta se ocupa inspectorul scolar general???? Si ne mai miram de ce se intampla in scoli!
8
3
Ar fi trebuit sa existe o prevedere legala in baza careia profesorii cu un comportament imoral evident sa poata fi dati afara; problema este ca parlamentul nostru de infractori nu putea emite o asemenea lege pentru ca atunci s-ar fi pus imediat aceeasi problema si pentru angajatii din administratiile centrale si locale
11
3
Putoarea asta e constanteanca? Nu pot p***a invatatoarele daca nu beau sampanie cu fulgi de aur? La brutarie, si putoarea si trogloditele care strang banii in timp ce prostii de barbati isi rup carca sa intretina parvenitele si loazele de copii.
12
2
Mai nou, cadoul, spaga de Crăciun se cheamă "voucher"....
9
3
Dacă ministerul invatamantului aplica legea spagii ' probabil va rămâne fără 90 % din cadrele de învățământ. Problema este ca darul o ferit sub orice forma si la orice nivel în sistemul de învățământ este acceptat si ce este mai grav este așteptat si chiar dorit . E o boala nationala care nu poate fi tratată cu vaccin ' decât cu eliminare din sistem si cătușe
9
5
Asta sigur e makedoanca!!!
20
2
Ministerul educatiei doarme cum si ziaristii din Constanta dorm linistiti. Sorin Mihai este autorul moral al acestor abuzuri si monstruozitati din educatie. Inspectorii schiloditi in accidente(fara anchete si repercursiuni), mii de euro spagi incasate la ISJ(totul ok), copiii abuzati sexual si abandonati, zeci de dosare penale pe numele celor care conduc educatia din inspectorat si din scolile constantene, unde spaga curge lin in buzunarele directorilor, asa cum a dovedit DNA, nu produce nimanui indignare? Fosta eleva a renumitului spagar batran Nicoara Vasile respectiv DECA LIGIA DOARME (duduia e ministru, dar nu cred ca a aflat inca). Fostul ministru Tampeanu este la gunoi dar a girat dezastrul prin sustinetea pe functia a acestui impostor MIHAI SORIN. Mihai Sorin un hot si un cunoscut slugoi de toti colegii din facultate, se lauda continuu cu averea stransa din spagile de mii de euro. Deh, acum este milionar si are iubita educatoare, starleta de videochat. Nu mai are PNL alte propuneri, sau asta e valoarea echipei COSA-BOURCEANU-LUPU-HUTUCA? Sau fosta sotie, medic, care a facut posibi acest accident istoric prin numirea impostorului Mihai S, este strans conectata la factorii de concucere din PNL? DEZASTRU ESTE IREPARABIL CUM SI VIITORUL MIILOR DE ELEVI DIN RURAL DISTRUS.
14
4
dar un kit cadou catuse invelite in roz nu vrei fa???
17
9
nu merita nimic putorile astea care nu-si dau interesul la ore, vor doar meditatii, au sporuri de frecat menta, au o caruta de bani salariu lunar si concediul 3 luni pe an
20
10
MAMICILE CARE SE LINGUSESC PE LANGA INVATATOARE PT A LUA NOTE MAI MARI PURADELUL ,SUNT VIITOARELE BABE DE BISERICA CARE ITI STING LUMANARILE SI TE BAT DACA VII CU LUMANARI DE LA NONSTOPUL DE COLT,O FORMA DE PRO STI TUTIE MORALA
21
8
La școala 30 încă se mai cer bani pentru cadouri. Deși au fost multe scandaluri prin presă , doamna Tigmeanu încă permite acest obicei.probabil că o sesizare la Minister o va calma definitiv pe dna director. Se pare că nu știe să facă ordine în propria ograda.Vina aparține si cadrelor didactice care iau. Daca publicam pozele de pe grupurile de WhatsApp posibil sa se calmeze și mamicutele care aduna bani. Darea și luarea de mită se pedepsesc. Atenție sc 30, atenție doamna învățătoare că dacă mă irita s - ar putea să dau și poze cu tine. Nesătulă ești, nesătulă te vom lăsa
22
9
Realitatea e ca 90 la suta din parinti sunt saraci, de-abia isi rup de la gura sa tina copiii la scoala si pur si simplu nu mai au si nu mai pot sa contribuie si la acest asa zis cadou.
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212