REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Paris Hilton a devenit mamă şi a făcut publică prima imagine cu băiețelul ei

Paris Hilton a devenit mamă şi a făcut publică prima imagine cu băiețelul ei

A.F. 26 ianuarie 2023 | 00:00 429

Bucurie mare pentru toți fanii vedetei Paris Hilton! Starleta de 41 de ani a devenit mamă pentru prima dată, cu ajutorul unei mame surogat care a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Recent, Kathy Hilton, mama vedetei, a vorbit în presă despre cât de greu i-a fost fiicei sale să devină mamă, mai ales că ea și soțul său au încercat numeroase tratamente de fertilizare in vitro.

Paris Hilton a devenit mama si a facut publica prima imagine cu baietelul eiParis Hilton

Paris Hilton a devenit mamă de băiat

Paris Hilton a devenit mama unui băiețel, după ce aceasta a apelat la o mamă surogat. Totul se întâmplă la scurt timp după ce mama ei, Kathy, a vorbit despre incapacitatea vedetei de a rămâne mamă, dar și despre tratamentele in vitro.

În urmă cu 2 luni, mama lui Paris Hilton a vorbit, în spațiul public, despre faptul că vedeta nu poate avea un copil și că ea și soțul său, Carter Reum, au avut dificultăți în a concepe un copil împreună.

La momentul respectiv, supărată pe declarațiile mamei sale, Paris, în vârstă de 41 de ani, a declarat pentru TMZ: „Nu știu de unde a scos asta - nu a fost niciodată o luptă. Am făcut provizii și avem tone de embrioni care așteaptă fertilizarea in vitro”.

Paris - care s-a căsătorit cu Reum, în vârstă de 41 de ani, în noiembrie 2021, și a vorbit deschis despre drumul lor de a concepe un copil prin FIV, a postat marți, pe Instagram, o fotografie în care ține, în mâna ei, mâna bebelușului său. De asemenea, vedeta americană a adăugat și o descriere emoționantă: „Ești deja iubit dincolo de cuvinte”, împreună cu un emoji cu o inimă albastră.

Printre numeroasele vedete care au felicitat-o pe vedeta americană s-au numărat și Ashley Benson, Lindsay Lohan, Chiara Ferragni, Naomi Campbell, dar și Kim Kardashian, care i-a lăsat un comentariu emoționant lui Paris: „Felicitări amândurora”, a scris starleta, scrie click.ro.

Paris Hilton a devenit mama si a facut publica prima imagine cu baietelul ei

Mama vedetei a oferit detalii despre greutățile lui Paris

Kathy, în vârstă de 63 de ani, a vorbit cu emoție despre lupta lui Paris pentru a rămâne însărcinată cu soțul său, Reum, într-un interviu acordat pentru E! News în noiembrie, spunând că i-a frânt inima faptul că vedeta nu și-a îndeplinit încă visul de a deveni mamă.

Ea a spus: „Mi se rupe inima pentru că știu că ea încearcă și încearcă și eu îi spun mereu: Relaxează-te. Atât de mulți oameni se luptă și nu se întâmplă pur și simplu așa”.

Ea a adăugat despre Paris și Carter: „Sunt atât de fericiți, Au avut aniversarea lor de un an de la nuntă și vor să facă asta anual. Au fost ca doi copii, a fost foarte drăguț”. În luna ianuarie a anului 2022, Paris a dezvăluit că ar dori să aibă probabil doi sau trei copii cu Carter Reum.

Paris, care este cea mai mare dintre frații săi și care a avut deja ovule extrase pentru FIV, a povestit: „Întotdeauna mi-am dorit să am un frate mai mare, pentru că simt că dacă aș avea, m-ar proteja și lucruri de genul ăsta... la școală. Așa că poate un băiat mai întâi”, a spus vedeta, considerând că nu vrea să se oprească la un singur copil și că este esențial ca primul să fie un băiat. În ianuarie 2021, înainte ca Carter să o ceară în căsătorie, Paris a dezvăluit că a început procesul de fertilizare in vitro cu el.

„Am făcut fertilizare in vitro, așa că pot alege gemeni dacă vreau”, a divulgat ea în timpul unui interviu la podcastul Trend Reporter With Mara.

Ea a împărtășit: „Am trecut deja prin procedura de extragere a ovulelor. A fost greu, dar am știut că va merita. Am făcut-o de câteva ori. Faptul că am făcut-o împreună și că am un partener care mă susține atât de mult și care mă face să mă simt ca o prințesă tot timpul mă face să simt că nimic nu este greu”.

La scurt timp după ce Paris și Carter s-au căsătorit, Page Six a relatat că el avea deja un copil de nouă ani, pe care se presupune că l-a întâlnit doar o singură dată.

Vă reamintim că Paris și Carter s-au căsătorit în noiembrie anul trecut, în timpul unei ceremonii fastuoase la proprietatea din Bel-Air a bunicului ei decedat. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212