REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Paris Hilton este îngrijorată pentru Britney Spears! Ce o supără

Paris Hilton este îngrijorată pentru Britney Spears! Ce o supără

Replica API 26 august 2020 | 00:00 1082

Starleta Paris Hilton a ținut să spună recent că este îngrijorată pentru Britney Spears. Prințesa muzicii pop trece prin niște probleme grave.

Paris Hilton și Britney Spears

Foto: Instagram

Moștenitoarea lanțului de hoteluri Hilton, Paris Hilton (39 de ani) este foarte îngrijorată de situația fostei ei prietene, Britney Spears (38 de ani). Cântăreața a solicitat recent în justiție ca tatăl ei, Jamie Spears, să nu mai fie unicul său tutore. Însă nu a reușit acest lucru. Iar Paris este revoltată pentru faptul că Britney este tratată ca un copil. Jamie Spears a preluat tutela asupra fiicei sale în 2008. Anul trecut, a renunțat temporar la tutelă, din cauza unor probleme de sănătate, dar mai ales fiindcă a fost acuzat că l-a agersat pe unul dintre nepoți.

Paris Hilton: „Nu este drept ca un adult să fie tratat așa”

Faptul că Britney Spears nu reușește să scape de tutela tatălui, care îi gestionează și averea, preocupă pe fanii cântăreței și alți prieteni. Paris Hilton, care a fost nedespărțită de ea în tinerețe a ținut să facă publice îngrijorările ei. ”Mi se rupe sufletul că are controlul total asupra sa. Nu este drept ca un adult să fie tratat ca un copil. Nu-mi pot imagina cum aș putea trăi așa”, a spus starleta. Tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, a scăpat de dosarul penal pentru agresarea nepotului său. El a fost acuzat de tatăl copilului, Kevin Federline, fostul soț al lui Britney, că l-a bătut şi l-a speriat pe Sean Preston (14 ani), anul trecut, în august. Din cauza acuzațiilor, Jamie renunțase temporar la tutela asupra fiicei sale. El a fost înlocuit, atunci, de managerul vedetei Jodi Montgomery. Starleta Paris Hilton a ținut să spună recent că este îngrijorată pentru Britney Spears, văzând că aceasta nu poate să scape de tutela tatălui său, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272