REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Pariuri sportive sau cazinou: asemănări și deosebiri

Pariuri sportive sau cazinou: asemănări și deosebiri

Andreea VREJOIU 6 februarie 2023 | 11:49 549

Pariurile sportive și jocurile de cazinou sunt confundate de multe ori și privite drept unul și același lucru, deși lucrurile nu stau deloc așa. Confuzia se face pentru că atunci când vorbim despre operatorii online le găsim pe aceeași platformă, însă ele sunt foarte bine diferențiate.
Pariurile sportive nu reprezintă doar un mod de distracție, deoarece, cu o analiză corectă se poate face profit. Nu totul stă la mâna norocului, pentru că prin implementarea unui set de reguli și respectarea unor strategii, șansele de câștig pe termen lung sunt mult mai mari în comparație cu jocurile întâlnite în cadrul unui cazino.

Pariuri sportive sau cazinou: asemanari si deosebiri

Așa cum îi spune și numele, cazinoul este locul unde regăsim în mare parte jocuri de noroc. Acestea sunt folosite ca o formă de distracție și relaxare, tocmai pentru că norocul joacă cel mai important rol. Indiferent de informațiile deținute, uneori este pur și simplu imposibil ca jucătorul să aibă șanse de câștig. Este demonstrat matematic că șansele de a obține câștig pe termen lung în jocurile de noroc tind spre zero.

Pariurile sportive

Pariurile sportive sunt un fenomen care, odată cu apariția numeroaselor case de pariuri online au trecut la un alt nivel, ceea ce reprezintă un avantaj pe care jucătorii îl pot fructifica. Evenimentele din fiecare sport au numeroase opțiuni de pariere, iar cu analiză serioasă și cunoaștere a fenomenului, la final pot fi convertite în profit. De altfel, aceasta este doar o caracteristică a pariurilor sportive și anume, se bazează în mare parte pe informații și analiză pentru indicarea rezultatului și obținerea unui pariu câștigător.

Pe măsură ce lucrurile au evoluat, lumea pariurilor a migrat mai mult spre platformele online, acolo unde dispun de ofertă mai bogată în ceea ce privește opțiunile de pariere și nu numai. Mai nou, acum sunt disponibile și alte pariuri pe lângă cele sportive. Poți paria pe partidul câștigător atunci când sunt alegeri, pe câștigătorul premiilor Oscar sau pe concursuri precum este Eurovision.

Parierea pe astfel de evenimente se face deseori din timp, deoarece cotele de pariere sunt afișate cu mult timp înainte ca acestea să aibă loc. Acest tip de pariu pe termen lung se numește antepost și uneori se poate întinde și pe un an de zile, atunci când este cazul și operatorii permit lucrul acesta prin afișarea timpurie a ofertei.

Jocurile de cazino

Cazinoul este locul unde tot mai mulți oameni aleg să își petreacă timpul liber, iar popularitatea de care se bucură se datorează în mare parte platformelor online. Comoditatea și posibilitatea de a trăi aceeași atmosferă precum într-o sală de jocuri îi fac pe jucători să aleagă varianta de a juca jocul preferat direct din propria casă.

Modalitatea de a avea toate jocurile de noroc laolaltă constituie un avantaj important, deoarece cu un singur click poți trece de la un joc la altul. La fel ca la pariurile sportive, există jocuri de cazinou unde, printr-un set de reguli și o strategie bine implementată, se pot reduce șansele cazinoului de a câștiga în fața jucătorilor și automat pierderile să fie mult mai mici.

Un joc unde strategia este de real folos este blackjack-ul sau „21” așa cum mai este el cunoscut. Există platforme online care oferă utilizatorilor mii de jocuri de cazino și zeci de mese destinate amatorilor de cazinou live.

Pariuri sportive sau cazino?

Uneori identificate ca fiind unul și același lucru, pariurile și cazinoul au în comun faptul că se pot juca prin intermediul aceleiași platforme și pariezi bani, dacă ne raportăm doar la mediul online, însă în esență sunt diferite. Dacă în cazul jocurilor de noroc trebuie să joci pentru distracție și șansele de a câștiga pe termen lung sunt aproape nule, în ceea ce privește pariurile sportive, analiza meciurilor este un element important, iar cu disciplină poți să obții câștigul dorit. Foe că vorbim de pariur sportive sau despre jocuri de cazino, nu uita principiul de aur conform căruia nu trebuie să mizezi mai mulți bani decât îți permiți să pierzi.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212