REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Parlamentarii europeni se implică în eficientizarea tranzitului de mărfuri ucrainene

Parlamentarii europeni se implică în eficientizarea tranzitului de mărfuri ucrainene

Replica API 8 iulie 2022 | 00:00 1116

Directorul general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, Florin Goidea, s-a întâlnit astăzi cu o delegație formată din parlamentari europeni, interesați de modul în care se pot implica pentru eficientizarea tranzitului mărfurilor prin portul Constanța, prin noi măsuri, reglementări absolut necesare pentru eficientizare.

Din delegație fac parte Norbert Lins - Germania, Herbert Dorfmann - Italia, Martin Hlavacek - Republica Cehă, Daniel Buda - România, Antonia Pop, Sebastian Jehle, precum și reprezentanți ai COCERAL - Asociația Europeană a traderilor de cereale, orez, produse alimentare, semințe, uleiuri și produse agricole și ai ARCBA - Asociația Română a comercianților de produse agricole.

Principalele teme de actualitate au fost discutate astăzi de europarlamentari și specialiști: importurile agricole din Ucraina, durata efectuării controlului navelor, aspecte referitoare la tranzitul de mărfuri, capacitatea de stocare a portului pentru cereale, infrastructura către hinterland și rute alternative.

Au participat la discuții și reprezentanții organizației patronale Constanta Port Business Association.

Europarlamentarii și reprezentanții portului Constanța au făcut un tur tehnic prin portul Constanța, la bordul navei Anghel Saligny.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se implica, cara saci cu grau in spate ?
0
0
Ca in RO , cum isi face unul treaba cum trebuie , cum apare un Grindeanu , ca cel de mai jos , care i vrea capul . Dupa ce Goidea a fluidizat activitatea ,, Grindenistii ,, baieti destepti , spera sa se infrupte !
1
0
Si din partea ministerului, un faras ptr domnul Goidea. Cadoul il va primi peste 1 luna
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212