REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Parlamentarii ruși pleacă la război: Zeci de deputați au depus cereri de înrolare

Parlamentarii ruși pleacă la război: Zeci de deputați au depus cereri de înrolare

Replica API 24 septembrie 2022 | 17:06 1305

Zeci de deputați ai Dumei de Stat au depus cereri pentru a fi trimiși în cadrul Forțele Armate ale Federației Ruse, ca parte a mobilizării parțiale, a anunțat, vineri, șeful Comitetului Dumei pentru apărare, Andrei Kartapolov, potrivit TASS, scrie Rador.

"Mulți scriu rapoarte în mod voluntar, iar astăzi, în timpul unei întâlniri cu președintele Dumei de Stat, am discutat acest subiect. Peste zece deputați ai Dumei de Stat au depus cereri pentru încadrarea în forțele armate, ca parte a mobilizării parțiale", a declarat Kartapolov în programul de televiziune "Bolşaia Igra" de la postul "Pervîi Kanal".

La 21 septembrie, președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind mobilizarea parțială în țară. Într-o alocuțiune adresată rușilor, el a menționat că linia de contact în zona de operațiune militară specială "depășește o mie de kilometri", forțele aliate confruntându-se "nu doar cu formațiuni neonaziste, ci de fapt cu întreaga mașinărie militară a Occidentului colectiv", care amenință însăși existența Rusiei.

Potrivit ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, 300.000 de rezerviști vor fi chemați în timpul mobilizării și vor fi supuși unui antrenament înainte de a fi trimiși în zona "operațiunii militare speciale". Studenții și recruții nu vor fi chemați, ci doar cetățenii care au efectuat serviciul militar și au o specializare profesională militară vor fi mobilizați. Șeful armatei a subliniat că mobilizarea se face în primul rând pentru a controla teritoriile eliberate în timpul operațiunii speciale, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Malorusia este Ardealul rusilor !Ungurii au inteles mai repede !Amintiri din primul razboi mindial "Treceti bataloane !''
0
0
homalai rusia e rusia de asta s a format NATO tocmai de frica ei usor usor cand aceste tari isi vor da seama ca nu castiga nimic NATO se v a destrama si fiecare o sa fie pentru interesele lui dupa 30 de ani in democratie si 15 in ue suntem mai rau ca pe vremuri
1
4
singura lupta ce-o vor duce handralaii astia, va fi lupta cu votca prin popote. zilele criminalului de la Kremlin sunt numarate.
11
1
luati.i si pe ai nostri,basca spionii kgbisti care infesteaza partidele si tara.nu ne suparam,rusi morti sint foarte buni.De ingrasamint!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218