REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Parlamentul European, serie de evenimente la Constanța

Parlamentul European, serie de evenimente la Constanța

Replica API 22 noiembrie 2017 | 23:28 447

Vineri, 24 noiembrie 2017, Biroul de Informare al Parlamentului European în România organizează la Constanța și Mamaia două evenimente deschise presei ce vor pune în dezbatere teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene, relevante în contextul local și regional.

Primul eveniment, o dezbatere despre viitorul Uniunii Europene, se adresează studenților Universității Ovidius. Participanții vor avea prilejul unui schimb de opinii cu deputații în Parlamentul European Ramona Mănescu (PPE) și Maria Grapini (S&D) pe marginea contextului european actual, marcat de desfășurarea negocierilor pentru ieșirea Marii Britanii din Uniune, de criza fluxurilor migratorii, de refacerea economiilor statelor membre după criza economică și financiară și de discuțiile pe marginea scenariilor posibile pentru a asigura coeziunea unei Uniuni de 27 de state membre.

Intitulată “Uniunea Europeană, de la 28 la 27 de state membre: provocări și oportunități”, dezbaterea va începe la orele 11:00 în Sala Senatului a Universității Ovidius și va fi moderată de lect. univ. dr. Răzvan Victor Pantelimon.

Cea de-a doua dezbatere, organizată în nordul stațiunii Mamaia, va permite un schimb de idei privind viitorul turismului pe litoralul Mării Negre.

Reprezentanți ai autorităţilor locale, ai operatorilor din turism la nivel local şi regional și alte părți interesate vor dezbate alături de deputații în Parlamentului European Ramona Mănescu (PPE), Maria Grapini (S&D) și Claudia Țapardel (S&D) teme relevante precum promovarea patrimoniului cultural, dezvoltarea segmentului balnear, îmbunătățirea infrastructurii și conectivității, parteneriatul public-privat și proiectele europene ca motor al investițiilor pentru viitor dar și formarea profesională și rolul acesteia în creșterea calității serviciilor.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia "barbat", cu mustati si barba..... Iata, cine ne reprezinta in parlamentul european ! Unde sunt adevarate valori si capacitati ?
3
0
Este facut de ras cu asemenea nulitati!
4
0
Urata si cretina femeie ! Ne reprezinta in parlamentul european !? Vai de noi !
8
0
Ramona Manescu este o rapandula corupta pana in maduva oaselor , ciocoi de noua era , Maria Grapini reprezinta prostia si cretinismul ajuns la maturitate , iar Claudia Tapardel - nume tiganesc - reprezinta noul curent liber - schimbist , al hienelor fara muma , fara rusine , dar cu tupeu si obraznicie ... Pocnitori !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272