REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
14.6° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Partea nevăzută a lucrurilor: O poveste de succes a lui Brighton & Hove Albion

Partea nevăzută a lucrurilor: O poveste de succes a lui Brighton & Hove Albion

A.F. 26 octombrie 2023 | 00:00 555

Brighton & Hove Albion Football Club, denumit în mod obișnuit simplu Brighton, este un club de fotbal profesionist englez cu sediul în orașul Brighton and Hove. Ei concurează în Premier League, nivelul superior al sistemului ligii engleze de fotbal. 

Partea nevazuta a lucrurilor: O poveste de succes a lui Brighton & Hove Albion

Descoperă cum un club mic al unui jucător de noroc a ajuns să concureze în Premier League și să vândă jucători în jumătate din Europa. În acest articol, vă vom spune care este povestea de succes a acestei echipe și ce secrete ascunde!

Poveste de succes Brighton & Hove Albion

Un factor cheie în succesul lui Brighton & Hove Albion a fost proprietarul său, Tony Bloom. Acesta a început, mai întâi, ca și fan, dar a reușit să transforme pariurile sportive într-o avere impresionantă și a investit această avere în dezvoltarea clubului.

Astăzi, datorită investițiilor înțelepte și a unui management profesionist, Brighton este o echipă puternică, capabilă să concureze cu cele mai bune din Anglia. Datorită unui proprietar de club atât de profund legat de fotbal, fanii se pot bucura de meciuri de calitate și își pot susține echipa.

În plus, mai multe oportunități de jocuri de noroc sunt disponibile pentru pasionații de fotbal. La Mightytips licențiat site mightytips.ro, poate afla ce bonusuri oferă casele de pariuri, permițând fanilor să plaseze pariuri și să adauge și mai multă emoție jocului. Acesta este un lucru foarte important și este ajutător pentru fiecare pasionat. La urma urmei, oricine se poate îmbogăți din pariuri. Iar Tony este o dovadă în acest sens.

Ce înseamnă Brighton și Hove Albion?

Brighton and Hove este numele orașului, s-a decis să se numească clubul cu numele celor două orașe fără să ne gândim că o sută de ani mai târziu, vor fi unul singur. În ceea ce privește motivul alegerii „Albion”, acesta este încă necunoscut.

Nu există înregistrări cu privire la motivul pentru care a fost ales sufixul „Albion” pentru nume și aceasta a fost cauza multor speculații. De menționat că până atunci West Bromwich Albion FC,  una dintre echipele fondatoare ale primei ligi engleze, exista deja, dar nu se cunoșteau legături între aceste două cluburi. 

Brighton - mină de aur

În doar doi ani, Brighton a câștigat 250 de milioane de euro pentru doar șase jucători. Echipa lui Roberto De Zerbi a devenit marele exportator de talente în Premier League. Prima calificare europeană din istoria lor, realizată în 2022-2023 sub ordinele lui Roberto De Zerbi, nu este singurul succes cu care aceștia se mândresc. 

Brighton & Hove Albion este una dintre echipele la modă din fotbalul englez. Atât pentru modelul lor de club, cât și pentru jocul pe care îl joacă pe teren dar, mai ales, pentru jucătorii lor. Și nu există o echipă în Premier League care să nu acorde atenție echipei Seagull. Mai ales cele mai puternice cluburi cu cele mai mari goluri din campionatul Angliei.

În total, aproximativ 250 de milioane de euro pentru doar șase jucători, toți s-au îndreptat către echipe de conducere din Premier League. Cifre care ar putea exploda și mai mult dacă Big Six continuă să sape în mina de aur Seagull. La interesul și ofertele lui Chelsea pentru Moisés Caicedo, o operațiune care în Anglia este descrisă ca independentă de cea a lui Robert Sánchez, se adaugă și numele unor jucători precum Kaoru Mitoma sau Julio Enciso.

Partea nevazuta a lucrurilor: O poveste de succes a lui Brighton & Hove Albion

Un club englezesc bine gestionat

Tony Bloom nu este doar un jucător de poker, un suporter puțin nebun care a visat să devină proprietarul clubului său preferat, este și un manager bun. Strategia clubului este nepotrivită în Anglia. Chiar dacă resursele persoanei promovate sunt colosale în comparație cu omologii săi francezi, pentru Tony nu se pune problema să cheltuiască sume astronomice. Brighton valorifică jucători experimentați pentru a încuraja jucători tineri, în curs de dezvoltare.

În acest fel, clubul reușește să se dezvolte și să se facă cunoscut prin buna gestionare a echipei. Acest lucru este observat și de autorul nostru, expert în pariuri sportive, Constantin Mazilescu. Acesta face pronosticuri favorabile pentru această echipă și în viitor și se așteaptă doar la surprize din partea acestei echipe. Lucrul este demonstrabil și prin prisma cotelor pe care această echipă le primește la casele de pariuri.

Odată cu construirea stadionului Falmer la opt kilometri în afara orașului, clubul a creat condițiile pentru ca „Pescărușii” să devină o putere de acasă. După ce clubul a fost nevoit să joace pe un stadion mic de atletism timp de mai bine de un deceniu, o medie de 30.000 de spectatori vin acum din nou la meciuri și creează o atmosferă de piele de găină. Şeful clubului Tony Bloom a investit şi el într-un complex modern de antrenament care este considerat unul dintre cele mai bune din ţară.

Sub conducerea lui Bloom, Brighton s-a dezvoltat de la un club în faliment la un club model care atrage multă simpatie, și pentru că Bloom este local – și deci o excepție în ligile engleze dominate de investitori străini. De la preluarea mandatului în urmă cu opt ani, originar din Brighton, în vârstă de 46 de ani, a investit peste 300 de milioane de euro în proiect.

Concluzie

În fiecare an, Brighton & Hove Albion își pierde performanții de top. Cu toate acestea, clubul este din ce în ce mai bun. Secretul succesului este planificarea pe termen lung. De asemenea, istoria clubului este pe cât de interesantă, pe atât de îndelungată. Suntem siguri că această echipă va continua să ne uimească și că va crea jucători de elită!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515