REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 4 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6506
24.4° Constanța Miercuri, 4 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6506

Parteneriat, ÎN PREMIERĂ, între Universitatea "Ovidius" şi Academia lui Hagi!

Parteneriat, ÎN PREMIERĂ, între Universitatea "Ovidius" şi Academia lui Hagi!

Replica API 18 februarie 2016 | 00:27 248

Universitatea „Ovidius” din Constanţa a semnat, în cursul zilei de 17 februarie a.c., un parteneriat educaţional cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Parteneriatul vizează asigurarea de către UOC a orelor suplimentare de studiu pentru sportivii Academiei, având ca scop final promovarea examenului de Bacalaureat, precum şi evaluarea jucătorilor pe o perioadă de şase luni. Cursurile destinate jucătorilor vor fi susţinute de cadre didactice şi masteranzi ai Universităţii. Sportivii vor participa la cursuri de istorie, geografie, limba română şi geografie.

"Sperăm ca acest parteneriat să fie în folosul educaţiei şi suntem extrem de bucuroşi că avem alături această legendă vie a fotbalului. Acest moment este unul semnificativ deoarece încercăm să construim o nouă societate", a declarat Sorin Rugină, rectorul Universităţii "Ovidius".

La rândul său, Gheorghe Hagi consideră că acest parteneriat va fi un avantaj pentru jucătorii Academiei pe care o coordonează. "Acest parteneriat vine în sprijinul sportivilor pentru că ei trebuie să se dezvolte şi să ştie cum să se comporte în societate. Sportivul are două comportamente. Unul este pe teren, atunci când el trebuie să fie agresiv, iar cel de-al doilea este în viaţa de zi cu zi, în care el trebuie să fie credincios, umil şi binevoitor. Ştiu că va fi un program greu pentru ei, dar viaţa cere sacrificii", a precizat Gheorghe Hagi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
41162937266
5/49
156923936
joker
9153820265