REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Partidul NOI, marș pentru pace în Constanța. Video

Partidul NOI, marș pentru pace în Constanța. Video

Valentina Cămară. A.L. 30 ianuarie 2023 | 00:00 2031

Partidul Națiune Oameni Împreună (NOI) a organizat duminică, 29 ianuarie a.c., un marș pentru pace în Parcul Teatrului Oleg Danovski. Prezenți la eveniment vor fi susținătorii mișcării cât și reprezentanți ai partidului printre care și fostului premier Viorica Dăncilă și Francesco Ionel Șerban, președintele executiv.

Partidul NOI, mars pentru pace in Constanta. Video

"Partidul NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ a fost prima formațiune politică din România care, încă de anul trecut, începând cu data de 12 iunie, a inițiat și organizat marșuri pentru pace în mai multe județe din țară, înțelegând rolul esențial pe care îl are pacea în contemporaneitate, pentru NOI și pentru copiii și nepoții noștri.
Seria marșurilor pentru pace continuă.

Partidul NOI, mars pentru pace in Constanta. Video
Vă așteptăm alături de NOI să milităm pașnic pentru pace, duminică, 29 ianuarie, ora 16:00, în Parcul Teatrului Oleg Danovski.", a transmis Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook. 

Itinerariul militanților are ca punct de plecare Parcul Teatrului Oleg Danovski, urmând apoi traseul pe Bulevardul Tomis, până la Cazino.

Partidul NOI, mars pentru pace in Constanta. Video

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitări pentru implicarea Doamnei Dancila și a tuturor celor care au participat la acest eveniment! Avem nevoie de patrioți, iubitori de țară și de PACE!
1
0
Felicitări pentru mesajul transmis întregii lumi! Suntem alături de dumneavoastră!
2
0
De ce vorbiti asa de doamna Dancila,am urmarit-o vorbind si nu e deloc agramata asa cum ziceti dumneavoastra!
1
2
Ca să fie pace în lume, trebuie ca popoarele să trăiască în pace. Pentru ca popoarele să trăiască în pace, oraşele nu trebuie să se ridice unele împotriva altora. Pentru a fi pace în orase, vecinii trebuie să se înţeleagă. Ca să fie pace între vecini, trebuie ca armonia să domnească în familie. Ca să fie pace în casă, trebuie s-o găseşti în propria inima. – Lao Tse
3
0
“Aproape toți dintre NOI tânjim după pace și libertate, dar numai câțiva dintre NOI au un entuziasm la fel de mare față de gândurile, simțămintele și acțiunile care aduc pacea și libertatea.” Aldous Huxley
4
0
Felicitări pentru inițiativă! Pacea începe cu fiecare dintre #NOI!
4
0
Felicitări tuturor pentru implicare !
3
0
Felicitari pentru initiativa!
5
0
Felicitări PARTIDULUI NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ, pentru această inițiativă! Am luat parte la Marșul Păcii de la Constanța. Vă invit pe voi toți, să luați parte la următoarele evenimente organizate! #Respect #NOI
4
0
Partide care incearca sa copieze politica,asa cum sunt unii care scelalaie si isi inchipuie ca sunt solisti valorosi. Trist. Pe de alta parte,a milita pentru pace cum faceau si pionierii in trecut,nu e nimic rau,doar ca e timp pierdut. Importanta este actiunea,ori asta e in alta parte,dar ce sa inteleaga Dancila?
0
4
de partid cu o caricatura de lider care a speriat o tara intreaga cu incompetenta, oportunismul si nesimtirea cand a fost premier dar ca toate jigodiile din politica persevereaza cu inconstienta
0
4
Cu totii am vrea un partid NOU, dar nou nout, fara fosti politicieni, infipti in frunte. Dar se pare ca noi nu avem si nu vom avea niciodata bani, sa infiintam si sa sustinem un pardid. E grav dar trebuie sa ne consolam. Banii cei multi raman la ei
4
1
What a party - led by a fool
0
4
Ce-ai aia ma, natiune oameni impreuna?? ahahaha...
6
5
Absolut strigător la cer ca lângă agramata sunt câțiva oameni. Ce partid mai e și asta? Cred ca numai cine n a avut ce face dar a primit un bănuț a făcut aceasta deplasare degeaba!
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272