REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Partidul Vioricăi Dăncilă condamnă tăcerea Guvernului Ciucă după afirmațiile lui Viktor Orban

Partidul Vioricăi Dăncilă condamnă tăcerea Guvernului Ciucă după afirmațiile lui Viktor Orban

Replica API 27 iulie 2022 | 00:00 547

Partidul NOI al cărui preşedinte este fostul premier Viorica Dăncilă îşi exprimă marți „îngrijorarea profundă” în ceea ce priveşte lipsa de reacţie din partea autorităților române după afirmațiile făcute la Băile Tușnad de premierul maghiar Viktor Orban.

Viorica Dăncilă

„Considerăm că astfel de poziţionări neprietenoase din partea oficialităţilor din Ungaria, nu doar că sunt inacceptabile, dar au migrat deja de la forme "subtile" la forme coerente de ingerinţă, cu atât mai mult cu cât prezenţa premierului Ungariei în România survine la scurtă vreme după ce şi dna Novak Katalin - preşedintele în exerciţiu al Ungariei a efectuat o vizită în România, în condiţii apreciate consonant la acel moment ca fiind provocatoare. Îngrijorarea noastră profundă este cu privire la lipsa de reacţie din partea organelor reprezentative, învestite la acest moment să reprezinte interesul superior al fiecăruia dintre NOI”, a transmis partidul lui Dăncilă, scrie stiripesurse.ro.

„NOI ne formulăm întrebarea legitimă cum de nu înţeleg oficialii noştri că exact pentru astfel de momente desprinse de realitatea contemporană şi aflate în contradicţie severă cu spiritul relaţiilor între state cu identitate democratică perenă, statul, în scopul realizării politicii sale externe, trebuie să promoveze în aceste poziţii oameni pregătiţi, care au experienţa şi luciditatea de a înţelege că o poziţionare nepotrivită în plan extern sau o lipsă de reacţie de îndată, pot aduce atingere inclusiv siguranţei naţionale”, mai transmite formațiunea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i chiar asa ! Guvernul tace si precis poate face un program prin care armata rumanilor sa defileze a 3-a oara prin Budapesta
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272