REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Party fabulos cu “Regele” Salam, Tzancă Uraganu și Romeo Fantastick

Party fabulos cu “Regele” Salam, Tzancă Uraganu și Romeo Fantastick

Replica API 4 mai 2021 | 22:58 3333

Cel mai probabil pentru a sărbători relaxarea restricțiilor din București, toată floarea cea vestită a lumii manelelor, printre care „Regele” Salam și nelipsitul Tzancă Uraganu, s-au adunat și au dat o petrecere ca pe vremea când nu exista pandemie, scrie cancan.ro.

Așa cum se poate observa și în imaginile de mai sus, publicate pe Instagram, petrecăreții au mâncat, au dansat și s-au distrat fără să respecte niciun fel de regulă sanitară, într-o locația destul de înghesuită.

Nu știm care a fost ocazia petrecerii, dar cu siguranță motivul a făcut toți banii, având în vedere că aceasta este prima apariție la o eveniment, în calitate de artist. Regele a lipsit în ultima perioadă din lumina reflectoarelor din cauza unor probleme care nu îi dau pace și acum.

Tot în imagini îi putem vedea și pe Romeo Fantastick, Roxana Dobre, soția lui Florin Salam sau Marymar, obișnuiții acestor fel de evenimente, devenite deja clasice în lumea manelelor, dar mai des întâlnite înainte de pandemia de coronavirus.

Acum, nu știm dacă aceste imagini în care Tzancă Uraganu pare să fi uitat de pandemie și angajamentul pe care și l-a luat fața de Lucian Mîndruță, căruia i-a promis că va face o manea care să ajute campania de vaccinare, îl vor pune pe jurnalist pe gânduri, dar un lucru e cert. Toți fanii manelistului și nu numai așteaptă nerăbdători „Imnului vaccinări”.

Promisiunea pe care i-a făcut-o Tzancă Uraganu lui Lucian Mîndruță

Anunțul a fost făcut chiar de Tzancă Uraganu, pe pagina sa de Facebook. Totodată, manelistul precizează că nu va face singur ”hitul despre vaccinări” ci împreună cu Marius de la Focșani, căruia i-a cerut ajutorul pentru maneaua care, cu siguranță va ajunge numărul 1 în trending-ul de pe YouTube, în doar câteva ore de la lansare.

„N-a vorbit rău domnul Lucian! Marius de la Focșani, eu zic să facem hit despre vaccinări”, a scris Tzancă Uraganu pe contul său de Facebook.

Bucuros nevoie mare de mica sa victorie, Lucian Mândruță a declarat că i-a promis lui Tzancă că îl va susține cu câte un share, precizând că nu ar avea neapărată nevoie, dar fiind succesul colosal de care se bucură.

„Acum câteva zile făceam un apel la Tzancă Uraganu să compună o piesă pro-vaccinare. Mi-a răspuns că se apucă de lucru. Și i-am promis și eu că îi dau share din toate puterile (nu că ar avea nevoie). Acum aștept cu urechile ciulite”,este răspunsul lui Lucian Mândruță vis-a-vis de confirmarea lui Tzancă Uraganu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De stiri cu boraturi avem nevoie.
4
0
doar scriid despre asa personalitati , cititorii iti umplu frigiderul gratiss
7
0
iti dai seama cum ar fi sa dea chitanta manelistii cand iau bani de la interlopi pt dedicatii...stai boss sa-ti dau chitanta cu tva sau fara
7
0
azi avem multe stiri cu intelectuali
14
0
Pe astia i-a intrebat ANF-ul de unde provin banii de au vile, autoturisme, bijuterii, etc.
19
0
Domnii sa fie protejati de m.a.i.Sponsorii nostri nu trebuie sa sufere intelegeti
10
1
Iti vine sa borasti...
32
0
Un neica nimeni face anunturi pe FB, iar mass media se grabeste sa preia gunoiul pe post de stire importanta, de prima pagina. Bravos natiune.
34
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614