REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Pas greșit în lupta la titlu făcut de Farul, care a jucat o repriză în 10

Pas greșit în lupta la titlu făcut de Farul, care a jucat o repriză în 10

Victor ROTARU 14 mai 2023 | 10:10 1087

Partida dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a opta din play-off-ul SuperLigii României. Astfel, Farul s-a detașat în vârful clasamentului la patru puncte în fața celor de la FCSB, care se va duela cu CFR Cluj în etapa a opta. De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne pe locul patru, cu 37 de puncte.

Pas gresit in lupta la titlu facut de Farul, care a jucat o repriza in 10

După doar cinci minute de joc, Alibec a fost faultat în interiorul careului de Bogdan Mitrea, iar centralul Andrei Chivulete a dictat penalty. Tot Alibec a mers la punctul cu var, însă nu a reușit să îl învingă pe Laurențiu Popescu.

Mateiu a încercat să înscrie cu un șut din afara careului, dar mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Aioani. Portarul ”Marinarilor” a intervenit foarte bine la șutul lui Cîmpanu din minutul 21.

Farul a deschis scorul în minutul 24, după o pasă superbă a lui Alibec și o finalizare simplă a lui Mateus Santos.

Zajkov putea marca cu capul în minutul 31, însă a trimis puțin pe lângă poartă. În minutul 43, Markovic a trimis cu capul, însă Aioani a intervenit salvator.

Constănțenii au rămas în zece jucători la finalul primei reprize după eliminarea lui Denis Alibec, care l-a lovit în cap pe Vlădoiu.

După pauză, oltenii au pus presiune la poarta lui Aioani. Crețu a trimis cu capul din centrarea lui Zajkov, câteva minute mai târziu, același Crețu putea marca după o deviere frumoasă, dar Aioani a avut o intervenție impecabilă.

Oltenii au primit și ei penalty în minutul 79, iar Andrei Ivan a reușit să înscrie în poarta lui Aioani.

Pe final, oltenii au avut ocazii imense de gol, iar Koljic a nimerit bara transversală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Farul o echipă umflata cu tineri care până acum nu au ajuns decât pe la echipe din Romania Pitu in Franța e greu cu ce se cere acolo Ritmul de joc in r*mânia e balet in vest nu ai forță și viteză ești pe tușă
1
0
Miroase a tradare la....Alibec
1
0
Având în vedere că nu a lipsit mult sa piardă meciul ,un punct este binevenit ,poate conta în lupta pentru primul loc . Nu știu ce au uni cu Hagi , daca nu era el Constanta era egal cu 0 la fotbal ,așa ca datorita lui o echipa din județ a câștigat campionatul și cu ceva șansă poate câștiga și al doilea titlu. Oricum comparativ cu celalate echipe ,bugetul Farului este mai mic și cu atât mai mare este meritul lui Hagi , că în cupele europene nu o să facă mare lucru ,aici este altă mâncare de pește.
3
1
Alibec cel mai slab, ca întotdeauna. Dacă nu e capabil sa execute o lovitura de la 11 m de ce Hagi insista cu el? Deci nu prea are picioare bune! Folosește inconștient mâinile. Deci are mâinile în plus! Dacă mâinile și picioarele nu prea îl ajuta, atunci? Oare cum isi folosește capul? Kiki trebuie returnat , Boli expediat de unde a venit. Farul în acest campionat super slab calitativ nu are stofa de campioana. Din păcate! Hagi la interviuri vorbește pe alte limbi. Sau a văzut alte meciuri. Nu prea accepta un alt punct de vedere.
3
0
Faristi sa ii multumeasca portarului lor si arbitrului care la toate fazele unde copiii lui Hagi erau pe jos mereu cand se loveau de fotbalisti maturi arbitrul dadule fault Faristilor,caci altfel plecau batutzi de la Craiova. Iar gicanul chiar daca ia campionatul,nu poate emite pretentii cu copiii astia in cupele europene mai ales daca pleaca si Alibec de la Farul,o sa fie si anul asta ca si in ceilalti cand Gica juca cu Viitorul lui doar o dubla in Europa pentru ca lua bataie de la prima echipa cu care juca,de ajuns in grupe la vreo cupa europeana nici nu se discuta.
3
1
Desfășurării meciului, pentru prostii de reporteri de la Replica, este un rezultat foarte bun pentru Farul, dar ce sa scrie niste idioti care nu le au cu fotbalul
3
1
Ce nas are nea Gica.in cativa ani o sa-i creasaca un cartof.pe de alta parte ma bucur ca nu au batut la Craiova.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468