REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Pastorul care și-a violat cele 3 fiice ani la rând, se dădea familist pe rețelele de socializare. Video

Pastorul care și-a violat cele 3 fiice ani la rând, se dădea familist pe rețelele de socializare. Video

Andreea Vlaicu 26 februarie 2024 | 16:48 3802

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul bărbatului din județul Arad, pastor în comunitatea sa, care și-a violat fiicele timp de 16 ani. Pe lângă atrocitatea gestului în sine, bărbatul se mai și dădea drept exemplu de tată familist, pe rețelele de socializare. 

Pastorul care si-a violat cele 3 fiice ani la rand, se dadea familist pe retelele de socializare. VideoNanu Iosif Lăcătuș

Pe pagina acestuia de Facebook apar multe imagini cu familia sa, cu fiicele sale, precum și numeroase sfaturi pentru urmăritorii săi, cărora le vorbea despre mândria de a fi tată.

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă  Judecătoria Ineu, judeţul Arad, bărbatul de 48 de ani este acuzat de viol în formă continuată comis asupra celor 3 fiice ale sale.

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 - 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, se arată în comunicat.

Vineri, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă, spune realitatea.net

Video

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Ion Turbinca,aici unde sunt eu nu scapa nici un criminal,violator,sau care a prejudiciciat bugetul local sau central al statului cu un certificat de la neuropsihiatrie,ce daca este nebun pedeapsa este aceiasi numai locul este altul,in caz ca este nebun este internat la un spital cu gratii la geam"pentru ca toate spitalele de neuro au si celule dastea pentru nebuni periculoshi", deci tot ca intro celula de la pushcarie eshti.
1
0
Baragladină nu ar scrupule,la săpun cu el.
4
0
Si daca ar fi bolnav psihic, tot ar trebui sa i se aplice legea drastic!
4
0
trebuie impuscat! fara comentarii.
7
0
Care comunitate? Ce fel de pastor?
7
0
E incredibil la nivel de falsitate se poare ajunge! Nu mau ma mira nimic
5
0
Si teodosie se da normal si se f**e in c*r cu petre frumuselul .
9
7
Sa i se taie maciuca si sa i se smulga ouale. Si dupa aia la puscarie cu el. Altfel nu se linistesc bolnavii astia enorociti
16
2
Daaa,se mandrea maica sa cu el ce baiat bun i a dat D_zeu!
9
1
e ceoara.
18
1
Sa te arda focul, bestie!! Închisoare pe viata!
25
2
Decât să le cotarceasca alții mai bine eu ,sa fie in familie totul
4
25

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436