REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Patriarhia Română izbucnește după ce CEDO a obligat România să protejeze familiile gay

Patriarhia Română izbucnește după ce CEDO a obligat România să protejeze familiile gay

A.F. 23 mai 2023 | 19:55 1502

Patriarhia Romană dezaprobă constant promovarea ideii de parteneriat civil, precum și legiferarea acestuia, întrucât el reprezintă „nu doar o inutilă suprapunere cu valida instituție a căsătoriei”, ci și o reală „subminare a asumării responsabilității integrale a celor doi soți”.

Patriarhia Romana izbucneste dupa ce CEDO a obligat Romania sa protejeze familiile gayPatriarhul Daniel

Reacția vine după ce CEDO a emis o sentință prin care obligă România să protejeze parteneriatele gay

Patriarhia Romană, în consonanță cu celelalte Biserici ortodoxe, dezaprobă constant promovarea ideii de parteneriat civil, precum și legiferarea acestuia, întrucât el reprezintă „nu doar o inutilă suprapunere cu valida instituție a căsătoriei”, ci și o reală „subminare a asumării responsabilității integrale a celor doi soți, precum și sursa toxică (dovedită în alte societăți) a destrămării importanței și autorității moral formatoare a familiei”.

„În realitate, parteneriatul civil legalizează concubinajul, îi deresponsabilizează în timp pe cei doi parteneri în detrimentul mamei și al copilului, deservind practic interesul major al acestuia. Cadrul legal care protejează în mod optim „creșterea, educația și instruirea copiilor” este doar familia naturală (art. 48, al. 1 din Constituția României). Din punct de vedere moral parteneriatul civil este un surogat al căsătoriei și un element destructurant al ordinii spirituale și morale din societate”, arată Patriarhia Română, după decizia CEDO în legătură cu familia.

Potrivit unui comunicat transmis de Patriarhia Română, legalizarea parteneriatelor civile a devenit pretutindeni unde a fost acceptată primul pas spre legalizarea „căsătoriei între persoanele de același sex”, ea nefiind decât mijlocul prin care se poate ajunge la această „căsătorie”.

Acordarea unui statut legal „cuplurilor” de același sex, prin legalizarea parteneriatelor civile, s-a dovedit a fi „doar o șireată și favorabilă mișcare politică spre acordarea „dreptului” de a se căsători persoanelor care, prin natura opțiunilor sexuale libere, se situează totuși în afara rațiunilor și scopurilor fondatoare ale familiei naturale întemeiate pe căsătorie”.

Patriarhia precizează că experiența statelor care au legalizat căsătoriile între persoanele de același sex este „grăitoare”.

„Domeniul dreptului familiei este însă „strâns legat de tradițiile culturale și istorice ale fiecărei societăți și de concepțiile sale profunde”, așadar niciun text european sau internațional nu poate obliga statele să creeze un statut particular pentru cei care coabitează, fie ei de sex diferit, fie de același sex”, mai transmite Patriarhia Română, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Pentru ANALFABETII FUNCTIONALI care ii ling moastele (desi nu a dat ortul popii, inca) lui TEODOSIE "M.A.C.H.E" PETRESCU aka PORCU MACEDON (turnator la securitatea ceausista - crime din culpa - partners in crimes aka APOSTOLII LUI STALIN - mai nou TEODONSKI MACEDONSKI PORCU MACEDON si-a eliminat altar-boyul prin metoda pur ruseasca OTRAVIRE pentru ca "a vazut/auzit prea multe dintre convorbirile TEODOSIE-MOSCOVA". Nimic grav pana aici, nu?): VA RECOMAND SA CITITI ISTORIA, bolnavilor pshici, alienatilor! Va recomand in mod special:"Campania antireligioasa sovietica (1928-1941)". Mai vreti cu rusii? Mai vreti cu Teodosie/AUR/SOS/ langa rusi in"Noul URSS Z"? Tot mai vreti, ma? Aaa pai voi sunteti aia cu "pana la capat", nu? Hahaha! "In 1929, toate sarbatorile religioase, inclusiv Craciunul, au fost abolite printr-un decret al regimului stalinist." Mai vreti cu rusii, ba? Brusc, parca aia LGBT nu mai sunt atat de "n.e.g.r.i" cum ii vede lumea, in comparatie cu SATANlSMUL RUSESC, nu-i asa?
30
4
Stai linistit, Marine! Ca nu da nimeni foc bisericilor, idiotule! Biserica Ortodoxa Romana se va "rupe" de pseudo-Biserica Ortodoxa Ruseasca". Simplu ca "Buna ziua!". Circul cu LGBT e propaganda! Nimic mai simplu de atat! Pe cine credeti voi ca pacaliti cu propaganda putinista? Sunt argumente IREFUTABILE mai jos conform carora TEORIA RAMANE IN PICIOARE: Iisus voia si inca mai vrea EGALITATE si TOLERANTA (modelul din LUMEA LIBERA - UE + NATO). Nu va mai cacati pe voi cu propaganda, ca romanii nu sunt atat de PROSTl cum ii considerati voi, nemernicilor!!! SATANA e in prezent in "CARRNE SI OASE" in MOSCOVA. Satana a fost si in STALIN si in MAO! Satana este cea mai "inalta" treapta a lepadarii PSIHICULUI UMAN de Dumnezeu. Nu e nimic magic, nu e nimic SF! Lupta dintre BINE si RAU se duce in capatanile voastre seci prima data. Fie Il lasi pe Dumnezeu sa-ti domine psihicul, fie il lasi pe Satana. Nu exista cale de mijloc, decat atunci cand iti este"luat sufletul"si ajungi animal(la nebuni)
23
4
Sa-i numere cineva "PACANELELE" in mesaje! Marine, tu chiar nu realizezi cat de PR0ST esti? Nu stapanesti limba romana si faci pe lupul moralist pe aici? Tu in ce limba gandesti, ba? Ne explici tu sensul vietii, trolule? Mai ai cheia la gat, ba? Haha! In limba de la pantofii lu' PORCU MACEDON gandesti tu? Trolul putinist "Marin" spunea: "Azi santeti homosexuali si lesbiene". Ti-ai dat MUlE singur, pomohacule. Nu trebuie sa ne mai batem noi joc de tine, te ingropam cu propria-ti PR0STIE! " Educativa copiii ca in trecut sa aiba un viitor". Pai daca ma-ta are cratima, ce iti mai trebuie si tie. I-au indesat-o toti, nu au mai ramas cratime si pentru tine, se pare. Mai ziceti ceva! In ce limba gandeste pomohacul asta oare? Se crede inteligent, dar s-a maronit tot la gura de la cat c***t a mancat incercand sa scrie o idee in limba romana si ia iesit amestec de moIdoveneasca cu gagauzo-puto-nistriana sau naiba sa-l ia, ca e maro tot, nici nu-l mai vezi la fata. Zici ca e orc rus, nu altceva.
23
3
Aaa! Iar trolul putinist cu "balaceanca". Ha! Dispari f**u-ti mortii ma-tii! Evapora-te, mori! Ia uite-l, ma! Trollul inflacarat care il apara pe TEODOSIE "m***e" PETRESCU pe numele real PORCU MACEDON. Uite-l cum a venit el sa salveze turma de AURolaci si SOSoci care se duc sa linga c****a la ambasada satanistilor CANlBALI (lucru dovedit in perioada interbelica cu ARGUMENTE IREFUTABILE - dovezi audio-video ale CANlBALlSMULUl RUSESC). Ai venit sa-l aperi si pe MARELE ALB? I-auzi, puIa mea! Nu ai reusit!!! Cine mortii ma-tii mai foloseste termenul "huIesti" in 2023, ba? Esti un pomohac calugar? Te numeri printre aia pe care i-a prins tomiteanu ca se ardeau in dos pana a luat foc mansarda de la "lumina preaputinsfanta" de la capatul tunelului? Nu amestec nimic, cacatuIe! Esti tu analfabet functional si nu intelegi ABSOLUT NIMIC din text. Nu e problema mea ca esti alienat! Nu hulesc, imi bat puIa de tine! Nu pentru tine am scris! Hulimea-i puIa ca pe urs cand il iei de puIa sa-l dai afara.
24
3
Incerc sa te inteleg, desi te compatimesc sincer, ca diareea ti se trage de la faptul ca, cacastoarea ta este utilizata in alte scopuri! Amesteci lucruri fara nici o legatura intre ele si hulesti. Ceea ce dai matale pe gaura curului, nu reprezinta argumente ci niste elucubratii de om bolnav. Vezi ca daca te grabesti, poate mai prinzi vreun loc la Balaceanca. Trebuie sa te tratezi, ca esti suferind cu capul, ca de altele ce sa mai zic? Vai de curul tau!
4
15
Dacă un stat nu are cultura și religia nu exista Se întâmplă azi in r*mânia papagalilor fara pene comentați unii ca ultimii analfabeți Bunicii și străbunicii noștri și-au pierdut viața ptr r*mânia Azi santeti homosexuali și lesbiene vă vindeți trupul pe doi euro Educația azi e zero aruncați cu bani la păcanele și mâncați pateu cu trei lei la market Tinerii se droghează in licee se distrug singuri și nimeni nu îi educă se pierd repede Educativă copiii ca în trecut să aibă un viitor Daca le dați educație la ce se găsește azi prin orașe droguri păcanele prostituție etc tinerii se pierd asta nu înțeleg multe capete lemn
4
12
Ultimul "RASPUNS" pentru ALIENATUL ANALFABET FUNCTIONAL DE MAI JOS care s-a semnat POPESCU ION (PR0STUL SATULUI, evident). A, da! Cititi ce a declarat POPESCU ION: " Dumnezeu A zis catre Adam: "cresteti si va inmultiti". Ti se pare cumva ca se poate altfel, decat prin sexul intre barbat si femeie? ". HA! Ba, PR0STOVANE! Iisus cum s-a nascut, ba? Fecioara Maria era VIRGINA si se spune ca a ramas virgina si dupa nasterea Lui Iisus. Himenul, unde e himenul? Apropo, doar 50% dintre femei se nasc cu HIMEN. Hahaha! Mai totul este RELATIV pe lumea asta, ignorantilor. FECIOARA MARIA a ramas INSARCINATA FARA CONTACT SEXUAL. Ti-am raspuns la intrebare, prostovane!!! Cel mai probabil, Iisus s-a nascut prin inseminare artificiala sau un fenomen asemanator, prin CONTACT "EXTRATERESTRU"(non-sexual) cu o civilizatie avansata venita din spatiu, pe care noi o numim in mod CORECT "DIVINITATE" si sunt de fapt CREATORII NOSTRI. Aia HOMO pot naste"in laborator". Stiinta permite! ARTIFICIAL WOMB! READ MORE!
21
3
Si cel mai GRAV e ca BOR si-a dat CATEGORIC cu"tesla in C0AIE" cu aceasta propaganda a Rusiei. E clar ca nu-i da inteligenta afara din casa pe "pomohaci". Puteti sa va cacati pe voi cat vreti cu propaganda si comentarii idioate, nimic nu schimba faptul ca IISUS VOIA si inca VREA EGALITATE SI TOLERANTA. IISUS s-a iubit cu apostolii sai si era mai mult decat o dragoste frateasca. Nu era doar admiratie, era DRAGOSTE ca intre barbat cu barbat si femeie cu femeie(excluzand atractia sexuala). De-aia ei au fost alesi, de-aia ei L-au urmat. De-aia ei erau SFINTI. Ei si-au iubit APROAPELE. Asta e diferenta dintre ei si voi. Asta e diferenta dintre Iisus si fariseii din prezent in toale de "regi ortodocsi". Nu uitati ca PAPA e singurul care spala picioarele altora si se"injoseste", e printre putinii care pun INVATATURILE LUI IISUS IN PRACTICA. Restul o ard ca preaAURITUL AURolaco-rusofilo-putinist TEODOSIE cu semne d-alea gioco di mano din degete, cu basini de lux, de imparat rege-print poleit
21
3
Nu ma intereseaza de lgbt-isti, dar in niciun caz nu am sa permit ca ROMANIA sa mearga iar sub cizma imputita a Rusiei care este UNICUL SI VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI care a invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca are orci rusi stationati in BASARABIA la"portile Moldovei", deci pregateste a 13-a invazie. Cine pupa in ccur rusii, e categoric TRADATOR DE TARA SI DE NEAM. Pe romani nu-i va afecta cu nimic daca se vor putea casatori LEGAL barbat cu barbat sau femeie cu femeie. Nu e treaba voastra ce au aia in pantaloni, vedeti-va de ale voastre! Ba mai mult de atat, ne raman mai multe femei noua! Ne luam cate doua sotii. Tot raul spre bine! Haha! Glumesc, evident! Oricum, nu e absolut nicio diferenta intre 2 lgbtisti casatoriti legal si 2 calugari care se "ciocanesc" pe furis pe dupa manastire. Haideti sa fim seriosi! Romanul nu e afectat nici de calugarii aia naravasi, nici de astia cu curcubee pe ei. Totul e propaganda! NaZistii nu mai urasc evreii, acum extermina LGBT
21
4
Nu am alta orientare, lDlOTULE! Doar atat poti intelege tu, pentru ca esti ANALFABET FUNCTIONAL, precum ceilalti aproximativ 48% dintre romani, din pacate. Asta e boala grea si sunteti demni de mila! Rusofilii din BOR o forteaza cu ROEXIT (in favoarea AUR-SOS-eventual si PSD). La fel a facut si LlVlU Draqnea cu referendumul ala ESUAT cu "familia traditionala". Intrebarea (indirecta) era:"Sunteti de acord cu ROEXIT (iesirea Romaniei din UE) si sa "conservam" ortodoxia romaneasca si "familia traditionala?" Referendumul a esuat, dar conteaza prea putin. Agentul rus George Simion a preluat discursul lui Draqnea. Si AURolacii se lupta tot cu "statul paralel" adica ROMANIA pro-europeana ("americano-europenizata in NATO si UE) vs Romania pro-ROEXIT (pro-Rusia, adica pro-EURASIANISM care inseamna Rusia+CHINA - comunism). E la mintea cocosului ca AURolacii, SOS, BOR, chiar si PSD vor alianta si peste 50% din VOTURl pentru a scoate Romania din UE si NATO (modelul BELARUS-sluga Rusiei-dictatura).
21
3
Ioan Botezatorul a trait doar aproximativ 30 de ani si a trait retras, in salbaticie, consumand doar apa, lacuste si miere salbatica. El "a pregatit terenul" pentru MISIUNEA LUI IISUS. Insa, nici Ioan Botezatorul nu a avut familie!!! Era prea focusat pe MISIUNEA SA! Nu exista nimic concret care sa arate ca IOAN BOTEZATORUL ar fi casatorit vreodata. Deci, dupa mintea incuiata a analfabetilor functionali FANATICI RELIGIOSI, calugarii si cei care renunta la "familia traditionala" si aleg celibatul, facand VOIA DOMNULUI, ei "distrug" (in mod INDIRECT) conceptul de familie traditionala deloc diferit de cei care aleg sa faca o casatorie barbat cu barbat sau femeie cu femeie ori sa ramana impreuna, in parteneriat, necasatoriti. FANATlCll RELIGIOSI au cam luat-o grav pe aratura! Apostolii L-au IUBIT pe IISUS, si-au dedicat viata Lui! Ei IL IUBEAU PE IISUS, la fel cum sunt cazuri (rare sau nu) in care HOMOSEXUALI se iubesc barbat cu barbat si femeie cu femeie (FARA SA INTRETINA RELATII INTIME)
22
4
Pseudo-patriarhul spunea: " Sursa toxica a destramarii importantei familiei, primul pas spre legalizarea casatoriei intre persoanele de același sex". Serios? Iisus a trait intre 30-33 de ani (33-36 de ani), nu stim exact. Iisus nu si-a inceput viata sexuala, din cate stim, nu a avut o iubita, logodnica, sotie etc. NU a fost insurat, nu a avut copii. Cei 12 apostoli ai sai L-au urmat, "indepartandu-se" de familiile lor. Unii dintre ei nici nu au fost casatoriti. Calugarii de la Athos, calugarii in general au familii? Au copii? Sunt casatoriti / virgini? Cum dovediti asta? Exista "idile" intre calugari ispititi, prin boscheti, pe furis, fara ca noi sa aflam niciodata? Haideti sa fim seriosi! Daca ne raportam la FAMILIE, nu exista nicio diferenta intre casatoriile intre barbat cu barbat si femeie care "distrug familia clasica" si calugaria care la fel "distruge familia clasica. IOSIF, tatal vitreg al Lui Iisus era VADUV si avea alti copii cu alta. Nimeni nu e perfect! Sunteti IGNORANTI!
21
3
Pentru comentatorul cu diaree de mai jos! Daca tu ai alta orientare sexuala, nu trebuie ca oamenii normali sa te aplaude si sa te ridice in slavi. Dumnezeu A zis catre Adam: "cresteti si va inmultiti". Ti se pare cumva ca se poate altfel, decat prin sexul intre barbat si femeie? Asta daca nu esti un protozoar sa te inmultesti prin diviziune celulara! Tineti-va optiunile pentru voi, este pacatul vostru. Si noi oamenii normali avem pacate, dar nu le transformam in virtuti. In plus tu esti un ratacit si cu extraterestrii tai. Dar nu esti cu totul pierdut! Iti recomand un duhovnic bun, pocainta, incetarea pacatului si vei fi asemenea fiului risipitor care a fost primit cu bratele deschise de tatal sau, pentru ca Dumnezeu "nu vrea moartea pacatosului, ci indreptarea lui".
4
10
Ba tu ai fost molestat e vreun preot? Numai pocniti in comentarii... N ai ce face ba ratatule de scrii atat de mult
2
7
de iinfractor are preacurvitul mwist daniel. Aveti incredere in el cand vedeti ce privire blanda are ??? Un turnator care a distrus vieti !!! Multa mwie cu kkt bor si preacurvitii !!!
4
6
Du-te si sapa-ti groapa, dai gauri in tevile RAJA, Dorele! Lasa subiectele de oameni mari pentru oameni cu carte. Tu mars ca ai lucrare cu Celentano! Ba, PR0STILOR! Normal ca nu realizati cat sunteti de PR0STI, ca doar sunteti PR0STI! Corect? Cum se traia in perioada celui de-al 2-lea RAZBOI MONDIAL? Dar in perioada PRIMULUI RAZBOI MONDIAL cum se traia? Dar inainte? Ba, IDIOTILOR! Ba, PR0STII SATULUI! LUMEA SE SCHIMBA, BA! Treziti-va la realitate f**u-va in gura de ignoranti analfabeti. Parerea voastra nici nu conteaza, CACATlLOR! Aveti impresia ca pe viitor copiii si nepotii vostri vor merge la teatrul mascariciului DAN PURIC? Aveti impresia ca vor aplauda ca focile la discursuri"a la madame Dancila" sau mai rau, SOSoaca ori Georgica ghey Gargara? Mars, ma! Daca ar fi durut prostia, pai voi ati fi fost deja MORTI, f**u-va-n gura! Ce vreti, ma? Vreti iar COMUNISM? Vreti iar sub cizma rusilor? Vreti cu "UNICUL PARTID CHINEZESC? BOR si-o face cu mana ei! Mor babele, apoi: BISERICI GOALE
32
10
Familia formată din bărbat și femeie tradițional In rest un adult poate dormi și cu o papusă sa întâmplat în Japonia și alte țări din vest Tehnologia de azi distruge omul Exemplu telefonul omul pe stradă autobuz parc in casă butonează telefonul in timpul liber deja e un robot A uitat de sport muzica teatru cinema plimbări în aer liber pescuit etc Mai nou a apărut o altă boală păcanele Deși nu sa îmbogățit nimeni de la ele omul își vinde mașina casa terenul și se ruinează toată familia In r*mânia libertatea inseamnă junglă Statul te vrea slab ca persoană și sclav Furatul sport national Tinerii numai primesc educație ca în comunism iar statul nu le dă nicio șansă să-și facă o familie in tara
8
14
Le-au rupt cu rurile lui Isus si Barabas ai tai. Da-v-as foc de animale oparite.
1
17
Ce faceti voi prin acest FANATISM RELIGIOS precum aceasta declaratie a BOR este ceva ce tine de ANTIHRISM si nu are absolut nicio legatura cu credinta sau cu VOIA DOMNULUI. Ce fac fanaticii religiosi e mai aproape de ce a facut Hitler impotriva evreilor. VORBESC EXTREM DE SERIOS!!! Adica, exact ca in ANTIHRISM, pentru ca astia cu LGBT sau altii ca ei refuza sa ia "semnele Fiarei" (ce pare a fi tocmai CRUCEA pe care a fost rastignit Iisus, din pacate...) voi "fanaticii religiosi" ii eliminati, ii condamnati la singuratate, la moarte, la extinctie. E ANTIHRISM in forma clara! Stim despre ANTIHRISM ca "ia imaginea binelui, dar este total opusul, este RAUL SUPREM". S-a intamplat de multe ori in istorie. Nazistii au fost antihristi, sovieticii au fost antihristi, rusii putinisti cu Z sunt in prezent antihristi si au capturat "ortodoxia ruseasca" si de fapt cam toata ortodoxia globala, caci ei considera ortodoxia ca apartinand pseudo-patriarhiei Moscovei. Iisus NU revine sa fluture steaguri!
31
11
Ideea este in felul urmator: TOTI, dar ABSOLUT TOTI FANATICII RELIGIOSI SE INSEALA. Iisus cand va veni a 2-a oara sa ne salveze in VREMURILE DIN URMA de "Antihrist" (eurasiatic Putin-Xi Jinping ori urmasii "la tron"), Iisus ii va salva pe toti, fie ei budisti, musulmani, ortodocsi, catolici, atei sau "talhari" de langa El pe cruce, daca va amintiti. Iisus nu ar tine cont de religia voastra sau cu cine va tavaliti in asternuturi. Fiti seriosi, ba! Homosexuali exista de zeci de mii de ani. E acolo in istorie de mii de ani cu tot cu dovezi. Cititi istoria! Este TOTAL INADMISIBIL ca din moment ce IISUS a spus "sa-ti iubesti aproapele", tu ca "fata bisericeasca" sa apari cu astfel de aberatie care indeamna la ura, la dezbinare, la razboi, la "a arunca piatra" in "cei mai pacatosi". Daca barbat se iubeste cu barbat si femeie cu femeie, dar nu intretin relatii sexuale niciodata, sunt pacatosi? De chiloti d-aia cu cheie si lacat aveti nevoie, primitivilor... cu aprobare doar pentru facut copii
31
12
Iisus ar fi putut ramane langa noi si sa ne vindece pe toti cu STIINTA AVANSATA, dar Iisus s-a nascut, a trait, a imbatranit si s-ar fi apropiat la fel de bine o zi in care ar fi murit la batranete... Faptul ca a imbatranit este o dovada a faptului ca era precum noi cei muritori. In schimb, locul Lui nu era pe Pamant, ci in"CERURI" langa DIVINITATEA "extraterestra. Plus de asta, DIVINITATEA a fost in permanenta legatura cu El, l-a ajutat la tot pasul precum un satelit/drona care mergea unde mergea si El. Ii vorbea, ii dadea sfaturi, il ajuta cu STIINTA AVANSATA. L-au luat chiar la ei, "SUS", in CERURI. Steaua din Betleem de la NASTEREA SA e un alt indiciu al "extraterestrilor". Fecioara Maria a auzit o voce din Cer si o lumina puternica, inainte de a ramane insarcinata. In orice caz, MINUNILE astea nu au fost facute pentru ca IISUS sa se laude, sa para mare si puternic. Scopul era ca NOI DIN PREZENT sa "nu uitam" de El. El si-a atins scopul. Nici NU A MURIT, a plecat la CER (in spatiu)
21
8
Exploziile nucleare au fost descoperite abia in perioada interbelica, dar ele exista de milioane de ani si la fel exista multe altele pe care nu le-am descoperit inca. Dar cu detonari nucleare se puteau produce in trecut "minuni" SF: cutremure/tornade/fulgere/mers pe apa/despartiri de mari si asa mai departe. Numai ca "extraterestrii" au puterea sa faca astfel de "minuni" pentru ca sunt civilizatii avansate. E NORMAL sa-i numim DIVINITATE, caci TEORETIC asta sunt. Ei ne-au adus aici, nu am aparut din nimic. Dar aceste MINUNI au avut scopul de-ai face pe oameni SA CREADA si sa meninta BINELE deasupra RAULUI. A functionat! Diferenta dintre mine si voi e ca, voi credeti in minuni, "credeti pentru ca ati vazut", dar eu NU LING MOASTELE lui TEODOSIE, EU TOT CRED si asta ma face crestin, ci nu fanatic religios ca voi. Chiorul putea fi cersetor mincinos, dar Iisus stia, apoi l-a "vindecat" cu saliva/noroi pe ochi. Maria Magdalena ar fi putut sa-i induca coma lui Iisus, pe cruce, APOI A INVIAT
20
8
Minunile facute de Iisus pot fi dovedite stiintific. Nu exista magie cum credeti voi, analfabetilor functionali. Exista doar "STIINTA AVANSATA"/ CIVILIZATIE AVANSATA pe care in termeni stiintifici o numim "extraterestra" (din afara Pamantului). Lumina sfanta poate fi aprinsa si in mod artificial prin reactie chimica (lumanari din fosfor alb care se aprind in contact cu oxigen/aer la +30 grade C). Vinul alb amestecat cu apa + cateva picaturi de sange de la degetul lui Iisus devine vin rosu. Luna influenteaza apele de pe Pamant, la fel orice alta "NAVA EXTRATERESTRA" de dimensiuni mari poate copia efectul de MAREE-"satelit al Pamantului". La fel provoaca vant puternic/chiar tornade in anumite zone. O tornada poate "suge" apa si sa "ajute" la despartirea apelor marii in anumite zone cu relief mai inalt "pe mijloc". La fel si detonarile nucleare sau cutremurele. Iisus a mers pe apa pe o bucata de gheata. Chimistii/fizicienii erau numiti "vrajitori" pe vremuri de alti ANALFABETI FUNCTIONALI
22
7
M-am saturat de PR0STIA voastra cu pseudo-ortodoxia si celelalte religii mincionase, caci ABSOLUT TOATE SUNT MINCINOASE! Doar daca alegi din toate religiile doar partea buna, abia atunci iti poti face o idee realista despre VOIA DOMNULUI. In rest, totul este doar "PROPAGANDA" de mii de ani! Cam despre ce "FAMILIE TRADITIONALA" ne vorbiti voi, ba? Iisus a fost nascut de FECIOARA MARIA care a fost VIRGINA si inainte de nastere si A RAMAS VIRGINA SI DUPA NASTEREA LUI IISUS... Fecioara Maria NU a ramas insarcinata prin contact sexual. Nimeni nu stie cu exactitate cum s-a intamplat. Iosif era TATAL VITREG al Lui Iisus. Cum e asta "familia traditionala"? Voi chiar nu realizati ca "realitatea" voastra este o minciuna gogonata? Iisus a spus sa-ti iubesti aproapele, indiferent daca barbat cu barbat sau femeie cu femeie. Iisus vrea EGALITATE SI TOLERANTA. Nu stiti ce organ genital avea Iisus, sa-mi fie cu iertare... El nu s-a nascut normal. Pare "inseminare artificiala" de catre "extraterestri"
20
9
Care sunt argumentele pseudo-ortodoxiei pentru aceasta declaratie? Iisus a spus "iubeste-ti aproapele". Ce faceti voi? E clar, lumea e plina de analfabeti si analfabeti functionali!!! Cum sa inteleaga astia BIBLIA si adevaratul sens al vietii, ba? Spuneti-mi si mie: CARE PACAT E MAI MARE? CONTACTUL SEXUAL INTRE BARBAT CU BARBAT SI FEMEI CU FEMEI e mai mare decat SEXUL"DE PLACERE" intre barbat si femeie? Adica sexul ala zilnic, de cateva ori pe zi sau de cateva ori pe saptamana, dar nu cu scopul de a face copii, ci doar de placere. Sexul cu prezervatie e pacat mai mare sau mai mic? Am si eu un ARGUMENT IREFUTABIL: Daca voi nu sunteti de acord cu casatoria intre doua persoane de acelasi sex si aveti ca "argument" faptul ca nu pot face copii, atunci am si eu un"argument"d-asta de genul "sa nu fie permisa casatoria intre barbat si femeie daca nu au dovezi biologice care sa confirme ca ei pot/vor face copii dupa casatorie. E aceeasi aberatie? Fecioara Maria era "fecioara"? Dar dupa nastere?
20
7
Au mintit , au luat bani de buget degeaba, s-au inmultit, dar TOATA CONDUCEREA ESTE PERVERSA SAU HOMOSEXUALA???? TEODOSIE ALIAS PETRESCU SI ALTII !! NU VA E RUSINE MAI SARLATANILOR????
6
5
Cica “nu poate obliga statele”; vestea p*****a este ca poate si a facut-o pana acum de nenumarate ori in alte cazuri; sa vedem cum va ramane cu asta
6
3
dar cand satanele de popi si calugari se ard la bostan cum e ?!! Ti-ai draku de farisei !
6
12
voi urlati, voi care nu platiti impozite, primiti milioane din banul public, violatti copii. rugati-va sa nu fie homosexualitateaa obligatorie
5
13

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407