REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Patrick Dempsey din ''Grey's Anatomy'', revine într-un nou serial de televiziune

Patrick Dempsey din ''Grey's Anatomy'', revine într-un nou serial de televiziune

Replica API 7 februarie 2020 | 00:00 328

Patrick Dempsey

Actorul american Patrick Dempsey, cunoscut pentru personajul Derek Shepherd din serialul "Grey's Anatomy", revine în televiziune cu o trepidantă dramă politică, la cinci ani după plecarea sa din serialul care l-a consacrat, relatează EFE, citată de Agerpres.

Dempsey, care timp de 11 sezoane l-a interpretat pe neurochirurgul Derek Shepherd, alintat de fani ca Doctor McDreamy, va fi în noul serial un puternic lider al Congresului SUA care este complet dezamăgit de cum arată politica americană.

Acest serial, în care actorul va fi totodată şi producător executiv, se numeşte "Ways &Means", după numele comitetului care aprobă mijloacele şi procedurile în Camera Reprezentanţilor SUA.

Personajul său - probabil liderul Camerei Reprezentanţilor, funcţie pe care o exercită în prezent democrata Nancy Pelosi - se aliază cu un congresman al partidului rival pentru "a încerca să salveze politic a americană".

Deşi încă nu s-a anunţat care va fi culoarea politică a personajului lui Dempsey, nu ar fi surprinzător ca el să fie republican.

Unul dintre creatorii serialului este consultantul politic Mike Murphy, care a colaborat cu figuri importante ale Partidului Republican, precum John McCain, Jeb Bush, Mitt Romney, Lamar Alexander, sau Arnold Schwarzenegger.

Acest proiect a fost vândut postului CBS, cu condiţia ca Dempsey să fie protagonist.

După plecarea sa din serialul "Grey's Anatomy", carismaticul actor a jucat în două serii internaţionale, "Truth About the Harry Quebert Affai"' şi "Sky's Devil".

El a fost de asemenea producător al filmului "The Art of Dancing In The Rain".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272