REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Patrizia Paglieri trăiește o dragoste ca-n adolescență. A fost surprinsă alături de noul iubit

Patrizia Paglieri trăiește o dragoste ca-n adolescență. A fost surprinsă alături de noul iubit

Replica API 1 octombrie 2021 | 20:49 975

Odată cu participarea ei la Asia Express, Patrizia Paglieri a arătat publicului o latură mai puțin cunoscută a ei. Totuși, paparazzii SpyNews.ro au reușit s-o surprindă într-o ipostază și mai rar întâlnită în cazul ei. Bruneta pare o adolescentă îndrăgostită la brațul iubitului ei.

Extrem de sobră și impunătoare în viața profesională, dar o romantică incurabilă în viața de zi cu zi! Este cazul Patriziei Paglieri, care pare schimbată complet în compania noului iubit. Deși nu mai e la prima tinerețe, concurenta din Asia Express nu refuză o ieșire la înghețată și nu-i scapă mâna partenerului ei.

Paparazzii SpyNews.ro au surprins momentul în care Patrizia și iubitul ei își alegeau sortimentul de înghețată preferat. Relaxată, bruneta deja începuse să deguste desertul, în timp ce partenerul ei se ocupa de plată. După ce a achitat, bărbatul și-a însoțit iubita la o masă din centrul comercial. Cei doi și-au savurat înghețatele împreună, fiind, totodată, implicați într-o conversație captivantă.

Celebrul chef nu-și putea lua ochii de la partenerul ei, în timp ce el avea foarte multe să-i povestească. Îmbrăcată într-o cămașă albă, cu un aer tineresc, Patrizia stătea picior peste picior și continua să-și mănânce înghețata, dar nu-l scăpa din priviri pe noul iubit.

Fără să piardă prea mult timp la masă, cei doi s-au îndreptat către ieșire ținându-se de mână. Noaptea celor doi nu s-a încheiat aici, bruneta și noul bărbat din viața ei au mers împreună acasă, semn că au trecut de mult de etapa tatonărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272